Майката на Навални: Не искам да чувам никакви съболезнования!

Негов сътрудник: Не бързайте да го погребвате!
Обновена: 16 фев 2024 15:52 | 16 фев 2024 15:52, Нели Христова
154
Майката на Навални: Не искам да чувам никакви съболезнования!
Снимка: БГНЕС

Майката на руския опозиционен лидер Алексей Навални каза, че синът й е бил "жив, здрав и щастлив", когато го е видяла за последен път на 12 февруари, предаде АФП.

"Не искам да чувам никакви съболезнования. Видяхме го в затвора на (12 февруари) на среща. Беше жив, здрав и щастлив”, каза тя.

Негов съдружник също отсече: "Не бързайте да го погребвате!"

"Нямаме причина да вярваме на държавната пропаганда. Лъжеха, лъжат и ще продължават да лъжат. Ако е вярно, тогава не е "Навални е мъртъв", а "Путин уби Навални" и само по този начин. Но аз изобщо не им вярвам. Не бързайте да погребвате Алексей", заяви Леонид Волков.

През август 2023 г. московски съд призна Навални за виновен в предполагаема "екстремистка дейност" и го осъди на общо 19 години затвор.

Навални неведнъж се е оплаквал от условията в наказателната колония, като директно ги е наричал изтезания. Критикът на Кремъл съобщи, че е бил лишаван от сън, не е получавал медицинска помощ и умишлено е бил поставен в килия с осъден за убийство затворник, който страда от тежки заболявания и не спазва лична хигиена. Освен това не му е бил разрешен никакъв контакт със защитниците или роднините му.

 Последният пост на Навални в Instagram е публикуван на 14-февруари. Той е обяснение в любов на съпругата му.

"Между нас има градове и хиляди километри", гласи публикацията. "Но чувствам, че си близо всяка секунда и те обичам все повече и повече"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо Путин ще убива Навални и то по време на избори,той е в затвора, някой иска да взриви Русия , тук има външна намеса,искат хаус и размирици, да свалят Путин, нещо взеха да ни правят на ***.
133
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дали пък не го гътнахаа украйнците този .джуджето зеленски доста доволен по Тв преди малко.
132
2
 
2
 
! Отговори
Другарят Путин преди 2 месеца
Поздравления госпожо Нахална - синът ви вече няма да предателства и нахалства! Радваме се че Нахалника освободи света от присъствието си!
131
1
 
4
 
! Отговори
: преди 2 месеца
Може ли някой да обясни ,след като го отровиха и едва не умря , за къв се върна пак в Русия тоя ???
130
0
 
1
 
! Отговори
qw преди 2 месеца
До Анонимензасрами се
129
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЧЕСТИТО!
128
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
КОГАТО ЧЕТЕТЕ СТАТИСТИКА В КОЯТО СМЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА, НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ УПРАВЛЕНИЕТО, ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ И ВИЖТЕ КОЛКО ХОРА СЛЯПО ПОДЪРЖАТ ПУТИН!ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА СА ЗАРАДИ МИСЛИТЕ И ПОВЕДЕНИЕТО НА МНОЗИНСТВОТО! ПРОЧЕТОХ ЕДНИ КОМЕНТАРИ ЗА ВДОВИЦАТА! СРАМНА РАБОТА! КОМЕНТИРАЩИТЕ, АКО ИМАТ ДОСТЪП ЩЕ КРАДАТ БЕЗ ГРАМ СВЯН!
127
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ама какво очаквате бе? Разбира си, че ще го свитне. Ще си позволява той своеволия срещу диктатора и строя в Русия. От къдя накъдя бе? Хора са ги очиствали и за по-малки провинения, даже доста дълго го изчакаха. Айде враг на народа и чао
126
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Америкосчета, направете мавзолей на героя!
125
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Видяхме го в затвора на (12 февруари) на среща. Беше жив, здрав и щастлив, каза тя." После следва: "Освен това не му е бил разрешен никакъв контакт със защитниците или роднините му." Ъхъм. Повярвахме. Вие четете ли какво сте написали? Хахахахахахахах!!!
124
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Един добър ден за световната демокрация! Един клепар по-малко
123
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Според статиатя, Навални е казал "Освен това не му е бил разрешен никакъв контакт със защитниците или роднините му". В същата даже майка му е адвокатът му са били при него два дни преди да се появи новината за смърт.
122
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Оставете Навални а вижте как идват тука ми-грантите които в Европа изнасилваха по улиците и колеха.Къде сте бе български мъже?Ще ни засипят с тия главорези а вие дремете.България умира край!!!
121
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега Русия трябва да убие Едуард Сноудън. За да са квит със сащ.
120
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Смятай чак майката се отрекла от него не ще да чуе даже
119
4
 
9
 
! Отговори
Уханието преди 2 месеца
До Анонимен111....А не се напъвай да ни поуачаваш и посчоваш кой в България е такъв или някакъв.Познавате се комунистите от далеко, защото миришете.Убийци сте.Доказано е.
118
8
 
3
 
! Отговори
Навални преди 2 месеца
Убиха ме тези, които от 150 години толерират и крепят сатрапите на русия, заради ресурсите ѝ - цяла западна Европа. Книгите си имат начало и трябва да се четат и анализират в цялост.
117
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БЕЗ ПРИЧИНА ГО ВКАРАХА В ЗАТВОРА! ЕДИНСТВЕНИЯ В РУСИЯ КОЙТО СЕ ОСМЕЛИ ДА ЗАСТАНЕ СРЕЩУ ПУТИН! НАВАЛНИ Е ДЕМОКРАТ И МЛАДИТЕ В РУСИЯ ГО ХАРЕСВАТ! ПУТИН Е УБИЕЦ И ДИКТАТОР! ПУТИН Е УБИЛ НАВАЛНИ! ЖАЛКО И ТЪЖНО ЗА ХУБАВИЯ ЧОВЕК И МЪЖ !НАВАЛНИ Е УБИТ ОТ ПУТИН ТРОВИ ГО .. НАЙ НАКРАЯ ГО УБИ. ПУТИН УБИ НАВАЛНИ!
116
2
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
ПРОДЪЛЖЕНИЕ- Няма как да съм възпитана и усмихвам на тези ,които целенасочено,с престъпни манипулации и поръчково ме убиват изключително мерзки твари с образ на "хора". Цинизъм е не само да организираш тормозът и репресиите срещу някого ,с ясното съзнание ,че това убива и участваш в поръчково мероприятие с продължителен ,мащабен и зверски характер с цел вече целенасочената ми смърт и дори да обвиняваш и приписваш своите действия на този ,който убиваш от страна на всички пряко замесени - поръчители и изпълнители с режисирани и дирижирани престъпни действия ,напълно съзнателни престъпници и убий
115
2
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
Напълно логично е да не иска да чува "съболезнования" от тези ,които са причина за смъртта на сина и. Ако имаше повече хора с неговата гражданска съвест ,той нямаше да е в затвора и щеше да бъде жив.Те са съучастници в неговото убийство .Поради същата причина и аз спрях да говоря ,дори поздравявам от две години ,"хората " от гр. Монтана и не само ,които всекидневно и непрекъснато участват в престъпното зверство срещу мен и моето публично убийство с изключителна жестокост и обединено агресивно насилие седма година.Няма как да съм възпитана и усмихвам на тези ,които целенасочено,с престъпни ман