Зеленски: Русия е синоним на терора, но ще бъде наказана!

Ден и нощ имало брутални атаки от страна на Москва
527
Зеленски: Русия е синоним на терора, но ще бъде наказана!
Снимка: БГНЕС

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че Русия е синоним на терор, предаде ДПА.

Той разкритикува остро новите "брутални терористични атаки" на Русия по градове и села в родината му.

"Ден и нощ има такива атаки", заяви Зеленски в среднощното си  видеообръщение.

Още по темата

"Ракети и артилерийски снаряди, дронове и минометни снаряди - тази порочна държава използва разнородни оръжия с една цел да унищожи живота на хората и да не остави нито един човек зад себе си", заяви Зеленски.
Той добави, че Русия символизира злото, че се е превърнала в синоним на терор, но добави, че тя ще бъде пример за поражение и за справедливо наказание заради този терор, който сее.

"Кремъл не може да спре наказанието, което ще дойде", прогнозира той.

Зеленски спомена и няколко градове и области, които са били особено засегнати от руските удари. Той каза, че само в Харковска област е имало 40 ракетни атаки от началото на годината. В град Херсон трима души са били убити от руски удар днес, докато са отивали да пазаруват, съобщи още Зеленски.

А Сергий Черевати, говорител на украинските сили, разположени в източната част на страната, заяви, че Над 500 руски военни са убити или ранени в последните 24 часа в сражения в Бахмут, в Източна Украйна.

В последните 24 часа руските сили са предприели 16 атаки в Бахмут. По време на сблъсъците 221 врагове са били убити и 314 са били ранени в различна степен, подчерта говорителят.

Ройтерс не е в състояние да провери тези твърдения от независим източник./Габриела Големанска, БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


527
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господ си знае работата ! Настъпва Ерата на Водолея ! Страхът, Тиранията и Хаосът ще бъдат победени ! ЛЮБОВ и СЪЗИДАНИЕ ще управляват !
268
2
 
10
 
! Отговори
тя преди 1 година
Първо ти ще бъдеш обесен !
267
0
 
10
 
! Отговори
нее преди 1 година
Сутрин, обед и вечер изказвания, вопли, манипулации. От всяка видео стена е той. Най-големия морализатор, и той, и съпругата му. Мъдри, тъжни и красиви, те са новите икони. Много съмнително, някой да е вечно прав и безкомпромисен...
266
1
 
16
 
! Отговори
Дядката преди 1 година
Зеленчо , забрави ли как започна всичко?Започна с кървав майдан на който с ЦРУ убихте над 200 души !След това 8 години терор на руснаците обитаващи Донбас с над 14000 убити и то цивилни!Дано не остане неонацист в Украйна , да ви избият до крак!
265
13
 
1
 
! Отговори
Bongo Bongo преди 1 година
Русия се нахендри като коч в стената с Украйна. Неминуемо Нато ще се включи, когато Путин нападне натовска държава . Уж америка виновна,а нааканият пудрин го е страх от Сащ
264
0
 
19
 
! Отговори
100% преди 1 година
украйна свърши.....неотменимо!
263
11
 
1
 
! Отговори
2013 преди 1 година
Москаляку на гиляку. Руснака на въжето. Още преди Майдана. Няма нацисти в Украйна, нали Зелено Нещо.
262
17
 
3
 
! Отговори
Терористъ преди 1 година
Някой червени гаулайтери така са се престарали в писателската си дейност, че четейки ги оставаме с впечатление, че не Русия, а Украйна е нападнала Мама Рашъ и е превзела териториите й.
261
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този дойде на власт с обещанието че ще спре войната в Донецк и Луганск! Вместо това ескалира и направи не само война,но открадна под форма на помощи.Прочетете малко за украинските войници на фронта , оръжията и финансовата помощ Я НЯМА !!! Зеленски и Жена му и най- приближените прибират парите. За корупцията в управлението на Украйна не се говори !
260
4
 
15
 
! Отговори
паф преди 1 година
тоз зелен плъх, само ги ръси едни, без запетайки....
259
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой вика, че Украйна била синоним на нацизма. Така е, но само по телевизията в Московия, която по света я гледат само българите над 65. В Московия всички я гледат, но там е ясно: иначе затвор и после на фронта.
258
3
 
17
 
! Отговори
Миле преди 1 година
Ох зельо ,зельо . Укрите сте синоним на нацисти и в момента ви наказват. От 2014 гледам как избивате жени деца и старци ..от своите . Нито Урсула нито Столтенберг , могат да ми променят мнението . Достатъчно видях за 8 години . Евроатлантическата пропаганда след това е за бавноразвиващите се
257
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбирам, защо евреи са винаги в центъра на всяка измислена война.
256
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нказанието ще бъде за тебе Зелени чунчо, само гледай, да не бъдеш разкъсан от народа си като Николае Чаушеску.
255
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти си синоним на терор, целия свят тероризираш!
254
30
 
10
 
! Отговори
300 преди 1 година
Слава на Украйна!
253
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
стига с тоя наркоман,разруши държавата си,изби си мъжете.
252
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много скоро всичко ще приключи. В краварника започнаха фалитите и много скоро ще имат граждански проблеми. Кинтите ще свършат и войната приключва. Зеления наркос ще барне куфарите с злато и ще скъса мрака... Кристално ясно. Жалко за загиналите, плод на краварска манипулация.
251
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дайте на украинците всички видове оръжие адекватно на руското количество и ще повярвате в чудеса и в Дядо Коледа и в щъркела! Това което ще последва , за мен всъщност не е чудо, а логичен край на изостаналата руска армия!
250
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ми се обяснявайте по форумите , след изборите заминавате на фронта всички списващи форумни трролчета многознайковчета сорросоидчета.