Кадиров съветва Русия да използва ядрени оръжия в Украйна

Той критикува руските командири за изтеглянето от Лиман
1 окт 2022 21:32, Анисия Иванова
265
Кадиров съветва Русия да използва ядрени оръжия в Украйна
Снимка: БГНЕС

Русия трябва да обмисли използването на ядрени оръжия с малка мощност в конфликта в Украйна, заяви чеченският лидер Рамзан Кадиров, цитиран от Ройтерс. Това изявление той направи малко след като бе съобщено за нови неуспехи на руските сили на бойното поле.

Още по темата

В пост в "Телеграм" Кадиров отправи критики към руските командири заради това, че те са изтеглили руските сили от източния украински град Лиман днес, което той определи като изоставяне на града. "По мое лично мнение трябва да бъдат взети по-драстични мерки, стигащи до обявяването на военно положение в граничните райони и до употребата на ядрени оръжия с ниска мощност", каза чеченският лидер.

През деня стана ясно, че руските сили са се изтеглили от град Лиман, важен железопътен възел в Източна Украйна. Новината дойде малко след като украинското министерство на отбраната съобщи, че украинските сили влизат в Лиман, предадоха световните агенции, като се позовават на руското министерство на отбраната.

В изявлението на руското министерство на отбраната се казва: "Заплашени да бъдат обкръжени, съюзническите сили се изтеглиха от Лиман към по-безопасни позиции".

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
9
 
34
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
кадиров , големия смелчага дето ходи със сто човека охрана :)
115
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Звучи кофти, нали? И кофти ще бъде.
114
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Украйна са забелязани нови боеприпаси за ХАИМАРС - М30А1. За разлика от предишните, с които унищожаваха складове и сгради, тези за за т.нар "меки цели". 180000 стоманено-волфрам шрапнели. За прочистване на гори, окопи и открити пространства. Вече руснаците ще започнат да броят жертвите с хиляди на ден. Ново мобилизирани. И защо му трябваше на путин?
113
41
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чеченците избиха доста руснаци и пак Америка бутна там.После Русия ги смачка както и Грузия.Кадиров осъзна,че Чечня ще бъде жива само ако е с Русия.Така и останалите бивши трябва да го осъзнаят.НОоо,лека полека Вова ще си върне СССР..так и трябва.Америка умре!
112
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бункерите на дядо Байдън и Путин са дълбоко под земята разполагат със всички удобства.Имат си даже сауна и джакузита.Могат да живеят там със системите за прочистване на въздуха и филтирите 20 години.След има няма 10 години могат да излязат и да подишат чист въздух,радиацията и ядрената зима ще са приключили.
111
11
 
42
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Какъв чеченец може да е този? Руснаците избиха 1/3 от народа на Чечения а този се целува с език с Путин. Пфу!
110
6
 
14
 
! Отговори
До 172 преди 1 година
А случайно да минава през мозъка ти ..ако имаш такъв...мисълта,че ако психясалият Путин натисне ядреното копче...дори и да спечели войната ще се крие в бункера до края на жалкия си живот,а ти и аз ще сме само атоми
109
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е!!
108
5
 
28
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Този е истински славянин и православен носител на ценности :))) Нашите пyтин0питeци го благославят и му целуват краката, понеже е пръв приятел на кръволока джудже :)))
107
2
 
14
 
! Отговори
Прозтаг преди 1 година
Кадирчо кога ли ще му подложат бананова *** да се подхлъзне и да се надене на някоя ракета после и него ще го кръстят "ракетния човек".
106
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кадиров - Президент на Русия. Американосите ще се подрискат масивно. Кадира може да направи най-мащабния алахакбар в световната история.
105
2
 
28
 
! Отговори
Мохамед преди 1 година
Ох, на дядо брадясалото! Айде, че горе те чакат 70 загорели ханъми неразпечатани...
104
0
 
3
 
! Отговори
Алберт Цвайщайн преди 1 година
До: номер 159 "И се молете да няма ядрена война че от електромагнитните импулси на взривовете интернета спира завинаги." То електромагнитните импулси и интернета да са им най-големия проблем на пyбepите!!! Тези които със сигурност ще оцелеят са *** (не всички, някои само). За останалите - най-вероятно ще се пренесат в Рая?
103
15
 
2
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Император Вова е велик!
102
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евроджендъря молете се Император Вова да е жив и здрав още много години, че в Русия има доста повече ястреби отколкото отвъд океана и за тях човешкия живот не струва нищо. Ще направят Украйна и Балтика стъклени пустини без да се замислят много.
101
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вовата че хвърля бомбата защото го хванаха за топките.
100
0
 
13
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
До: номер 145 Ахаааа, така ли викаш билооо?Е добре ама... е не, ти ме обърка! Крим не беше ли руски? Ама... украинската армия не извърши ли поредица от ракетни нападения над Крим???Ахаааа, сигурно нещо не съм разбрал.Руските войници в Крим много пушат май???И си хвърлят фасовете къде ли не!
99
0
 
3
 
! Отговори
Кори преди 1 година
До Анонимен 154, то и 20 000 000 комунисти имаше ,когато Елцин ги забрани, ама не помръднаха.
98
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И се молете да няма ядрена война че от електромагнитните импулси на взривовете интернета спира завинаги.Какво ще правите тогава няма да има какво да драскате и простотии да ръсите.Така че вместо отче наш казвайте Путин наш в молитвите.
97
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Падне ли Путин, тоя и Лукашенко са следващите.