Кремъл отрече Путин да е с влошено здраве, нямал и двойници!

Песков: Президентът е здрав и е добре
Обновена: 24 окт 2023 13:37 | 24 окт 2023 13:37, Стела Стоянова
319
Кремъл отрече Путин да е с влошено здраве, нямал и двойници!
Снимка БГНЕС, архив

Кремъл отхвърли като спекулации информациите за влошено здравословно състояние на президента Владимир Путин.

Говорителят Дмитрий Песков заяви, че президентът на Русия е здрав и е добре.

Песков също така отрече предположенията, че Путин е използвал двойници, наричайки това "абсурдна измама".

Коментарът му е в отговор на въпроси на репортери след съобщение в "Телеграм", че президентът е имал сериозен здравословен проблем в неделя вечерта.

Още по темата

Путин навърши 71 години на 7 октомври. Миналата седмица той посети Китай със спиране в два руски града на връщане.

Канал в Telegram, за който се смята, че се управлява от бивш вътрешен човек в Кремъл, съобщи за инцидент, в който се казва, че руският лидер е бил открит от пазачи на пода на спалнята "да лежи на пода, въртейки очи".

Лекарите са били извикани незабавно. По-късно са диагностицирали Путин със "сърдечен арест".

След това президентът е бил преместен в специално медицинско заведение, построено в апартамента, където е бил подложен на интензивни грижи, твърди източникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още по темата: ПутинДмитрий Песков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
10
 
6
 
! Отговори
за нерадост и мъка преди 7 месеца
на русофоборсуците каза Песков: Президентът е здрав и е добре
150
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
ахахахахах пълни см.ешници
149
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Учете история 122. Учим, приятелю, учим. Но, при това, не бива да се увличаме много и да забравяме за логиката. Кога е започнало издаването на в. Знаме, та в коментара ти пише "година първа". И за кого го издават в Букурещ през 1885 г.? Нали не си забравил, че България е освободена 7 години преди това?
148
3
 
13
 
! Отговори
пияница мистик преди 7 месеца
Пyтлаpax Акбap ще живее още поне 150 години и то без двойници, защото не пие, не пуши (освен кубински пури), язди гол до кръста тигри и се къпе в ледените води на Северния ледовит океан :))) Това лично мюсюлманина-православен християнин и носител на семейни ценност Рамазан Кадиров го е казал по Телеграм и ТАСС :)))
147
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Въпросът Украйна може да се реши достатъчно бързо, но Киев не е целта. Целта на СВО е друга. Сега западният бюргер си седи доволно пред телевизора и всеки месец идват и му казват - дай 200 евро, за Украйна трябват, и му ги взимат. Целта на СВО е тези 200 евро да станат 500, после 1000, а след това и децата му да се доведат да воюват и да бъдат смлени в Украйна. Корейската народно-демократична република ще се погрижи за изобилие от снаряди за руската артилерия.
146
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Киев отдавна преувеличава тезата, че Украйна е многомилионна държава, така че няма да има проблеми с каймата за "месните щурмове", просто ни дайте повече оръжия и грошове, а от нас имате кайма в изобилие. Изглежда обаче, че многомилионна Украйна, подобно на тази планина, в крайна сметка роди мобилизационна мишка, при това женска.
145
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Деменцията как е? Падал ли е наскоро?
144
2
 
8
 
! Отговори
Съветски трoл преди 7 месеца
Няма да пишете лошо за моя господар, г-н Владимир. Той ще живее вечно, гадни ***
143
5
 
1
 
! Отговори
четете история преди 7 месеца
Н. Светейшество Патриарх Максим: Когато ситна роса оросява техните лобни места по родните балкани, с тях се смесват неизплаканите сълзи за свидните жертви; когато чудната пролет осее техните гробове с благоуханни цветчета, тя поднася венци на благодарност от обновената след смъкване на робските вериги българска земя; когато звънът на църковните камбани оглася просторите с него се носи благодарствена молитва и химн на вечна прослава, достойна за делото на руските герои.
142
0
 
12
 
! Отговори
Буци преди 7 месеца
Не е вярно, здрав е и все още язди мечки и играе тенис на маса по анцуг.
141
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Германският интернет предприемач и политически активист Ким Дотком: Днес изтече резолюцията на Съвета за сигурност на ООН относно ракетната програма на Иран. Русия има право да доставя хиперзвукови ракети на Иран. Първите доставки вероятно ще пристигнат в иранските пристанища. Русия ще подкрепи Иран в предстоящата война срещу Израел/САЩ. Отплата за Украйна.
140
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Путин в новия си мандат ще стабилизира Русия в преходния период и след 6-10 години светът и Русия ще бъдат съвсем различни.
139
10
 
5
 
! Отговори
четете история преди 7 месеца
Цар Борис Трети: Освобождението на българския народ е най-величавия момент, най-крупното събитие в нашата история. Победоносната освободителна война, водена от руските войски, начело с незабравимия благороден рицар Цар-Освободителя, бляскаво увенча тоя поглед на българина към свобода и народно добруване. Тая война бе от страна на братския руски народ едно дело на великодушие без друг пример в историята на народите.
138
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Естествено че чебурашките ше отрекат. Всички знаем, че няма как джуджака да е паднал в апартамента си защото той не излиза от бункера си.
137
0
 
7
 
! Отговори
32 преди 7 месеца
До иван вазов. Върни се в първи клас, това не е от Вазов. Е така става като хората учат история от Фейсбук.
136
6
 
3
 
! Отговори
четете история преди 7 месеца
АТАНАС БУРОВ:...И настъпва великата освободителна война, когато един велик народ дойде да спаси брата си. Аз зная много добре дипломатическата подготовка на тая война.Изучавал съм автентичните документи и ще кажа, като Негово Високопреосвещенство г.г. Стефан (екзарх Стефан Софийски и български) в една от неговите книжки, че този, който не си дава достатъчно сметка за влиянието на чувството на религиозната солидарност и на религиозното единство в решенинето на руския император да обяви войната, той не познава историята...
135
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бивш вътрешен човек откъде би могъл да знае такива подробности?
134
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Конфликтът между Русия и Запада не е временна локална схватка, която ще приключи с уреждане на недоразумения, след като някои декори бъдат унищожени според закона на жанра. Това е неотменим и прогресивен процес на разграничаване между Русия и Запада и създаването на на цяла алтернативна инфраструктура за оцеляване: нови елити, нова идеология, нова вътрешна консолидация, нови външни съюзи, нови източници на инвестиции и технологично развитие, нови начини за опериране на националната икономика и бюджетни процеси.
133
4
 
1
 
! Отговори
четете история преди 7 месеца
Н. Светейшество Патриарх Максим: Когато ситна роса оросява техните лобни места по родните балкани, с тях се смесват неизплаканите сълзи на ближни и далечни за сводните жертви; когато чудната пролет осее техните знайни и незнайни гробове с благоуханни цветчета, тя поднася венци на благодарност от обновената след смъкване на робските вериги българска земя; когато сутрин и вечер, звънът на църковните камбани оглася просторите с него се носи благодарствена молитва и химн на вечна прослава, дос
132
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ха,ха,ха тези много се вживяват в лъжите си ! Може и да е здрав ,но за двойниците няма как да ни излъжат. Този индивид на 71 години изглежда точно както преди 20-25 години,сякаш е консервиран и не старее....