Хакери пуснаха реч на Зеленски по високоговорители в цяла Русия

Клипове, разпространени онлайн, показват озадачените руснаци
Обновена: 11 май 2023 15:14 | 11 май 2023 14:57, Нели Христова
265
Хакери пуснаха реч на Зеленски по високоговорители в цяла Русия
Снимка: Twitter

Хакери решиха да се позабавляват с хората в Русия. 

Те успяха да получат достъп до  хиляди видеокамери с високоговорители на обществени места в цялата страна и да пуснат обръщение на Влодимир Зеленски, съобщанат от NEXTA.

Клипове, разпространени онлайн, показват озадачените руснаци, които нервно се оглеждат, когато гласът на Зеленски проехтява от говорителите. Той беше придружен от сирена за въздушна атаката, а в края на обръщението проехтява песен, прославяща Украйна.

"Ако искате да живеете, избягайте. Всичко ви беше взето така или иначе", казва Зеленски в обръщението и призовава: "Борете се за своето, не влизайте на нашата територия, в нашата душа и в нашата култура."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
11
 
19
 
! Отговори
КОЛЬО ЧАКАЛА преди 11 месеца
ТИЯ. ХАКЕРЧЕТА. ЕВАЛА.НАПРАВИХА. И. ДЕДОТО. И РЪШИЯТА. ЗА. СМЯХ.НАПРАВО. СЕ. КЕФИХ. КАТО ГЛЕДАХ. КЛИПЧЕТСТА И РЕАКЦИИТЕ. НА. РУСНАЦИТЕ МЛАДИТЕ. ИЗБУХВАХА В. СМЯХ ,ДРУГИ. ГЛЕДАХА И. НЕВЯРВАХА. НА. УШИТЕ. И ОЧИТЕ. СИ. ГЛЕДАХА. КАТОСПИРТОСАНИ.ТОВА. ДЪРЖАВА. ЛИ. Е. , АМИ. НЕМИСЛЯ. ИЗОБЩО. ЧЕ. СА ДЪРЖАВА. ПРОЛИЧА СИ. ЧЕ БОЛШЕВИЗМА. И. ЧЕКИСТИТЕНЕ. СА СИ. ОТИШЛИ. ОТСССР( РУСИЯ).ТЕЗИ. СА. СИ БРАТЯ. ПО. ОРЪЖИЯ. СХЕР ХИТЛЕР. УБИЙЦИ. НА ДЕЦА.
187
7
 
3
 
! Отговори
Боби преди 11 месеца
До Гошо "Ама там е работа че нищо подобно не е имало ,колкото и да ни убеждават" Кой от всичките мои постове коментираш?
186
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ахахаах...а един руснак започна да си подскача под звука на песента докато си гледаше телефона. Жалки хакери, развеселихте руснаците. Две мнения няма!
185
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дебелия ваттник с анцуга и камуфлажното горнище е представителна извадка за състоянието на рушката армия.
184
4
 
5
 
! Отговори
Гошо преди 11 месеца
До БобиАма там е работа че нищо подобно не е имало ,колкото и да ни убеждават
183
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хаххаахха. Изгледах клипчето на фул скрийн, руснаците наистина се изкефиха на песента. Ясно е колко подкрепят Щастлив дедо и неговата ваенна излагац.. пардон ваенна операция.
182
16
 
4
 
! Отговори
Боби преди 11 месеца
До Анонимен "хахаха браво на украинците, нека рашистите и те чуят сирени за въздушна атака, да влязат малко в обувките на нападнатата държава" Само че Руските боеприпаси (освен ако някой *** не ги свали над населено място) уцелват военни и стратегически обекти а Украинските дронове уцелват обекти основно граждански с които може да се раздуха максимално медийна и терористична истерия - греша ли някъде?
181
7
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 11 месеца
Освен в тоя вестник на друго място не намерих и намек за това което пишете
180
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
до 189 И къде видя оня чичак с очилата да е влязал в обувките на украинците ве, кравар жалък? Заслуша се за 3 секунди и продължи да си гледа телефона. Муахахаха.. Толкова тъъъпи сте краварите че нямам думи!
179
8
 
9
 
! Отговори
Боби преди 11 месеца
До Анонимен 182 Забравяш един МАЛЪК ФАКТ Външната Тъговия на РФ(дори в момента) е ПРОФИЦИТНА в каквито и да са ВАЛУТИ($, Евра, Юани, Рупии...) Второ РФ практически няма външен дълг - тоест има някакви смешни дългогодишни заеми които нормално се обслужват независимо че Запада блокира над 300 милиарда $ валутни резерви. Какво става сега в РФ Има профицитен излишък преди се слагаше като валутен резерв а сега се инвестира в каквото се сетиш в изгодни държавни програми с лихви до 0%(да НУЛА%)
178
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
хахаха браво на украинците, нека рашистите и те чуят сирени за въздушна атака, да влязат малко в обувките на нападнатата държава, не че са разбрали нещо, сигурно са на водка от сутринта
177
4
 
14
 
! Отговори
Възторжен руснак преди 11 месеца
Да здравствует товарищ Зеленский !!!
176
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Интересно ми е дали во бункера на Щастлив дедо се е разнесла песента Слава Украини. Е това ше е голям майтап ахахахахахахах.
175
11
 
7
 
! Отговори
Боби преди 11 месеца
До Анонимен РФ е 150 милиона без да смятаме бежанците от Украйна и без да смятаме ежедневно издаващите се паспорти в ЛНР, ДНР, Запорожие и Херсон От ЛНР И ДНР са мобилизирани към 200000 човека които защитават собствените си домове, от РФ започнаха с 250000(ПРОФЕСИОНАЛНИ ВОЕННИ) има над 50000 ДОБРОВОЛЦИ и 300000(МОБИЛИЗИРАНИ БИВШИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВОЕННИ) колко са ЧВК не знам такива данни няма никъде в нета. ВСУ в момента БУКВАЛНО по улиците ловят обикновени хора за да ги мобилизират- ГРОЗЕН ФАКТ!!!
174
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 168А украинския език е руски диалект, както македонския език е диалектна форма на българският...................................Глупости!!! Украинският език е много по-близък до чешкия, полския, словашкия езици. Н
173
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нова порция гаври за рушкото стадо. Неуспешни, разбира се, рушите са свикнали на унижения, все едно нищо не е станало.
172
6
 
5
 
! Отговори
пфу преди 11 месеца
До АнонименЛомоносов измислил руския език... И така да е , щом го е измислил и толкова милиони го ползват, значи е бил учен, даровит и можещ! Защо ти не измислиш някой език, който да го ползват толкова много хора по света! А?
171
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Боби - много ги разбираш лихвените проценти виждам. А спомняш ли си какъв беше официалния курс на долара в България преди 1989? Ако го гледаш ще кажеш - много стабилен лева, много сме добре. А както всички знаем това беше една огромна лъжа на контролирана планова икономика - показателите й уж добри, а стоки - няма, свобода няма (да пътуваш, да изразяваш мнение, да развиваш бизнес), корекомите - само за избрани. Та към нещо подобно е тръгнала да се връща и Русия с нейния "стабилен" процент.
170
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В САЩ през 2020 година имат 21500 убийства. Това колко са на 100000 човека население....
169
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
до 178 И къде е гаврата ве, кравар жалък? Оня чичак с очилата леко се заслуша за 3 секунди и продължи да си гледа телефона. Муахахаха..гавра каза. Толкова тъъъпи сте краварите че нямам думи!