Кличко: Повредени са обекти на енергийната инфраструктура в Киев

Водоснабдяването на столицата е в нормален режим
2 яну 2023 12:05, Петя Славова
176
Кличко: Повредени са обекти на енергийната инфраструктура в Киев
Снимка: БГНЕС

В резултат на нощните удари са нанесени щети на обекти на енергийната инфраструктура в Киев. В понеделник кметът на града Виталий Кличко заяви, че е въведено извънредно спиране на тока.

Още по темата


"В резултат на нощния обстрел в столицата са повредени съоръжения на енергийната инфраструктура. В града има аварийни прекъсвания на електрозахранването. Съответно има изключени отоплителни съоръжения", пише той в канала си в Telegram.

Според Кличко водоснабдяването на столицата е в нормален режим, предава БТА.

През нощта в половината от регионите на Украйна, включително в Киев, беше обявена въздушна тревога. Според официалния ресурс за предупреждение, сирените са звучали в продължение на почти 7 часа. Както съобщават украинските медии, експлозиите са станали в различни части на Киев, като Кличко е съобщил за взрив в Деснянския район.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А тоя борсук що е със ***, нали е руска?
36
4
 
8
 
! Отговори
Ушанка преди 1 година
Ако си заклет демократ сваляй ушанката и слагай бейзболна шапка, нищо че ушите и др. части могат да измръзнат - демокрацията иска жертви.
35
4
 
24
 
! Отговори
До 30ти Сова преди 1 година
А осем години кой обстрелваше Донецк ? Какво направиха нацистите с децата от Алеята на ангелите в Донецк ? А изгорените живи хора в Одеса през 2014г включително и българи само защото говорили на руски ? Виж какво е казал Бисмарк за руската мечка !
34
2
 
10
 
! Отговори
дяконЪ нейде из UA преди 1 година
довечеа имаме отново ловен излет и смея да твърдя, че вечв съпротива срещаме само от отрябдчета с натовски инструкторчета, които първи заминават - много Тойота, много Нисан са им докарали бе....., та НАТО е най бързо при бягането защото не искат да показват колко са зле във воденето на партизанска война и ...311:0.2 скоро Одеса...айде със здраве
33
2
 
4
 
! Отговори
до 21 от дяконЪ преди 1 година
....и аз нямам милост311 хохоли и наточрни натовци са хлопнали очи само от Драгуновката и нашият взвод...От наша страна загубите са 1 грузинец , моите 2 пръста и част от далака ми, но равносметката е ясна и показателна, а пропагандата е силно оръжие...Зачислиха ни и оператор на дрон с термо-визьор и ох на батя какео ли ги чака....
32
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Клич, бате, не се занимавай с глупости, ами почвай да готвиш защитата си за Нюрнберг 2, защото времето наближава.
31
4
 
16
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
По- ме интересува колко наемника на режима в киев са дали фира в хотела....
30
5
 
19
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Щом Украйнците не протестират срещу хунтата в Киев, значи им харесва така да живеят.И нямат място у нас.
29
4
 
25
 
! Отговори
Не може да бъде преди 1 година
Нали Укро ПВОто сваляло всичко във въздуха (без врабчета и м. у.хи) ? Русия била свършила ракетите. Руските загуби на танкове нямало да бъдат възстановени 5 години. Не се смейте. Това са заглавия от нашите наведени на Козяк медии. А в Телеграма клипове с безкрайни ешелони чисто нови танкове Т 90МС към фронта. Стотици хиляди мобилизирани руски части. Заводите зад Урал работят на пълна пара на три смени. А за ресурсите не ги мислете Русия. По добре вижте какво става със нацистите в Артьомовск ?
28
4
 
15
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
сега ще ги оставят за 2-3 дена да закърпят някак си нещата и после аре пак буум. Е, то ясно че няма да им дойде акъла на тия в Киев и февруари/март ще дойдат руснаците отново в Киев да ви налеят акъл и малко олово
27
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АМИ ДОКАТО ОТ 16 ДРОНА СВАЛЯТЕ 20, А ПЪК СА НАНЕСЕНИ ГОЛЕМИ ПОРАЖЕНИЯ НА ЕНЕРГИЙНАТА ИНФРАСТРУКТУРА, ЩЕ "ВЕРВАМЕ".
26
3
 
12
 
! Отговори
Ген Атанасов преди 1 година
Демукратична България предлагаме да се изслуша Брат Кричко в народното събрание
25
14
 
2
 
! Отговори
Сова преди 1 година
Е *** от 2 месеца обстрелват деца и трафопостове. Щом сега са лишили ЧАСТ от Киев от ток явно за нищо не стават.А щом и на християнски празници избиват цивилни е ясно защо военно назадват. Всичко се връща на този свят аз ги няма за бели хора отдавна
24
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен до 27 преди 1 година
Крим е бил Руски още преди да съществува Украйна и са водили 6 войни с Турция за този полуостров. Хрушчов вкарва Крим в състава на УССР. Русия реши да си го върне беше направен референдум за присъеденяване към РФ и беше спечелен.
23
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това Румънско говорящи Урки,какви руснаци са бре??
22
17
 
4
 
! Отговори
До 21 преди 1 година
ПРАВ СИ. НО ТОВА Е РЕАКЦИЯ НА ОКУПАЦИЯТА НА КРИМ, КЪДЕТО СЪЩО ЗАГИНАХА ХОРА, УБИТИ ОТ РУСНАЦИТЕ. ТАКА ЧЕ - КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО. ЖАЛКО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО!
21
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен до Украинец преди 1 година
Разсъждения на истински украинец с идеално гладък мозък и промит през последните 8 години. Нямате си представа сащ как им ошлайфаха мозъците и им набиха празните кратуни с пропаганда. Още от деца ги учат да вдигат дясната ръка и да казват, че ще колят руснаци. Сега което ви се случва е нищо лошото още не е започнало за Украйна.
20
3
 
26
 
! Отговори
хахо преди 1 година
Когато обстрелвахте Донец и другите територии бяхте мъжкари.Когато гръмнахте Кримския мост пак мъжкари. Спретнаха ви един Майдар -дваж пъти мъжкари станахте. Когато ви отговориха подобаващо се насрахте. Почнахте да ревете и оплаквате. Незнам какво очаквате от всичките ди действия и помисли. Няма нищо случАено на този свят. Братята хамериканци яко ви прецакаха,ама и вие сте си будали да им се вържите
19
7
 
18
 
! Отговори
Дядо Ванго преди 1 година
Украйна ке падне
18
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откакто укронацистите ПОДПАЛИХА Дома на профсъюзите в Одеса през 2014-а год.;ИЗГОРИХИ ЖИВИ 42-*** от тях;други СКАЧАЛИ от прозорците, за да се спасятиукронациситите СИ НАПРАВИХА СНИМКИ до ИЗГОРЕЛИТЕ ОСТАНКИ и РАЗВЯВАХА СНИМКИТЕ като ТРОФЕИ, капчица милост нямам към укронацистите.