Медведев към НАТО: Не снабдявайте Украйна със системи "Патриот"

Цивилизованият свят не се нуждае от тази организация, твърди той
30 ное 2022 16:23, Йоана Цонева
366
Медведев към НАТО: Не снабдявайте Украйна със системи "Патриот"
Снимка: БГНЕС

Бившият руски президент Дмитрий Медведев предупреди във вторник НАТО да не предоставя на Украйна системи за противоракетна отбрана "Пейтриът", като осъди алианса като "престъпна структура", която доставя оръжие на това, което той нарече "екстремистки режими", предаде "Ройтерс".

Медведев, който някога се представяше за либерален модернизатор в качеството си на президент от 2008 до 2012 г., все повече се превръща в един от най-яростните поддръжници на руската война в Украйна, като публикува язвителни осъждания на Запада в каналите си в социалните медии.

"Ако, както (генералният секретар на НАТО Йенс) Столтенберг намекна, НАТО снабди украинските фанатици със системи "Патриот" заедно с личния състав на НАТО, те веднага ще станат легитимна цел на нашите въоръжени сили", написа Медведев в "Телеграм".


От съобщението му не става ясно дали той има предвид системите "Патриот", украинските сили или персонала на НАТО, който да стане мишена.

Още по темата

"Цивилизованият свят не се нуждае от тази организация. Тя трябва да се покае пред човечеството и да бъде разпусната като престъпно образувание", написа той в по-ранна публикация.

Украйна поиска от западните си партньори противовъздушна отбрана, включително произведени в САЩ системи "Пейтриът", за да се защити от руски атаки срещу енергийната си инфраструктура.

Министрите от НАТО осъдиха това, което те наричат "постоянни и безсъвестни атаки на Русия срещу украинската гражданска и енергийна инфраструктура", и обещаха да засилят подкрепата си за Киев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що се ваикаш бе Димитрии нали водиш Свещенна война с Сатаната, сега Сатаната ще се позабавлява с вас ще ви прати оригинална сатанинска заря Патриоти мощни гледай да не те гътне, че ще заминеш директно в Огнения Ад там зарята е непрестанна, ако не се покаещ и обърнеш към Бог, пращай Димитрии
207
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Стоко жертва хахахахахахахахаха
206
9
 
13
 
! Отговори
Стоко преди 1 година
В превод: Алкохолизиран руски агресор заплашва да не се дават оръжия за самоотбрана на жертвата.
205
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много скоро няма да има кой да стреля с тези оръжия бе Натовски диванни експерти. Преди малко гледах снимки от Запорожие моргите са пълни с бойци от ВСУ. Укрите дават чудовищни жертви вие тролейбусите от Козяк имате ли си представа какво става на фронта ? До дни Руските сили ще ударят по още критични цели на Украйна. При отстъплението си ВСУ изоставят своите ранени в момента е ад на фронта за ВСУ.
204
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На кой му пука за тия фойерверки "патриот"? Това е щайга която в най-добрия случай е равна на старите руски ц200. Укрофашистите най много да си ги мушнат на едно място дето им харесва много...
203
4
 
8
 
! Отговори
ииии още преди 1 година
"Докато не го направи,ще продължим да атакуваме целите, които снабдяват армията му с електричество. Ако има последици за населениетотова е проблем на Милошевич" ------ От това изказване се разбира , че бомбардирането на енергийна и водна инфраструктура нещо нормално според НАТО . Трябва да се приемат условията на Русия и ще спрат . Ако има последици за украинците , то това си е проблем на Зеленски . Така казва НАТО
202
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кремълските дудуци още се имат за некакъв фактор.Не разбараха ли че,от тях нищо не зависи!!!
201
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 234: Няма куче. Просто тоя е като наще средностатистически русофили. Вряка,кряка, псува, заплашва и накрая гола вода. Не забравяй, тоя заплашваше че ако ударят вътре в Русия пуска бомбите. В Белгород поне 3 пъти им спряха тока, Крим също немалко пъти го удряха. Та тоя вие щото не остана от скъпото и има реален шанс киевчани да си пуснат тока скоро време. Тоест шансовете за победа намаляват значително.
200
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой му е зор какво казва Медведев или който и да било от русия? Нормалният и цивилизован свят се стяга да празнува Коледа.
199
7
 
9
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 1 година
Много треперят руснаците от всяко ново американско оръжие, беше им смешно отначало, ама химарсите добре ги подредиха.
198
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали феновете на НАТО са запознати с двойните стандарти на Отанците ???? Примерче - говорителят на НАТО през 1999 , когато бомбардировките са оставили 70% от населението без ток и вода . Та ----- "За съжалениесистемите за управление и контрол също зависят от електричеството. Ако Милошевич наистина иска гражданите му да имат вода и електричество, той трябва само да приеме условията на НАТО и ние ще спрем тази кампания"
197
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
NATO не трябва да предоставя нищо на Украйна а трябва да влезе в Русия до Урал, ако не искаме Русия да влезе в Европа до Берлин!
196
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Сармат: Ето къде са отишли програматорите от пералните !!!
195
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя лилипут, по подобие на другаря от Кремъл, се крие в бункера и ръси глупости.
194
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Димитрии а бе нали водеще Свещенна война с Сатаната какво стана сега а изглежда Сатаната ще те взривява с Патриоти мощни, време е да се покаещ че може да те прати в Ада Сатаната
193
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Евразин Алахакбаров: Не точно обратното драги. Да си гледаме интереса, да се съобразяваме малко и те така. Иначе казано, гледаме на запад там където са българите, трябва и към Украйна защото има 200 000 там ама наще п***ки спят. И като нация в демографски колапс да реагираме остро на всякакви политики стил ЛГБТ/миграция/малцинства и прочие които се изсипват от западните либерали.
192
7
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До Анонимен/215/ ...-Хареса ми!...Но като си толкова пекан,я дешифрирай това:-"Министрите от НАТО осъдиха това, което те наричат "постоянни и безсъвестни атаки на Русия срещу украинската гражданска и енергийна инфраструктура", и обещаха да засилят подкрепата си за Киев." !..."ЗАСИЛВАНЕ НА ПОДКРЕПАТА" какво означава според теб?..-"Пълен неутралитет" ?..Как ще дефинираш ДАВАНЕТО НА ОРЪЖИЕ на една от воюващите страни?..-Като "Благороден неутралитет"?..НАТО ВОЮВА с Русия!..Но чрез нещастните укри
191
3
 
3
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 1 година
До Анонимен214 викаш, ако е замесена руснята, не е чуждофилство. стамболов и алеко има кво да кажат по въпроса
190
7
 
7
 
! Отговори
До 186 преди 1 година
Тия ракети са толкова хубави колкото ти, когато се погледнеш в огледалото, ясно ли ти е *** американски *** нещастен.
189
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тоз е бил президент на Русия. Речника му е като на Волен Сидеров, когато е на акция в накоя будка за цигари.