Москва не вижда възможност в момента да преговаря за мир с Киев

Песков: Всякакви преговори с Руската федерация са забранени в Украйна
192
Москва не вижда възможност в момента да преговаря за мир с Киев
Снимка: БГНЕС

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, заяви пред ТАСС, че Москва не вижда възможност в момента да преговаря за мир с Киев.

"Едва ли може да се говори за това, защото всякакви преговори с Руската федерация са забранени [в Украйна]", заяви говорителят на руския президент.

Дмитрий Песков посочи по-рано, че е преждевременно да се говори за мирно уреждане на конфликта в Украйна, тъй като все още няма предпоставки за това, предаде БГНЕС.

Последните преговори на четири очи между Русия и Украйна се проведоха в края на март 2022 г. в Истанбул. След срещата беше обявено, че Москва е получила потвърждение за намеренията на Киев да се откаже от курса си за членство в НАТО. След това се проведоха няколко кръга в онлайн формат, след което разговорите бяха прекратени.
По-късно украинският президент Володимир Зеленски подписа указ, с който забрани преговорите с руското ръководство, каза още Песков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: Войната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
9
 
16
 
! Отговори
Ужасена преди 1 година
Само пълно унищожение на Русия и всички руснаци е единственият начин света да продължи да съществува. Крайно време е България и НАТО да се включи със жива сила във войната срещу Русия.
93
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма Зеленски да разиграва цяла Европа и света, стига! Украйна да се прибира в родината си Русия и точка, спрете тази война и смърт! Оставете хората на мира да си построят разрушените жилища и живеят. И върнете търговията с Русия, свалете санкциите срещу Русия! На Зеленски надали му пука за славяните и че може да запали Европа! Изметете Киевската хунта и толкова, украинците да се прибират в Русия и без това украинците са руснаци и не искат да воюват, а ги насилват да воюват!
92
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Белгородската авантюра на Укронацистите претърпя поражение бяха унищожени 72 терористи, пленена бойна техника, боеприпаси и въоръжение. Само да вметна на Руските кили е бира издасена заповед да те се вземат в плен терористи а да се унищожават. Преговори ще има когато бъде унищожен и последния Укронацист.
91
17
 
4
 
! Отговори
Дзивко преди 1 година
Е рано е, има още живи украинци, тва прокси войната ква благодат е, колкото и да налеят САЩ все на печалба, хем от към търговия с оръжие, хем без жертви, а доларите си ги печатат сами
90
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евгений Пригожин за броя и загубите: "По времето, когато започна обсадата на Бахмут, в редиците на ЧВК имаше 35 000 бойци. За цялото време на СВО сред затворниците бяха вербувани 50 хиляди души. 20% от тях (10 хиляди затворници) загиват в битка. Други 10 хиляди щатни бойци на ЧВК също загинаха. Според резултатите от битката за Бахмут (Артьомовск), загубата на въоръжените сили на Украйна убити - 50 хиляди души, ранени - 50-70 хиляди души.
89
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След превземането на Бахмут боевете в района затихнаха. Част от фашистката гмеж на Зефюрера бяха изтеглени от територията, някой беше изпратен за попълване и преформиране, а някой отиде на други позиции, например някои герои бяха видени по време на нападението срещу района на Белгород. Гмежта, която остана близо до Бахмут, се опитват да атакуват на северозапад, в района на Хромово. В донецкото направление всичко е по стария начин. Руската авиация удря вражески позиции в северните покрайнини на Авдиевка, а позиционните боеве продължават в Маринка на запад от останките от града.
88
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия е в състояние да води дълга война - шефът на разузнаването на Германия. Бруно Кал, позовавайки се на данни на германското разузнаване, каза, че в структурата на руската власт "няма пукнатини". Дори като се има предвид, че е имало критики относно доставката на боеприпаси, няма индикации, че системата се "клати" или "се срива", каза Кал в Академията за политика на сигурност в Берлин. Според ръководителя на разузнаването ВС на РФ могат да продължат да водят бойни действия толкова дълго, колкото е необходимо, като попълват редиците си с новобранци. С боеприпасите и оръжията също няма проблем
87
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВСУ ще понесат големи загуби при опит за контранастъпление заради многопластовата руска отбранителна система - Financial Times. "Има няколко линии на отбрана и дори Украйна да пробие първата, тогава Русия ще има достатъчно време да укрепи втората или третата", се казва в статията. В мрежата се появиха сателитни снимки на отбранителни линии, които ясно демонстрираха невъзможността за пробив. Експерти на FT посочват, че най-защитените структури са издигнати в Запорожка област и Крим. Експертът на изданието също така с увереност заяви, че пътят към Крим е напълно затворен за ВСУ.
86
9
 
6
 
! Отговори
Men преди 1 година
Москва е на колене! Скоро ще моли за преговори но ще е късно.
85
7
 
5
 
! Отговори
Хайде де преди 1 година
До Анонимен 96: "Новата контраофанзива"? Чакаме.
84
11
 
5
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
До Анонимен 93: И кой насади омразата? Не бяха ли тези, които от малки са ги учели в училище, че Русия им е враг. Същите, които осем години обстрелваха Донбас и така предизвикаха войната. Между другото, и нашите комшии от РСМ действат по същият начин.
83
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След новата контраофанзива, ще преговаряте да ви оставят Крим евентуално... наглацци
82
8
 
6
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Кой ще преговаря, когато изтече информация, че укронацистите застреляли този, който е водел преговорите в Истанбул от украинска страна - много обещавал.
81
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледахте ли репортажа снощи как украинските деца мразят руснаците без да ги делят? Даже някои от тях са с руски произход! Това жуже насади такава омраза, че векове няма да я заличат! ***!
80
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Със сигурност ще се стигне до замразен конфликт! Като ивицата Газа и Ливан!
79
1
 
4
 
! Отговори
До 90 преди 1 година
Да спомена! Оставаше само да има и победа, ама нищо, карай и без победа....
78
8
 
5
 
! Отговори
Мучането на кравите преди 1 година
носи допълнително удоволствие от руската победа! :) Споменах ли вече? :):):)
77
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия спечели МЕДИЙНАТА война! Друга не!
76
9
 
3
 
! Отговори
Мучането на кравите преди 1 година
носи допълнително удоволствие от руската победа! :)
75
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С кого Русия ще спечели войната? Армията я изтрепаха, кадировци няма а в затворите останаха само журналисти? Руската младеж като гледам въобще не гори от желание да мре жужито....е?