Семейството на Путин се притеснявало за здравето му, отслабнал с 8 кг?

Източници твърдят, че той не може да спре да кашля
Обновена: 27 окт 2022 13:49 | 27 окт 2022 13:41, Нели Христова
206
Семейството на Путин се притеснявало за здравето му, отслабнал с 8 кг?
Снимка: БГНЕС

Говори се, че семейството на Владимир Путин се тревожи за хроничните му здравословни проблеми, пише SkyNews. Опасенията за благосъстоянието на руския президент нарастват.

Въпреки че преди дни той се срещна с мобилизирани войници и стреля със снайперска пушка, според информацията Путин е преминал здравен преглед през уикенда.

Каналът в Telegram General SVR твърди, че прегледът разкрива постоянни здравословни проблеми.

Семейството и лекарите на Путин са забелязали, че президентът, който е отслабнал с 8 кг през последните месеци, страда от "постоянно гадене и пристъпи на кашлица".

"Както самият Путин, така и неговите роднини и лекарите, са притеснени от пристъпите на кашлица на президента, както и от постоянното гадене и липсата на апетит поради лекарства и специфична диета", гласи информацията.

Путин се изкашля миналата седмица, докато обсъждаше състоянието на спортната инфраструктура в украинските региони, които той нареди да бъдат анексирани от Русия.

Каналът Telegram твърди, че вътрешният кръг на Путин се тревожи за „бързо влошаващото се здраве“ на лидера.

Каналът, който отдавна твърди, че лидерът е болен от рак, не предоставя доказателства и не уточняма кои роднини са изразили опасенията си относно състоянието на Путин.

Кремъл не отговоря на твърденията, които се натрупваха през цялата година, вместо това властите настояват, че 70-годишният Путин е в добро здраве.

Групата Telegram обаче твърди, че Путин не може да спре да кашля след онлайн среща с министъра на отбраната Сергей Шойгу.

"След като Шойгу беше изключен от участие във видеоконференцията, Путин започна да разговаря с други представители на ръководството на военния блок, но не можа да продължи поради пристъп на силна кашлица, дотолкова, че срещата трябваше да бъде прекратена и президентът се нуждаеше от медицинска помощ", твърди каналът, като се позовава на източници в Кремъл.

По-рано тази година спекулациите относно здравословните проблеми на руския президент се засилиха, когато се появиха снимки, на които той трепери на парада на Деня на победата в Русия, а одеяло е наметнато върху краката му.

В същия ден президентът изглежда накуцваше, докато полагаше венец на гроба на Незнайния воин.

Във възстановено видео, заснето на 18 февруари, Путин бе заснет как неудържимо трепери, преди да посрещне Лукашенко в Кремъл.

Не е известно кой е авторът на канала Telegram, но групата твърди, че има връзки вътре в Кремъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е защото взема Киев за три дни, а крайцера му "Москва" окупира Одеса :)
17
3
 
8
 
! Отговори
Мхмм... преди 1 година
А семействата на мобилизираните се чудят дали изобщо някога ще видят близките си живи и здрави, пък и било то с 8 кг. по слаби...
16
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво, дано пукне по-бързо.
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
също така много киха...
14
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
поредната западна пропаганда. Помните ли преди няколко месеца пишеха навсякъде че разбираш ли Путин умирал и бил на смъртно легло. какво стана?
13
11
 
14
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Хахахаха вземете сменете вече темата щото тая се изтърка отдавна. Путин си е здрав и ще разкатаем фамилията на всички поддръжници на фашизма и гейвро атлантици те. Г.нусти сте вече
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин e нещо средно между Рамбо и Джон Маклейн. - Не мре и тва е ... Клан, недокла, гърмян, болен ... нема!
11
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До говори се, говори се, че русофилите са най-простите лунатици, които живеят в измислен свят с измислените опорки на Кремъл. Всеки ден излизат все нови и нови доказателства, че путинизите са за освидетелстване.
10
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой точно е тоя Путин? Че вече двама-трима ги погребахте, още толкова са накомандно дишане, един го скриха в Сибир, другия не излиза от бункера... Кой поред е тоя?
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малкото Пу е болно, това всички го знаем. Не знам защо трябва да се крие толкова много, не разбира ли, че съкращава живота си.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Синдромът "Трифонов" е това
7
8
 
8
 
! Отговори
говори се преди 1 година
Европа се хвана на газовата въдица на САЩ, над ЕС тегне американска диктатура. Европа повярва, че САЩ ще й помогнат да замени руския газ, пише Al Ain. Но се оказа, че техният LNG е твърде скъп. Африка отказа да доставя енергийни ресурси, а Азия стана съюзник на Русия. Сега ЕС или ще трябва да преразгледа позицията си за Украйна, или да се примири с диктатурата на Америка.
6
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано притесненията им са основателни и скоро да се простим с него
5
4
 
9
 
! Отговори
аха преди 1 година
Говори се ... ясно.
4
10
 
6
 
! Отговори
Мен преди 1 година
главния клошар е пътник то е ясно, няма да изкара зимата, номера е да си замине по-рано докато все още не е направил големите поразии
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а днеса отде знае какво става в тоя кръг? нали в русия е цензура? единственото обяснение е личното творчество!
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е дайте снимки де! Ако може, без тениска.
1
10
 
16
 
! Отговори
ОффффффФ преди 1 година
Жалки сте!!!