Убийството на Навални било планирано преди Мюнхенската конференция по сигурността

Кличко: Всеки, който не е съгласен с Путин е убит
Обновена: 18 фев 2024 09:08 | 18 фев 2024 07:30, Камелия Цветанова
395
Убийството на Навални било планирано преди Мюнхенската конференция по сигурността
Снимка: БГНЕС

Кметът на Киев Виталий Кличко каза вчера пред ДПА, че времето на смъртта на руския дисидент Алексей Навални – само три часа преди планираното начало на Мюнхенската конференция по сигурността, на която присъстват големи западни лидери, не е случайно.

Още по темата

„Не мисля, че това е съвпадение“, каза Кличко, който е бивш политик.

Той обвини руския президент Владимир Путин за смъртта на Навални, като каза, че Путин командва всичко в Русия.

„Това е диктатура“, каза Кличко. Там всеки, който не е съгласен с Путин, бива убит или хвърлен в затвора, добави киевският кмет.

И все пак Кличко, който е и двукратен победител в световното първенство по бокс в тежка категория, се надява, че опозицията срещу режима на Путин сега ще се увеличи и в Русия.

„Всички се страхуват да говорят открито против“, призна Кличко. Има обаче „критична маса“ хора, които са загубили роднини във войната в Украйна и са недоволни от правителството на Путин. Те не могат да мълчат, смята Кличко.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още по темата: Русиянавални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
едно е ясно - един човек задържи ли най-високият пост в една голяма страна като Русия, то той става опасен за собствения си народ, както и за другите съседни и по далечни народи. Нелсън Мандела лежа 30 години излезе и стана президент. В русия такива превилегии не са допустими там "неудобните" биват хвърляни от високи етажи, "случайно" убивани по улиците, убивани по затворите тровени с отрови - арсенала е огромен....
210
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А какво става с Авдеевка, какво става с Авдеевка? Наркомана няма ли да ходи да се снима в Авдеевка, да повдигне морала на украинския народ, на малката героична страна която си седеши мирно без нищо да прави и беше вероломно нападната от кървавия азиатски диктатор Путин от една 26 пъти по голяма дива азиатска страна!
209
1
 
1
 
! Отговори
Антикомунист преди 3 месеца
Те знаят ли как се ядат банани????????
208
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Но най-важно е днес да се знае, какво казаха нашите ЛГБТ общности за Навални. От петък до вчера бяха оревали орталъка, дайте да ги чуем и днес, днес, какво ще кажат.
207
9
 
1
 
! Отговори
Антикомунист преди 3 месеца
Браво!!! Така си и мислех. Разпознахте се в това което съм написал. Затова малко по интелигентните се мъчат да ми дадат адекватен отговор а другите само минусче......моладци.....
206
4
 
0
 
! Отговори
Lavinia Valbonesi преди 3 месеца
Имаме много банани за Русия! Качествени и вкусни!
205
3
 
8
 
! Отговори
Поклон пред Левски преди 3 месеца
Той е мъченик и борец за свобода! Не Навални!
204
1
 
4
 
! Отговори
Кличко каза! преди 3 месеца
А ейайя какво каза, какво каза ейайа за Навални, Путин ли го утепа, Путин ли го утепа Навални, какво каза ейайя. Аааа, и Политковска, и Немцов, и Пуси Райат, и сички ги утепа Путин! Какво каза ейайя?
203
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А краля и кралицата, какво казаха за Навални днес, днес.
202
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Днес Навални . Утре Путин. Всички са в списъка на КГБ. И на който му дойде реда изчезва.
201
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А Байдън, Байдън, какво каза за Навални днес?
200
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Няма значение дали българската икономика ще пострада от антируските санкции, важното е те да имат ефект върху Руската федерация" - Това заяви на 17 февруари министър-председателят на България Николай Денков в разговор с кореспондента на руския вестник "Известия" Семен Бойков.
199
2
 
6
 
! Отговори
Добре че в България преди 3 месеца
Няма поритически убийства, ние нали сме демокрация ;))
198
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
След като векове така нареченият цивилизован запад колонизираше земи и народи по света, дойде време този запад да бъде колонизиран от наследниците на тезе земи и народи. Европа ще бъде в руини!
197
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
A лидерите днес какво се изказаха за Навални, Руши изказа ли се, какво каза Руши за убийството на Навални?
196
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Украйна - мястото където хегемонията на Запада издъхва за последен път!
195
1
 
8
 
! Отговори
Правителството на ПП преди 3 месеца
Е дало досега помощи за Украйна в размер на 8 милиарда лева ( 4 милиарда евро) това каза Зеленски покрай посещението на Камерън!Даже ППДБ и Герб го крият от народа!
194
3
 
8
 
! Отговори
До антикомуниста преди 3 месеца
Ами дай тогава да видим и профила на нашите дейни жълтопаветни евроатлантици,с малки изключения всички там бяха и са,гладни,неориентирани и леко понамирисващи индивиди,ако това ти е критерият за просперитет и благополучие,благодаря-не пуша!!
193
3
 
17
 
! Отговори
Антиколониалист преди 3 месеца
Наблюдавам хора с които имам контакти в ежедневието. Всички са адекватни и виждат, че Украйна загуби! И ние европейците плащаме за една война на САШ, която САЩ загуби и се изтегли!С русофобско мислене са само платени от Посолството политици и активисти или деца родени след 2011 година!
192
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нали по-добре беше да даваме пари и оръжие на Украйна за да се бие вместо нас, за нашите интереси и за нашият живот. Какво стана? Свършиха парите? Свърши оръжието? Свърши човешкият материал, който да се бие за нашите интереси и нашият живот? Нещо май се пообъркаха нещата, но няма да се пУашите копиУета, ако руснаците не ви влязат в къщите, африканците ще го направят, гарантирано от ЕС.