Песков: НАТО де факто вече се включи в украинския конфликт

Той обеща, че операцията ще бъде доведена до край
16 окт 2022 17:10, Нели Христова
190
Песков: НАТО де факто вече се включи в украинския конфликт
Снимка: БГНЕС

Северноатлантическият алианс де факто се включи в конфликта в Украйна, но това не влияе на целите на Руската федерация, заяви говорителят на руския президент Дмитрий Песков в неделя по телевизия "Россия-1".

"НАТО де факто вече се включи в украинския конфликт. Но това по никакъв начин не влияе върху наши цели и предположения, тоест операцията продължава и ще бъде доведена до край", каза говорител на Кремъл в интервю за Москва. Кремъл. Програма Путин ", отговаряйки на въпроси на журналиста Павел Зарубин.

Помощта на НАТО за Украйна значително усложнява ситуацията, но потенциалът на Руската федерация ни позволява да продължим специалната военна операция и в тези условия, каза Песков. Той отбеляза, че за Москва е "значително по-трудно" задето НАТО подкрепя Киев. „Това вероятно изисква наша вътрешна икономическа и друга мобилизация. Едно е режимът в Киев, а друго е потенциалът на НАТО. Това е допълнителна тежест. Но нашият потенциал ни позволява да продължим операцията в тези условия“, подчерта говорителят на Кремъл.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
2
 
3
 
! Отговори
toti преди 1 година
Вие отдавна включихте Турция и Иран и кой знае още де не се знае!!!
123
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин горко плаче за ракетите изстреляни по домовете на хората, че сега са му дефицит! То от злоба не може да мисли адекватно!
122
6
 
27
 
! Отговори
765 преди 1 година
Тия се чудят кви глупости да говорят да за се оправдаят , че малка Украйна ги направи жалки. То не бяхя прилепи убийци, бойни гъски, извънземни. Малко им се стори да лъжат за натовски генерали, затова сега цялото Нато. Смешници
121
9
 
19
 
! Отговори
Знаещ преди 1 година
Путин има още много да драпа, докато стигне Сталин! Никой досега не е избил толкова руснаци, колкото този грузинец! Половината от войската , с която Путин нахлу в Украйна, вече даде фира! Сега е приготвил нова порция, 220 хиляди за пушечно месо ! Доста работи по въпроса!
120
6
 
21
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Сега пък НАТО били виновни ? А не Песков, що не си признаеш ,че не НАТО, а точно Украинците си ви подкараха както трябва ? И че най-големият доставчик на оръжие за Украйна , е ... плененото руско оръжие ?
119
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тоя ли от тея де нещат да унищожат Украйна? Пази боже от съседи комунисти!
118
3
 
8
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
..и аз искама да съм Айнщайн ....ама все нещо не ми достига---МАЙ И С ПУТИН Е ТАКА!
117
2
 
7
 
! Отговори
Абе Песъков.... преди 1 година
...къде ти е родата и жената .....??!!!!
116
2
 
11
 
! Отговори
Granik преди 1 година
Жена ти Песков ще ходи ли в Гърция на почивка .....за един преател питам
115
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За Синовете на Кремълската върхушка няма мобилизация. Що така ?
114
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Де факто украйна е част от Нато ама де юре не е и Нато и Запада си оставят вратичка ако задуха друг вятър да се измъкнат. Много са хитри и двулични
113
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още по лошото е българи да славят чужда страна и българи да развяват чужди знамена. Може да е нихилизъм но за мен е предателство и съжалявам но е родоотстъпничество.
112
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен дето твърди че Путин бил на мястото на Хитлер. Аз защо чувам всеки ден в речите и изказванията на Зеленски бандеровски поздрав и по нашите форуми нашите нацисти да го повтарят. Зеленски като се ядоса на преводача каза поздрава и преводача уплашен го повтори. Тогава Зеленски каза Благодаря това е важно. Демек поздрав ,отговор и благодаря това е важно поздрава е нациски за мен и който бг го повтаря е де факто нацист съжалявам така е.
111
3
 
2
 
! Отговори
БОЗО преди 1 година
До Историк Ако действително си историк си скъсай дипломата! На всичкиви индивидуално ли трабва да обяснявам, не армия, а III Украински фронт който е създаден чрез преименуване на 20.10.1943 г чрез преименуване на Югоизточният фронт в чийто състав влизат 6 армии! И по големи комунисти от Путин и обкръжението му не е имало от Сталин насам, което автоматично те прави комунист, колкото и да се дърпаш!
110
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пей си, Митреле, ама синът ти не е на фронта, а се крие!
109
3
 
1
 
! Отговори
Историк преди 1 година
Бозо,Бозо,Бозо ,а как беше името на частите от Червената армия който прегазиха Царство България и докараха комунистите на власт.Аз ще ти подскажа 3-та украйнска армия донесе измисленото деветосептемврийско възстание.Русофил съм,но не съм комунист.В Москва отдавна на власт не са червеноармейците.В Москва на власт са белогвардейците.Поздрави за Стар дедо!!!
108
1
 
3
 
! Отговори
Лозе преди 1 година
Нашите нищо не казват за нашите доброволци. Какво правят? Добре ли са? За комисионните на МО.
107
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дефакто вече Украйна е част от НАТО и се милитаризира и няма смисъл от операцията. Операцията е неуспешна, пациентът избяга дефакто в НАТО.
106
2
 
6
 
! Отговори
Хайдутин преди 1 година
До Анонимен 109 Точно така, врякайте за христиански ценности и се целувайте с неверници, мюсулманите на Кадиров!
105
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 105.Няма какво да си мечтаем, тя в момента е на колене! А за Хитлер си прав, но историята се върти и сега Путин е на негово място!