Руски свещеник: Жените не са създадени да управляват, а да готвят каша и да закачат пердета

Мъжът е отговорен за живота, заявява той
11 апр 2023 19:20, Нели Христова
336
Руски свещеник: Жените не са създадени да управляват, а да готвят каша и да закачат пердета
Снимка: Twitter

Мъжът е отговорен за живота. Жените трябва да отстъпят от това, да ръководят живота и мъжете трябва да заемат мястото си.

Това заявава руския свещеник свещеник Андрей Ткачев във видео, разпространено в социалните мрежи. Според него жените не са създадени да управляват. Тяхното призвание е да готвят и да окачват пердета.

"Има прекалено много жени, които управляват живота ни", възмущава се Ткачев във видеото. "Това е направо ужасно. Това не е тяхна работа. Трябва да ум кажем: "Шу, махай се!"

"Мъжете трябва да заемат мястото си, всички мъже трябва да го направят. Защото не е правилно - жените не са създадени да управляват, те са създадени да готвят каша, да закачат пердета и да са щастливи", продължава той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
1
 
3
 
! Отговори
Картошки преди 1 година
Разликата между руснаците и талибаните се смалява с всеки изминал ден.
251
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми не мисля че това са руските ценности, 2 години работих с руснаци и не видях някакво различие между мъже и жени, атмосферата е доста подобна на тази в български офис, едно нещо от първия път никога не става, сплетните и конфликтите също си ги има, ама това е друга тема, мисля че това видео е качено с цел пропаганда, виж какво отношение имат руснаците към жените, реално нито са по-религиозни от нас нито по традиционно ориентирани
250
2
 
5
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Този тиквид да го каже това на шефката на руската национална банка, а по добре да се опита и да я замести.
249
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще заемаме каквито постове си искаме и някакви фанантици, не могат да ни казват какво да правим!21 век все още има първобитно мислещи мъже!
248
2
 
4
 
! Отговори
Я сакам преди 1 година
Киро да ми забърка каша
247
1
 
3
 
! Отговори
И? преди 1 година
*** пропаганда
246
4
 
2
 
! Отговори
Трансфжендърите преди 1 година
Да управляват
245
2
 
9
 
! Отговори
МДА преди 1 година
БРАДАТИ РУСКИ АНТИХРИСТИ
244
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До мдаа: Всъщност това не е мнение на о. Андрей, това винаги е било православното учение. Това, че в Русия има немалко жени на управленски длъжности, не променя нищо, Русия е традиционно православна страна и има немалко вярващ народ, но има и много либерали, а държавата е отделена от религията. И до голяма степен управляват либералите (макар и умерените), които опитват да съчетаят несъчетаемото - православни ценности и либерализъм.
243
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руски ценности
242
5
 
1
 
! Отговори
Момичето от Дания преди 1 година
Ох, и какво ще правим сега ние, интерсексуалните?.. Ами другите над 30 полови разновидности? Нищо не казва руският поп за нас; чувствам се обиден/а/о! Дали в Россията всички мислят като него? Или тази статийка се мъчи да ни убеди в това? Сами си отговорете...
241
2
 
2
 
! Отговори
Стефан преди 1 година
A takiva kato tebe sa samo za ebane!...
240
3
 
8
 
! Отговори
Путинландия капут преди 1 година
Дайте да помогнем на Швеция - горката държава е обградена от всички страни от НАТО. Не ми се мисли в какъв страх и ужас живеят шведите. Как спят тея хора като на всички граници са под заплаха от инвазия?
239
6
 
15
 
! Отговори
Толераст преди 1 година
Ама , ниможи да бъди. Как тъй? Тоз поп е в грешка. Жените ТРЯБВА ДА СА НА ВИСОКИ АДМИНИСТРАТИВНИ ПОСТОВЕ.Трябва да учстват активно в управлението. Без тях неможе . Примери? Ето например Ангела Меркел. Нейната велика фраза "Рефюджис Велком" спаси толкова бедстващи инженери и атомни физици от Африка и Азия ... Цяла Европа и е благодарна ... А сегашния комисар Фон Лайенен разнообразява живота ни като ни вкарва от една криза в друга.А Америка направо загуби като не избра Килъри Клинтън за президент.
238
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пропагандата не спи готви каши и закача пердета.
237
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пропагандата срещу Русия мина границата и затова Русия започна тая война.
236
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предишно мнение по на долу. А пък аз пикая на долното прротивно невъзпитано същество от форума то може би е едно и също. Най много да са двама трима шорошима.
235
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Споделям мнението на мдаа то е най правилното във форума.
234
3
 
2
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Доказано!!!!
233
1
 
14
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Попчето си има собствено мнение и го е казал, но това не значи, че мнението му се споделя от болшинството в Русия. Нито, че е държавна политика на Русия, защото там на високи позиции има доста жени. Но явно статията иска да ни втълпи, че това е едва ли не официална руска позиция.