Трима руски войници се самовзривиха с граната

Причината е невнимателно боравене с оръжието
15 яну 2023 19:38, Нели Христова
99
Трима руски войници се самовзривиха с граната
Снимка: БГНЕС

Трима руски военнослужещи загинаха и 15 бяха ранени при експлозия на боеприпаси в Белгородска област, съобщиха от службите за спешна помощ пред ТАСС. "По актуализирани данни трима военнослужещи са загинали, а други 15 са ранени", каза източникът.

Събеседникът на агенцията добави, че невнимателно боравене с боеприпаси е довело до детонацията. "Предварителната причина за взрива е небрежно боравене с боеприпаси", каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
За съжаление на Украйна, тя няма пръст в това.89805
55
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Чалинджър 2 е издържал на 70 изстрела от ръчен гранатомет през войната в 2003." - Той и на 700 ще издържи. На колко 155 мм. заряда ще издържи, обаче?
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Чак не е за вярване 60 - Ами то си има балнас - 20-30% са новини, как самите руснаци мразели и не можели да живеят под режима, друтие 20-30% са какви неадекватни са всички руснаци, докато остнаалото е за това, колко бързо се губела войанта.
53
1
 
5
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Щом ТАСС са съобщили значи нещата са сериозни а иначе МАЦКВА потъна щото един моряк не си угасил фаса и станало пожар и взрив АМА САМО 1 ЗАГИНАЛ,при взрива на Кримскоят мост САМО 3 загинали,а тука след НЕВНИМАНИЕТО и взрива на гранатата пак....3..***,а ако гранатата бе хвърлена по украински войници жертвите щяха да са десетки.
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рубашките така празнуват Нова година
51
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сътрудника от коя агенция дава тази информация,УНИАН ли? Че те уСраинците не са спирали с лъжите си,по-долни от нас българите излязоха...а и по-прости! Как може да се връзвате...?
50
2
 
3
 
! Отговори
Чак не е за вярване преди 1 година
, че статията не е със съдържание "Самоубиха се, защото не можеха да понасят тиранията на Путин. Потвърди майката на един от тримата, която показа предсмъртното писмо, получено още през юни 2022г."
49
1
 
9
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
новобранецът извадил шплента на гранатата да го ползва като чистачка за уши и ето резултата изчистил и ушите и главите
48
3
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ОНЯ ДЕТО БИ КОМАНДИРА СИ, ЧЕ НЕ ГИ ОБУЧАВАТ ИЗОБЩО БЕШЕ НАПЪЛНО ПРАВ НО ВМЕСТО ДА ГО ПОХВАЛЯТ, ТЕ ГО ОСЪДИХА НА 5 ГОДИНИ ЗАТВОР - ТАКА Е В ПУТИНАРИЯТА!
47
4
 
10
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 1 година
Колко пъти бяха съветвани да не пушат , ама те не слушат. А този с граната никога не е бил войник. Откъде да знае човека.Герой на Русия.И после защо се подиграваме с Русия.
46
20
 
4
 
! Отговори
Соледар преди 1 година
25хиляди укри са отишли при гунди и котков
45
4
 
10
 
! Отговори
Хубава новина преди 1 година
да се събират на по големи групи монголоидите. Оставят млади вдовици....за нас.
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 44 Тези хора уж кадировците щяха да ги спасяват, а сега ги взривяват и ги наричат "укри". После защо никой не ви вярва на глупостите. Очевидно е, че вие самите не си вярвате.
43
8
 
3
 
! Отговори
По същество преди 1 година
Инцидент. Случва се. Лека им пръст. С оръжия боравят, не с дюнери и цигари. За всеки инцидент ли пишем?
42
2
 
23
 
! Отговори
хахага преди 1 година
не е невнимателно боравене а неумение , има разлика :) тя тая прехвалена червена армия вече е от кол и въже , другите са под земята бе .
41
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо, Путин не е жив, има двойници с латексови маски. Второ, по 500 до 700 руснаци загиват в денонощие без да напредват. Украинците събират бронетехника. Чалинджър 2 е издържал на 70 изстрела от ръчен гранатомет през войната в 2003. Ще има и Гепард 2, ще има и Брадли, ще има и други танкове и БТРи и БРДМи. Ще се повторят офанзивите както при Харков и Херсон, но тоя път ще е още по неочаквано и по тежко за руснаците.
40
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цяла Русия ще се самовзриви :D
39
3
 
31
 
! Отговори
Не едно животно преди 1 година
Празнували са поредното вече сигурно 20 топревземане на Соледар през последните 10 дни или просто са пиинали немножка чут чут :))) Само така и да пием дооо дъно за свръх човешките успехи и постижения на великата рус армия:)
38
36
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Реалист 42 Ти гледаш ли клипчетата от Укрия, където по улиците гонят и хващат мъже за мобилизация? Голямо шоу е. Блокират магазини, ресторанти, всичко и започват да пишат повиквателни.
37
41
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чувам, че в Днепропетровск 25 укри са се самовзривили при неправилно боравене с ракета! Хаххахаахахахахахах!!!