Украйна ще нанася удари с дронове във вътрешността на Русия?

Пентагонът вече е дал мълчаливо разрешение
221
Украйна ще нанася удари с дронове във вътрешността на Русия?
Снимка: БГНЕС

Пентагонът вече е дал мълчаливо разрешение на Украйна да нанася удари с дронове във вътрешността на Русия, съобщи днес лондонският "Таймс".

Според вестника след започването през октомври на всекидневни руски ракетни атаки срещу цивилни Пентагонът е ревизирал оценката си за рисковете от войната в Украйна. Ключов елемент от преоценката е ново становище по въпроса дали оръжейните доставки за Киев могат да доведат до военна конфронтация между Русия и НАТО.

Това е значително развитие в деветмесечната война между Украйна и Русия и сега Вашингтон вероятно ще достави на Киев оръжия с по-голям обсег, пише "Таймс". Изданието цитира американски отбранителен източник, който казва: "Ние все още прилагаме същите оценки за ескалация, но заплахата от ескалация са промени в сравнение с началото". По думите на източника "сега е различно".

Според украинската информационна агенция УНИАН източникът от Пентагона е казал, че САЩ настояват единствено пред украинските военни да използват предоставено им американско оръжие, като  "спазват международните закони на войната и Женевските конвенции". Тоест руски семейства да не стават мишени или да се правят опити за ликвидиране на конкретни лица на руска територия, пояснил той./БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: Русиявойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
37
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
"Пентагона вече е дал мълчаливо разрешение на Украйна".......... Какво повече да коментираме?!?! Те вече дори и не се крият. Открито заявяват, че ОСЕМ години, а може би и повече са подготвяли тази война с надежда да стане ТСВ - естествено на чужда територия - това си е американски патент!!! Но и ТСВ няма да им оправи дълговата криза, а само ще умират милиони невинни.Духът е пуснат от лампата и няма кой да спре Китай.Да се сърдят на себе си краварите - те си изнесоха заводите в Китай от алчност.
19
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо не правят като руснаците - да обстрелват жилищни сгради, детски площадки и болници? Много по-лесно се уцелват.
18
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да спазват международното право но няма да спре войната така скоро Украйна е нападнати агресора Русия . Така, че не дронове. Само големи бомби и по навътре по градове. Това е решението
17
4
 
36
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
видяхте ли че воината е сащ русия а мюрето е украина дават пари на наркоманаи тои изпълнява каквото му кажат на никои не му пука за хората бюлетините отразрушенията в страната са за наивници да обвиня ват русия никои не говориза преговори и мир
16
6
 
40
 
! Отговори
ля ля преди 1 година
кой сега е инициатор и провокатор?!!! цял свят гледа как щатите тровят земята с няйната демокрация - измислена!!!
15
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Kpaй нямaт gapoвeтe на xюбpю-aтлaнтичeckoтo cтpaтerичecko napтньopcтвo и rлoбaлиcтkия нoв cвeтoвeн peg... Yes! Yes! Ooohh Yeeaahh...
14
4
 
26
 
! Отговори
ОПА преди 1 година
Дроновете са Български - ТУ 141 .Парламента на България реши да обяви Война на Русия .
13
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е сега вече ще настъпят мотиката ако посегнат на цели в руската територия. Милост няма да има.
12
5
 
53
 
! Отговори
Shark преди 1 година
И откъде накъде пентагона ще разрешава каквото и да било на Украйна, а? Нито Украйна е в НАТО, нито САЩ е страна в конфликта. Или е! Май май нещата започват да лъсват.
11
8
 
40
 
! Отговори
По същество преди 1 година
"Сега е различно". Знаех си, че постепенно ще нарастват конфликта. Време е Русия да се заеме с Украйна на 100%. Няма какво да ги мислят вече.
10
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ бързат с войната защото Китай вече предложи в Риад търговията с петрол да е в юани! Ако това стане ще е краят на западния икономически модел с много, много грозни последици.
9
7
 
43
 
! Отговори
От Русия с любов преди 1 година
Чувствата са ни взаимни. И ние можем да нанасяме и По големи ракетни удари в цяла Украйна ! Като ударихте Кримския мост беше добре. Нали ? То не бяха хвалби, селфита пред снимката на взривения мост....А после ле ле мале...Още ли се радвате ? Така и с вашите закани за вълшебни удари с детски квадрокоптери от Джъмбо по вътрешноста на Русия ?! Незнам дали това ще бъде критично за Русия, но знам че отговора на Русия ще бъде фатален за Украйна !
8
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само че братята им американци заподозряха, че укрите имат такива намерения и леко коригираха оръжието, което изпращат да не рита твърде надалеч. Все пак америка не иска и тя да учавства пряко във войната. А ако случайно нещо прелети, отговорът на Путин ще е наистина жесток. Няма да има повече пощада.
7
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези в Русия, които са за по-твърд подход с Украйна, одобряват. След всеки удар с дрон на Путин ще му е все по-трудно да сдържа гнева на обществото, както го прави засега.
6
5
 
36
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Няма начин да не влезе света в ескалация заради Фашингтон ...цялата "Голяма игра" е започната преди Украйна ,това е предекст само за по-голяма конфротация с Русия.Ако САЩ спечели(ии изтощи Русия) войната в Украйна ,то следващата цел е Китай и ще е й е много по-лесно да се разбере с Китай и Фашингтон става столица на имерията.Нима вярвате ,че Пекин ще се съгласи на този вариант,или пък другите държави (който гласуват въздражали се ) и Иран (дронове..),Индия,Бразилия..
5
5
 
34
 
! Отговори
В преди 1 година
Аз като говорих , че войната започа Януарни никой , не ме слуша и ми се смяха.. Подготвяйте се буркани,зелета,меса, идва война ! Ще е дълга и продължителна, Илюминатите имат за задача да оставят 100 милионно население на земята. Започва процеса пазете се , говоря ви истината !!
4
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дokora gвaтa чeшитa pycнaци щe npogължaвaт ga e избивaт зa keфa нa Moшe лиxвapя?
3
5
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе движат си плана крачка по крачка. Да стане световна война. Поляците мобилизират 200 000, във фалшивите медии нито дума. Денонощно манипулации и пропаганда, а новините се крият. Лошо
2
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предлагам Божанката и гласувалите пращане на жива сила да ги сложим в един катапулт и да се мъчат да целят вътрешността на Русия.Няма нужда да хабят снаряди.
1
18
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
чудесна новина значи скоро войната ще приключи! Ще има масивно клане на укронацисти и вероятно Киев ще гори!