Русия атакува с дронове Киев през нощта

Системите за противовъздушна отбрана са унищожили всички цели
77
Русия атакува с дронове Киев през нощта
Снимка: БГНЕС

Русия извърши нощна атака с дронове срещу Киев след 12-дневно прекъсване, съобщи украински военен, като по предварителна информация системите за противовъздушна отбрана на украинската столица са унищожили всички цели, предаде Ройтерс.

"Поредната вражеска атака срещу Киев", написа в своя публикация в "Телеграм" полковник Сергий Попко, който оглавява военната администрация на Киев. "Към този момент няма информация за евентуални жертви или щети", добави той.

Очевидци от Ройтерс са чули взривове, наподобяващи звука от работата на системи за противовъздушна отбрана, които поразяват цели. Засега няма информация за мащаба на нападението.

В Киев, неговите околности и в редица региони в Централна и Източни Украйна, беше обявена тревога за въздушно нападение в продължение на около час след 02:00 часа местно време. /БТА, Владимир Арангелов/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Киеввойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
11
 
! Отговори
До Василев преди 11 месеца
Нали знаеш за удара по онова заведение, оказа се че там бая офицери и натовски инструктори ходели, та един обект от цивилен става военен само трябва няколко офицера да влезнат вътре или малко техника да складират
32
8
 
3
 
! Отговори
Gorskio преди 11 месеца
Рабзия за 165ти път унищожи военни цели и центровете за вземане на решения. Както и всички Пейтриъти по 3 пъти поне.
31
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Зеленски сваля всички ракети а все разрушения и мрънкане......
30
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тепърва ще ги дънят със свършилите ракети от миналия март.... Тепърва! Нещо за контраофанзивата моля?!? Също и за великите успехи на западните танкове?!?
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Е как може през ноща...... ;););) Жалки журналистчета!!!!
28
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нека, по-добрия да победи!
27
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тук не споменават най-важната нощна атака, извършена от ВС на РФ. Руснаците унищожиха ВСУ-спътникова станция Starlink край Артьомовск.
26
3
 
25
 
! Отговори
ХХХ преди 11 месеца
За пореден път Зеленски сваля всички ракети и дронове .....какво ревът не ми е ясно и какви са тия снимки на разрушени сгради ? От 100 ракети Зеленски сваля всички 110 ! Украйна е сигурна държава и няма от какво да се страхува ! Леопардите свалят без проблем руските алигатори .......
25
2
 
14
 
! Отговори
Васил преди 11 месеца
Ирански дрончета дето струват по десет хиляди долара бройката са сваляни от ракети дето едната струва милион хахахахах
24
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Терористите уж всеки ден говорят ,че се биели за донбас и луганс , а немспират да стрелят по цивилно население с шанасжийско оборудване тип Хитлер през 1941г :))) Някакви евтини НЕУПРАВЛЯЕМИ "дронове" и където паднат. Смях ... голямата армия ползва похвати от преди близо 100г :))
23
3
 
13
 
! Отговори
Ром"с преди 11 месеца
Това което е написал "хаха" е като цяло така,но не е пълната Истината... има програми за настройване на обществото един срещу друг и някои новини и това и целият.(Не се говори много -много за това нещо..то е като секретно оръжие)
22
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
браво поздравления за г-н Путин.Трябва така да бъде ден и нощ докато не бъдат унищожени всички укро-фашисти .Подчертавам фашисти ,за да може нормалното население там да заживее отново в мир и любов с руснаците
21
2
 
2
 
! Отговори
Атаман Сирко преди 11 месеца
Е с какво да атакуват! Дебелите обрезани жени на алах винаги напредват поне сто километра зад фронта!
20
3
 
5
 
! Отговори
Я па ти.. преди 11 месеца
До Xaxa 16 Много си зле , приятелю , ама много. Вземи мерки своевременно.Това е война и не е за Хаха.
19
21
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ще има още много бой по фашистите и нацистите в Киев!
18
12
 
17
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 11 месеца
Като бледнеят на фронта , да блеснат в Киев. Отмъщението на Жужи.
17
8
 
13
 
! Отговори
до Тъпака отдолу преди 11 месеца
"Основателят на частната военна компания "Вагнер" Евгений Пригожин е отказал да подпише договор с руското министерство на отбраната, съобщава ТАСС.По тази причина той е бил уведомен за прекратяване на участието на групировката в специалната военна операция в Украйна."
16
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Русия обяви, че повече няма да ползва услугите на "Вагнер" в СВО. Русия широко ще използва услугите на "Вагнер" на полската и на литовската граници в Белорусия, в БИ, в Африка, в Латинска Америка.
15
20
 
22
 
! Отговори
Хаха преди 11 месеца
Темата "Войната" е най-смешната и пробита пропаганда на евреите. 1. Отдел идeоти умува каква поредна лъжа или измишльотина да сътвори. 2. Лъжата се спуска от "медията"-майка към сателитките като това нещо "днес бг". 3. След като се публикува 5-6 платени наркомани започват да коментират лъжата, като плюят или възхваляват едновременно и двете уж воюващи страни. Целта е да плашат и настройват хората един срещу друг, да ни отвличат вниманието, докато тихомълком ни ограбват.
14
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Споко базата на Вагнер в Беларус на 100 км от Киев е почти готова. Там Пригожин и Суровикин скоро ще сурвакат укронацистите.