Трима пострадаха при атака от украински дрон в Киреевск

Експлозията е нанесла щети по три жилищни сгради в руския град
Обновена: 26 мар 2023 19:18 | 26 мар 2023 18:25, Йоана Цонева
90
Трима пострадаха при атака от украински дрон в Киреевск
Снимка: БГНЕС

Трима души пострадаха при експлозия днес, която създаде кратер в центъра на град Киреевск в руската област Тула, съобщиха правоохранителните органи, цитирани от ТАСС и БТА.

Взривът е бил причинен от украински безпилотен летателен апарат Ту-141, а образуваният кратер е с 15 м диаметър и пет метра дълбочина.

Експлозията е нанесла щети по три жилищни сгради в Киреевск, който е на около 220 км южно от Москва и на около 300 км от границата с Украйна, заяви регионалната служба по сигурност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на украинската армия. Всеки ден така докато рашистите не се изтеглят от окупираните територии.
53
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом тука един казва че не се вълнива от атаката ами други не се вълнуват от задържането на корабите на нашите моряци по тая логика пито платено егати.
52
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се вълнувам за Русия - каквото повикало такова се обадило . Само Москва е 12 млн , щом не могат да съберат достатъчно свестни хора да изринат Путин от Властта и да спрат войната заслужават всичко което им се случва
51
3
 
7
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Е, сече се изясни - украйна е атакувала със Стриж неизвестна цел. Неизсестна, защото са го засекли още от границата. Рудките военни са задействали са РЕБ система Поле-21, която е извадила от строя навигационната система на стрижката. Загубва ориентация и за съжаление пада в населено място(което в Русия си е адска греда) и има трима ранени.
50
12
 
12
 
! Отговори
Реалиста преди 1 година
Сега Борел и Лайен да ходят да зарият този кратер с чаени лъжички
49
9
 
22
 
! Отговори
Закривай преди 1 година
Мордор! Малко остава...
48
15
 
10
 
! Отговори
Закривай преди 1 година
окрайна!
47
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да се оплакват, нали Крим е ваш :)
46
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знаех че украинци произвеждат дронове за яйца знаем тук вече ги продават по 60 Ст а след две седмици по лев яйцето ,гадове че умиргате бавно
45
4
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
САМО 3-*** КОЛКО ЖАЛКО!
44
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Блейте против рашките, ама е важно, че хохлите биват из бива ни, колкото повече толково повече :))) добра хохла, мър тва хохла
43
13
 
26
 
! Отговори
Чугун преди 1 година
До Анонимен - Следващият път и в Мацква. Няма да им се размине. "Каквото почукало, такова се обадило".
42
15
 
26
 
! Отговори
Джузепе Гарибалди преди 1 година
До Кой какъв е -- Руската армия доказа своята импотентност. Трябва ли да вадим факти от 13 месечната война. Бахмут, дето го превзеха, превземат и ЩЕ превземат е друга бира, нали? *** отвсякъде. Резил, че толкова се изхвърляха, но се обосраха и размириса из целия нормален свят. ВСВ беше спечелена от Блядская с огромната помощ на САЩ и Велика Британия. Даже в момента England води с 2:0 срещу Украйна, защото ще им дават още оружия.
41
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали масово украинците ще сриват сгради в Москва и руснаците са неспособни да се защитят? Нека тогава да видим как Украйна срива сто сгради в Москва с двеста убити и хиляда ранени. После ще почакаме до края на деня дали ще има ужасна бомбардировка на Киев или не. Няма да има, нали? Хаха.
40
8
 
17
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Дали е кеф да се използват инструментите на русофилите? Нека да пробвам - Русия сама се е изпуцала с този дрон, за да обвини Украйна .....мне, не е ОК. Предпочитам истината - да свикват :))
39
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До долните ***. Добре! Като са толкова смели украинците, а руснаците не могат да се защитят, защо дронът не е причинил вреда в Москва? Защо не атакуват Москва с дронове? Пр.осто защото ги е страх от ответен удар. Не е нужно да е ядрен. Има други оръжия като например термобаричните. И Русия, и САЩ ги имат. При такъв удар украинците ще имат голям проблем.
38
9
 
16
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
Както изглежда, и в следващото НС първата работа на депутатите ще бъде да гласуват за изпращане на оръжие на Украйна. А всичко друго остава на заден план. Веднага щом положат клетва че ще служат на интересите на българският народ, забравят за нея и започват да служат на чужди интереси.
37
16
 
12
 
! Отговори
Кой какъв е преди 1 година
До Оберщурмбанфюрер: Ако Русия воюваше в Украйна както САЩ, досега Киев отдавна да е сравнен със земята. Руската армия се стреми (доколкото е възможно) да пази мирното население. Изгорената земя е тактика на американската армия. За сравнение: Ракка в Сирия 2018. В края на август 2018, ООН излезе с изявление, критикуващо коалицията на САЩ. Хуманитарна мисия на ООН, заяви, че е шокирана степента на разрушение, което надминава всичко, което сме виждали досега.
36
6
 
10
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Дори във футбола е така: радваш се на пабеди, но понякога те строшават от голове. Случаят Джуджетко е от подобно измерение, но скоро ще започне да вали градушка от укроракети връз неосъветските територии. И помен няма да остане от неоджуджетная.
35
16
 
16
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Пролет иде. Много неприятен сезон за "братушките". Този път ще им лъснат вси победи, като калайдисан тиган на месечина. Ядрени оружия в Беларасия, 400 000 бройки пушечно месце, космически войски, ракети движещи се със светлинна скорост и прочее буламачи са новото кредо на Путин, Медведчока и останалите джуджаци. Украинците ще разпундят рашковцете за два-три месеца.