Зеленски против краткосрочно примирие с Русия

Това само щяло да влоши обстановката
128
Зеленски против краткосрочно примирие с Русия
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски отхвърли възможността за "краткосрочно примирие" с Русия, аргументирайки се, че това само ще влоши обстановката, предаде БТА като цитира Франс прес.

"Русия вече иска краткосрочно примирие - пауза, за да прегрупира войските си. Вместо да видим края на войната, подобно примирие само ще влоши обстановката", каза вчера украинският лидер във видеообръщение към участниците в международен форум за сигурност в Халифакс, Канада. "Един наистина реален мир, който да е траен и честен, не може да настъпи преди пълното спиране на руската агресия", заяви Зеленски.

Белият дом отбеляза по-рано вчера, че само от Зеленски зависи да одобри започване на преговори между Украйна и Русия и отхвърли всякакви твърдения, че САЩ може да са оказвали натиск на Киев в това отношение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
10
 
21
 
! Отговори
Шефа преди 1 година
Запада защо не си прибере побеснялото кученце Зелени. ?
72
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълен мазохист
71
8
 
16
 
! Отговори
тя преди 1 година
Машата Зеленски на кръстопът !
70
7
 
18
 
! Отговори
тя преди 1 година
Zеленски е най- голямата офца като мисли ,че САЩ него ще го слуша , те си имат свои цели и на украински провокации не се ловят ! Насочиха ракета към Полша и убиха поляци !
69
2
 
10
 
! Отговори
До Хибридчика преди 1 година
На какви четири смени са работили крепостните ? И нали нямаше война? Путин как не го е подгонил тоя, че не уважава "военната операция"?
68
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснака, по точно сегашните руските ръководители и техните производни до девето коляно трябва да се мачкат докато не изчезнат от света. Никакво примирие с терористи.
67
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде по-лошо от това цялото ти население да стои на студ и да няма какво да яде (защото няма как да сготви)? Ти си стой на топло в бункера, на генератори и обяснявай че щяло да стане по-зле. В Одеса почнаха да недоволстват по улиците, въпреки че е един от градовете, в който все още има тук там той.
66
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прогноза на военният кореспондент офицер Дмитрий Стешин: Руските оръжейни фабрики работят на четири смени, мобилизацията направи възможно да не загубим войната и оръжията трябва да помогнат да я спечелим. Няма да завидите на Украйна през януари. Януари идва скоро, ще видим.
65
4
 
11
 
! Отговори
ЦИПСО преди 1 година
Как Украйна може да победи Русия? Колкото и да им се иска на украинците, не на бойното поле. Между другото, през септември-октомври, след проучване на редица големи канали в Telegram, може да се каже, че много от тях са сигурни, че ще спечелят войната на бойното поле, не само ще си върнат териториите, но и ще превземат част от Русия. Това е следствие от положителни когнитивни удари, които вместо паника предизвикаха нездравословна еуфория.
64
6
 
7
 
! Отговори
ЦИПСО преди 1 година
Украинизацията е въвеждането на обществото в състояние на истерия (поради когнитивни удари) и зависимост от предателство-победи, тоест от постоянно търсене на информация, която се дели на перемога (победи, успехи) и зраду (поражение, предателство) . Хората започват постоянно да прелистват каналите на Telegram и изпадат или в състояние на еуфория от успехи, или в депресия или стрес поради неуспехи.
63
4
 
3
 
! Отговори
ЦИПСО преди 1 година
Когнитивната война е психологическа война, насочена към подкопаване на общественото доверие в изборните процеси, държавните институции, съюзниците, политиците и длъжностните лица чрез дезинформация и пропаганда. Целта на когнитивната война е да наложи желаното поведение на избрана публика. Основната цел е да подлуди обществото, да го потопи в психологически транс, лека лудост, благодарение на която обществото може да бъде контролирано отвън.
62
3
 
5
 
! Отговори
ЦИПСО преди 1 година
ЦИПСО означава Център за информационни и психологически операции. ЦиПСО е център, създаден през 2004 г. от представители на Силите за специални операции на Украйна, насочен към разпалване на омраза към всичко руско. Казано по-просто, ЦИПСО са информационните войски на Украйна, които се занимават с насърчаване на русофобията в Украйна и в Европа, дискредитиране на ВС на РФ, демонизиране на Русия и влошаване на ситуацията вътре в Русия.
61
4
 
1
 
! Отговори
До 65 преди 1 година
До Анонимен65 "Истината е, че западът се продаде за интересите..." ЦИПСО, а! Хехехехе! Слава ЦИПСО!
60
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия е високотехнологична държава! Украйна к.а.п.у.т! Фашистите ще живеят на тъмно, студено и ще ядат каквото им подхвърлят господарите им от САЩ и ЕС, като на кучета! Даже пещерните хора в каменната епоха са живеели по-добре отколкото ще живеят тези надрусани фашисти, заедно с наркомана от снимката!
59
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия е високотехнологична държава! Украйна ***! Фашистите ще живеят на тъмно, студено и ще ядат каквото им подхвърлят господарите им от САЩ и ЕС, като на кучета! Даже пещерните хора в каменната епоха са живеели по-добре отколкото ще живеят тези надрусани фашисти, заедно с наркомана от снимката!
58
6
 
9
 
! Отговори
R.A.T.M преди 1 година
А Зеленски като е против краткосрочно примирие разбира ли, че без резултати парите спират и ще има не толкова дълга война. Щатите искат победа на Русия, но не и на всяка цена, а тя постоянно расте. Почват и едни процеси зад океана, одит за дадените пари в Украйна и дали не отива част при Демократите за предизборна кампания, че явно и там като бръкнеш в бурето с мед ти харесва и бъркаш пак. Украйна я забравете като правова и свободна държава близкия един век. За десет сребърника я продадоха.
57
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди втората световна руските фабрики са американски. След втората световна са немски - откраднати от Германия. Даже газопроводите на русия са строени през 70 те години с тръби от Западна Германия и русия плаща с газ. Без западни технологии даже газ и нефт не могат да копаят.
56
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината е, че западът се продаде за интересите на една шепа бизнесмени. Бизнес с русия и Китай не трябва да се прави. Но за по-големи печалби и американците и немците си отвориха заводите в Китай и русия и подариха на тези две империалистически фашистки държави и ноу хау и пари за да правят бели. Без търговията със запада тези две държави щяха да са в 19-ти век. Особено русия. Нищо собствено нямат. Голодоморът почва защото купуват американски фабрики и плащат със зърно през 30-те години.
55
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Без 8 години промивка на мозъци, руснак не би вдигнал оръжие срещу украинец. 8 години лъжи по руската телевизия и промивки. Например "Десен сектор". Десен Сектор взеха 1 депутат от 450 на изборите 2014 и 0 от 450 на изборите 2019. Реално популярността им в Украйна е колкото на Боян Расате в България. Расате също провежда Луков Марш с факли. Украйна при население 40 милиона очевидно може да събере повечко такива особено когато държавата е във война.
54
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За сравнение няма нито една резолюция на Съвета за Сигурност на ООН срещу Украйна. По данни на ООН за 2021 са загинали 25 цивилни забележете от двете страни на фронта и голяма част от тях при инциденти (стъпил на мина). Владимир Салдо си беше кандидат за кмет на Херсон през 2020 и взе второ място. В Харков, Херсон, Николаев, Днипро нямаше нито една жертва. Жертви имаше само там където я имаше руската армия и жертви трябваха за промивка на руското ТВ население и на БГ русофилите.