Путин за доброволците: Те са пример за вярност към Родината и нейните интереси

По думите му хората в окупираните територии от години искали да са в Русия
Обновена: 20 апр 2023 20:19 | 20 апр 2023 19:56, Нели Христова
93
Путин за доброволците: Те са пример за вярност към Родината и нейните интереси
Снимка: БГНЕС

Жителите на Донецката и Луганската народна република, както и на Запорожка и Херсонска области, от много години се борят за правото си да бъдат част от Русия, заяви руският президент Владимир Путин.

Хората в новоприсъединените територии "от много години се борят за правото да бъдат част от Русия", заяви той на заседание на Съвета за местно самоуправление.

"В продължение на много години те са живели в абсолютно различни условия на регионално и общинско управление, които не приличат на условията в Русия", каза още държавният глава.

Президентът заяви, че отношението към общинските служители, работещи в новите територии, трябва да бъде топло и да им се окаже "цялата необходима помощ за интегрирането на новите региони в единната система на държавното управление на Русия".

Путин каза още, че "сред местната администрация има много доброволци, които сами са решили да бъдат там - в района на т.нар. от Путин специална военна операция, където нещата са трудни".

"Те са пример за вярност към Родината и нейните интереси и сега защитават нашите исторически територии, защитават хората в тези територии", продължи президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
20
 
! Отговори
987 преди 1 година
До Пловдив. Е па то по тая логика и Русия не е съществувала до 1991г
49
0
 
17
 
! Отговори
СССРсуперкирливия преди 1 година
Споко Ботокс, скоро пак ще се борят и ако не им харесва да се чупират от Украйна!!! Това е Украйна, а не Туршия
48
21
 
3
 
! Отговори
Пловдив преди 1 година
Тя, Украйна,не е съществувала до 1991г.,тук разни "разбирачи",се изказват неподготвени.Украйна е като Косово,това е.
47
19
 
5
 
! Отговори
(-_-) преди 1 година
Все се позовавате на това как живеели хората в Русия и, че имало мизерия и прочие. Да, има по цял свят, но това е нещо, за което в същност са отговорни точно тези, които са смукали стотици години кръвчицата на други страни.. Т.нар. Робовладелци. Днес не е особено по-различно просто методите са други, а като не им се получи - Ирак, Сирия, Либия 3 от много други примери. Тия т.нар. диктатори просто не допускат да ги колонизират и съответно онези спират уж свободната търговия и прочие.. И кво став?
46
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жив и здрав да си г-н Президент!!!!!!
45
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мачкай Вова ,е атлантиците са безсилни пред ФАБ-1500 ,нека си джавкат.
44
7
 
24
 
! Отговори
? преди 1 година
Замалко и тези в Киев да 'искат' да живеят в Русия...Ама за сега удържат фронта.Като гледам според Wikipedia 900 000 руснаци са поизбягали извън този Руски рай, само през 2022г.Моля, вземете избирателите на Възраждане в Руския си рай. Територия огромна има за тях много място..Ще дам пари за билет поне на 50 човека - дарение.
43
27
 
11
 
! Отговори
(-_-) преди 1 година
До 45: точно към тази огромна територия с ресурсите се стремят и за това радикализираха Украйна, Путин пак дълго време им търпеше простотиите и, когато стана ясно, че няма да спрат - се активира. Нямаше избор. Всичко започва много отдавна, а не преди 2г. Що се отнася до Украйна - това е една напълно съчинена страна, създадена с една единствена цел - бомба със закъснител.
42
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жив и здрав да си г-н Президент!!!!
41
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой където иска да живее си събира багажа и заминава, без да се връща, а не да вика руските "освободители" да окупират украинската земя...... Това ясно ли ви е русофили невежи?
40
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фашистка Русия има огромна територия и ресурси с които можеше за 8 години да пресели всички колаборационисти и сепаратисти от Донбас в Мордор но избра пътя на войната и заграбването на украинските територии.......... Чиста проба фашизъм. В резултат досега са убити и осакатени над 150 хиляди руснаци и вероятно на половината им украинци . Само типичен русоФоб, като дъртия, плешив рептил и фашистки режим като кремълския може да погуби толкова свои и чужди хора...
39
24
 
9
 
! Отговори
задайте си въпроса! преди 1 година
добре, ако населението в тези четири области не иска русия, защо не бягат в украйна, съвсем близко е?....значи искат да са руски области, значи зеления плъх няма никакви права там!
38
5
 
14
 
! Отговори
фен(бивш) преди 1 година
Тъй де,ДА СЕ ОТКРИЯТ ПУНКТОВЕ,ЗА ИЗПРАЩАНЕ,НА МЕРАКЛИИТЕ,НА ФРОНТА.Във Варна+Бургас.ДА ИМ ОСИГУРЯТ,ПЪЛНО БОЙНО СНАРЯЖЕНИЕ.ПОЕХАЛИ!!!НЕ САМО ДА ПЛЕЩЯТ,ОТ ДИВАНА.ТРЕБЕШЕ,ДА СА НА ПЪРВАТА ЛИНИЯ-ДОБРОВОЛЦИ.
37
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мрът момчетата заради диктатора Путин.
36
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този ,дали е жив ???? Хората от Възраждане, какво чакат ,а не заминават за Москва ,като доброволци ????? Не може само рубли, да получават и да лаят от диваните !!!!
35
4
 
8
 
! Отговори
до до 24 преди 1 година
Въпрос с "повишена" трудност: защо според тебе бързахме толкова много да встъпим в НАТО и ЕС - от страх да не станем "задунайская республика" или турски "в.л.ает".
34
22
 
11
 
! Отговори
Българка преди 1 година
Слава на Русия!
33
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доброволците - пример за вярност към родината или вярност към интересите на един диктатор, заради когото се жертват?! Не, те просто са глу-паци . И тепърва ще го осъзнават.
32
9
 
4
 
! Отговори
Хубавата истина преди 1 година
Грозната истина е лъжа.
31
6
 
12
 
! Отговори
Сталин преди 1 година
добровольцы?! вы серьезно владимир :)