Медведев: Западът тласка Русия към Трета световна война

Западните държави се включват активно в бойните действия в Украйна
1 окт 2023 12:34, Елка Василева
402
Медведев: Западът тласка Русия към Трета световна война
Снимка: архив, БГНЕС

Като се включват активно в бойните действия в Украйна, западните държави водят ситуацията към Трета световна война, предупреди заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, предаде ТАСС.

Още по темата
Руският политик се спира по-специално на идеята на ръководителката на комисията по отбрана на Бундестага Мари-Агнес Щрак-Цимерман за снабдяване на Украйна с ракети "Таурус", за да може киевският режим да нанася удари по територията на Русия. "Моля, това било в съответствие с международното право. Е, в такъв случай ударите по германските заводи, в които се произвеждат тези ракети, също ще бъдат в пълно съответствие с международното право", предупреди Медведев, предаде Ройтерс.

Той обърна внимание и на предложението на британския министър на отбраната Грант Шапс британските курсове за обучение на украински войници да бъдат преместени в самата Украйна. "Тоест да превърнем техните инструктори в законна цел за нашите въоръжени сили. С пълното съзнание, че те ще бъдат безмилостно унищожени. И вече не като наемници, а именно като британски специалисти от НАТО", посочи Медведев.
(БТА, Пламен Йотински)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


402
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Омразата самоубива ! Насочете енергията си в нещо градивно, преди да се самоунищожите ! Образовайте се, съмнявайте се и проверявайте многократно всичко, което четете или чувате ! Няма абсолютна истина, има интереси и личен избор, който винаги се заплаща скъпо ! Чистата съвест е най скъпото нещо, затова светът е пълен с банкрутирали милиардери...
250
2
 
3
 
! Отговори
ислямизацияРоссии преди 6 месеца
может помочь справится с альгохолизма
249
1
 
2
 
! Отговори
Мечо Мозъка каза преди 6 месеца
на 1ви октомври дронове камиказе поразиха Смоленския авиозавод за ракети Х 59
248
0
 
8
 
! Отговори
... преди 6 месеца
Та значи за путинофилията тука! Тоя вашия медвед твърди, че САЩ някак си са успели да промият мозъка на вашата путин! При положение, че същата путин на дата 2022.02.21 каза, че рашистан няма да напада Украйна! По националната ви телевизия го каза това! И след това на дата 2022.02.24 рашистан нападна Украйна! Значи някак си сащ за 3 дни са успели да промият мозъка на вашата путин! Точно това твърди вашето медвед тука!
247
0
 
6
 
! Отговори
huq преди 6 месеца
ква световна война ве гащтник , за 1 час и ви няма
246
1
 
11
 
! Отговори
Гадолиний преди 6 месеца
жалка африканска държава като русия няма капацитет за световна война това го могат само Сащ и Китай русия е джудже икономи4еско и воено спрямо тях
245
0
 
8
 
! Отговори
реалист преди 6 месеца
каква трета световна бе ,,спи..ртник тя една Украйна ви размазва )))жалки сте за такава блатари
244
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кажи на Путин да си изтегли гнидите от Украйна и свърши войната.
243
9
 
10
 
! Отговори
toti преди 6 месеца
МНОГО ТЕ Е ШУБЕ БЕ ДРЕБОСЪК !!! МАЙ СЕГА ЩЕ ВИ СЛОЖАТ ,,ЗНАМЕТО НА ПОБЕДАТА ''НА КУПОЛО НА КРЕМАЛ !! ..ВСИЧКО В ТОЯ ЖИВОТ СЕ ВРЪЩА И НЯМА НЕ НАКАЗАНО ЗЛО !!!!
242
5
 
5
 
! Отговори
Бай Дрън преди 6 месеца
Така както ги плещите едни небивалици, така ще ви затирят на немския фронт да превземате Берлин.
241
5
 
5
 
! Отговори
Бай Дрън преди 6 месеца
Ако Русия тръгне към Германия, българският народ има опит :)
240
11
 
5
 
! Отговори
Бай Дрън преди 6 месеца
Абе време е Русия да се насочи към Германия. Това е. Германия ми се струва много голяма на картата, трябва да се посмали.
239
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Лили...от лилипут, пак е прекарал с алкохола.
238
5
 
11
 
! Отговори
Молитва преди 6 месеца
Ако има трета световна война, се надявам копейкин да е последния оцелял и докато му се стичат месата от радиацията,очите му възторжено да светят,щастлив от победата на путин.
237
7
 
12
 
! Отговори
Мечкаря преди 6 месеца
Мечо на синджир и по панаирите в Европа. Експонат за забавление на народа. Ще го хранят със развалени зеле и гнили ябълки, с каквото успеят да го нацелят.
236
9
 
13
 
! Отговори
РАШКО НАТИФИЦИРАНЕ преди 6 месеца
И ДА ЗНАЕТЕ В РУСИЯ НЯМА ДЖЕНДАРИЗЪМ, ДАНИЯ И НОРВЕГИЯ ЧАКАЛИ НА БГ ГРАНИЦА ДА НИ ОТВЛЕКАТ ДЕЦАТА- А СЕ ОКАЗА ЧЕ ПУТИН ИМА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ЗАЩОТО ОТВЛИЧА УКРАИНСКИ ДЕЦА А ЗА 2022Г РФ Е ОСЪДЕНА ОТ СЪДА В ХАГА ЗА 150 УБИТИ УКРАИНСКИ ДЕЦА- НЯМА ТАКИВА КАТО РАШКИТЕ УБИЙЦИ. ХАЙДЕ ПАК ДА ПОВТОРИМ РУСИЯ УБИВА СТАРЦИ И ДЕЦА И РУШИ ВСИЧКО ПО ПЪТЯ СИ, ОБАЧЕ ЕВРОПА ГИ ПРИНУДИЛА...
235
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
М*мка му и Запад! Как си позволява да съществува още и да дразни магучая!
234
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До тук резултата от сблъсука Нато и ЕвроДжендерЛГБТотрепки срещу Русия е ...Русия взе 5 нови територии-държави ..а Европа-та от лидер се превърна в парцалива и разорена територия завладяна от Афро-Европейски ***! А местната соросоидНОнасрана ДжендероТретополова общност *** и се задавя с бели слюнки от безсилие!
233
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Може да не е световна, а само НАТО срещу Русия.
232
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
защо смята че ще е световна