8 души бяха арестувани за взрива на Кримския мост

Поръчител било министерството на отбраната на Украйна
12 окт 2022 12:51, Нели Христова
29
8 души бяха арестувани за взрива на Кримския мост
Снимка: БГНЕС

Петима руснаци и трима граждани на Украйна и Армения са задържани във връзка с експлозията на Кримския мост, съобщи БНТ, позовавайки се на руската информационна агенция Интерфакс.

Федералната служба за сигурност на Русия, на която се позовава Интерфакс, посочва като главен организатор на взрива главното разузнавателно управление на украинското министерство на отбраната и неговият ръководител Кирил Буда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
пак не пишем всичко (превеждаме) двама от руснаците и единия украинец са били в България в периода август/септември - предварителна информация.
18
1
 
2
 
! Отговори
НЕ СЕ АБЕТЕ.. преди 1 година
...ТОЯ МОСТ ШЕ ГО СРИНАТ ДО ОСНОВИ ОЩЕ ТАЯ ЗИМА ...ВЕЧЕ СА ГО ВЗЕЛИ НА МУШКА!
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ехтбд - Еха! Не знаех, че имаме специалист по шпоионаж и международни дела във форума! Сега очквам, че ще ни даеш сбит анализ на случващото се, каот ни обясниш, на базата на обучението, опита и интуицията си, защо си казал това, което ис казал!
16
4
 
5
 
! Отговори
ехтбд преди 1 година
И тия са били достатъчно прости, та да седят в Раззия, и да чакат да ги арестуват? Вие доматите ги ручате с колците, завалиите...
15
8
 
14
 
! Отговори
Пена преди 1 година
Русия сама си гърми мостовете. Въпрос на време е да гръмнат и Валодя. Не е жалко че Русия е в каменната ера, а че иска да държи там и България.
14
5
 
4
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 година
До Анонимен 6 Моста няма да бъде демонтиран , разрушен.Вечни диверсии и Мир в Украйна никога няма да има. Путин лошо си е направил сметките.
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Русия убиват журналисти най-много като процент от населението.Изпреварват Китай и Индия. В Китай са убили 120,а в Русия 24.Китяй е над 10 пъти по-голяма от Русия.Русия е 130 милиона население ,а Китай над 1,5 милярда население.10 по 24 е равно на 240.За по-лесно.Иначе е над 10 пъти,можеби 14 пъти.
12
1
 
8
 
! Отговори
Кауня от Аскию преди 1 година
Изключително изчерпателна информация от днес.бг. Обаче ако отворите оригиналната статия на ТАСС там се говори за един рулон с 500кг. хексоген пристигнал от Одеса в Русе. От там претоварен на тир за Армения и заминал с ферибот от Бургас и т.н. по маршрута за Крим. Тази информация по принцип е несъществена и нас не ни касае, нали.
11
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахахаха ,джуджката много смело се изхвърли за борбата с тероризма ,ще отговорим на всички замесени държави ,арестувани 5-*** руснаци ,май ще атакува Москва ,няма такъв ***...
10
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия е империя на злото с робски народ.Колкото по-рано изчезне от картата,толкова по-добре за света.Няма Русия,няма проблем,има Русия има голям проблем за всички,даже и за Руснаците.
9
6
 
11
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 1 година
Милосърдието на Путин е причина подлите фашаги от бандеровска *** да са още живи.Тези коварни и продажни твари отдавна трябваше да бъдат изтребени.А сега са плъзнали по цяла Европа и разнасят наглост ,престъпност и болести.Защо още живеят на гърба ни тези *** и неблагодарници?Време е да бъдат прогонени от земите ни преди да е станало късно!
8
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Русия всяка година арестуват над 50 журналисти и убиват близо 20 журналисти.За тях не е проблем да арестуват някой и да го убият.За тях е важно да останат на власт и да управляват Руския Робски народ. Там опозицията булвално я унищожават,тя е или в затвора или на гробища.Русоя не е държава,а империя на злото.Руснаците са се превърнали в Роби,а бяха първите в света които се бориха срешу империализма и срещу робстовото,както и срещу неравенството.Сега имат мутри които ги починяват.
7
2
 
6
 
! Отговори
Хохла преди 1 година
Някой да знае кога ще пуснат тока в Украйна.
6
4
 
4
 
! Отговори
Гларус небесен преди 1 година
Какъв Кирил, Буда може да бъде само един. Агент Буда. Днес.бг отново удря дъното. Буданов се казва тоя. Боко тиквуня спокойно може да ви съди но едва ли. Нали сте негови отрочета все пак.
5
3
 
5
 
! Отговори
Мужик преди 1 година
Няма да се учудя ако взрива е откраднат от склад в Русия от някой корумпиран старшинка и цялата тази патардия е за да не им лъсне реалната картинка.!
4
14
 
7
 
! Отговори
999 преди 1 година
БРАВО НА ТИЯ 5МА РУСНАЦИ!!!! ГЕРОИ! ПОКЛОН! ДА СИ ПРОТИВ ПУТИН В РУСИЯ = ЧИСТ ГЕРОИЗЪМ!
3
20
 
9
 
! Отговори
5-ма РУСНАЦИ...!!! преди 1 година
РУСКИЯ НАРОД ВЕЧЕ СКАЧА СРЕЩУ ПУТИН......!!
2
10
 
15
 
! Отговори
Сложно ли е преди 1 година
Арестувайте шефовете на мафията Борисов и Гешев, България неможе да диша заради тези двама у.рода !
1
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е руснаците да свикват с мисълта, че е върос на време моста да бъде демонтиран.