Путин: Западът иска да разбие Русия, а НАТО участва в конфликта в Украйна

Страните от Алианса изпращат на Киев оръжия за милиари долари
698
Путин: Западът иска да разбие Русия, а НАТО участва в конфликта в Украйна
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин обвини членовете на НАТО, че участват в конфликта в Украйна, предоставйки й оръжие, и каза, че Западът планира да разбие Русия. „Те изпращат оръжия за десетки милиарди долари в Украйна. Това наистина е участие“, каза Путин в интервю за канал „Русия-1“, излъчено в неделя.

Още по темата

„Това означава, че те участват, макар и косвено, в престъпленията, извършвани от киевския режим“, каза Путин, цитиран от АФП и БГЕНС.

Той добави, че западните страни имат "една единствена цел - да разбият бившия Съветски съюз и основната му част - Руската федерация". „Само тогава може би ще ни приемат в така нареченото семейство на цивилизованите народи, но поотделно, всяка част поотделно”.

В интервюто Путин също повтори призивите си за многополюсен свят и каза, че "не се съмнява", че това ще се случи. „Против какво сме? Срещу факта, че този нов свят, който се оформя, се изгражда само в интерес на една страна - Съединените щати. „Сега, след като опитите им да пренастроят света по свой собствен образ след падането на Съветския съюз доведоха до тази ситуация, ние сме длъжни да реагираме”, поясни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


698
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
503
12
 
3
 
! Отговори
447 преди 1 година
Хайде, кога Русия ще освободи Украйна. Мина една година вече. А кога Русия ще започне да освобождава останалите държави поробени от САЩ.
502
7
 
18
 
! Отговори
Аз казах преди 1 година
Тези първобитни азиатски племена гнусни , никога няма да се цивилизоват.
501
5
 
14
 
! Отговори
Генчо преди 1 година
Но Путин нещо взе да пъшка , уви Ламята беше мъжка....
500
5
 
14
 
! Отговори
Нато преди 1 година
Русия воюва с НАТО и понася огромни загуби. А как стоят нещата с НАТО? Ами ... натовските армии още не са дошли.
499
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страх ги е от него, понеже усещат че Православието ще раздава Правосъдие скоро, оо нее
498
9
 
19
 
! Отговори
нострадамус преди 1 година
Запада им дяде върховни технологии ,даде на руските кляпси бутикови дрехи и парфюми направи така че руския простоват народ,да живне със западните ценност със западен стандарт. И къде е благодарнокта, която мислеха че им полага Сега ще тънат мишзери
497
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'' а НАТО участва в конфликта '' ............................ да, уплашени сме товарищ путEн ... има още да тренираш докато стигнеш нивото на колегата ти Kим чен ун.
496
4
 
7
 
! Отговори
Моше преди 1 година
Дубрийютру, камарад Потен.Сега ли се усети? Ама разбира се че искат да разбият Русия. За какво друго ЗАПАДА финансира така упорито Украйна? Заради черните очи на украинките ли? Ахаха. Каква ще е съдбата на Русия, зависи от това как ще завърши войната. Или прегазвате ЦЯЛА Украйна и я заличавате като държава или Украйна стига до Мацква и изравнява Кремлин със земята. Барабар със джуджетата вътре. НЯМА друг вариант. Май сте забравили как се воюва? До победа. Дали Руска или Украйнска, зависи ОТ ВАС.
495
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАТО са директен уччстник във войната с жива сила и техника. Пускай атома!
494
4
 
15
 
! Отговори
русофил преди 1 година
Как ще ни разбие НАТО бе? Вчера Медведев разправяше колко сме силни и че ще стигнем скоро до полската граница а сега ти разправяш обратното. Разберете се, че ме объркахте нещо.
493
11
 
11
 
! Отговори
глаРус преди 1 година
Красная армия боксова вече година срещу Украйна. Познай от три пъти какво ще стане когато се срещнат с нещо по-сериозно, като Турция или Китай
492
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя само се оплаква бе!
491
10
 
12
 
! Отговори
нострадамус преди 1 година
Защо се плаши, нали имат огромно военна мощ. Тзи малък човек с огромни неисцеслени позиции ще го свали наеговият народ.Няродат на една нация никога не е търпяла подобно безуми.
490
8
 
12
 
! Отговори
Пешев преди 1 година
тОЯ *** оплаква ли се нещо .. НАТО ако участваше тия мужиците със сигурност щяха да разберат много бързо
489
10
 
21
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Ако Западът искаше да разбие Русия, то Путин е най-големият им агент! Плътно върви по техният сценарий! И нека не забравяме, че 142 държави гласуваха против агресията в ООН! На неговият акъл са само ...Ким Чен Ун, Асад,Лукашенко, Мали, Еритрея...! Този явно отказва да се събуди!
488
4
 
14
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 1 година
"Да бе мирно седяло, не би чудо видяло" (народна мъдрост)
487
7
 
17
 
! Отговори
и те така преди 1 година
тоя все повече си вярва че е велик
486
9
 
22
 
! Отговори
Куку преди 1 година
В последните сто години по некадърен ръководител на Русия не е имало!Не знам защо медиите му създаваха образ на силен,умен и т.н.като той е средно ниво ченге, през 90те години върти и такси,като видиш ранни снимки с балтон два размера по голям и човек припада.Пародия на ръководител!
485
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каналът...заслужаваш лайк защото това е вярно.
484
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каналът...заслужаваш лайк защото това е вярно.