Не допускат майката на Навални до моргата в Салехард

Причината за смъртта му все още не е официално установена
19 фев 2024 10:53, Елка Василева
45
Не допускат майката на Навални до моргата в Салехард
Снимка: архив, БГНЕС

Руските следователи са казали на майката и адвокатите на Алексей Навални, че причината за смъртта му все още не е установена, съобщи в социалната мрежа "Екс" говорителят на опозиционера Кира Ярмиш, цитирана от Ройтерс.

Още по темата
По думите ѝ следствените органи са заявили, че срокът на разследването ще бъде продължен.

Ярмиш добави, че майката на Навални не е била допусната до моргата в руския град Салехард.

"Единият от адвокатите буквално беше избутан навън", заяви Ярмиш и посочи, че служителите на моргата не са пожелали да отговорят на въпроса къде е тялото на Навални.
(БТА)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 2 месеца
До Поручик Ржевски (24): Също и ти като си заминеш никой не ще го интересува. Даже и близките ти. 'баси!...
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ковид-19, щам Z или V.
25
7
 
0
 
! Отговори
Платиха му преди 2 месеца
да се върне в Русия и да се прави на опозиционер. Ама парите са ги превели по сметката на жена му.
24
4
 
0
 
! Отговори
Тагаренко пускат ли преди 2 месеца
Наш Тагаренко искал да *** да се убеди с очите си! И после да се изака в знак на протест. Но без да си свали гащите!
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ФСБ се издъни жестоко с Навални при тровенето му с новичок през 2020 г. Държаха го няколко дни да се изчисти от отровата и когато решиха че новичока не може да бъде засечен в Германия, Путин великодушно даде разрешение да замине там надявайки се че повече няма да се върне защото ще остане безполезен труп от съветската отрова пък и хвалипръцковците руснаци си мислеха че новичока няма как да се засече от неуките германци. Затова сега ще има голяма игра на тука има тука няма с трупа на Навални.
22
7
 
4
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 месеца
Мен лично слабо ме интересува защо е починал някакъв си. Все едно в руските затвори никой не умира. От 90 000 немски военопленници от Сталинград, само 4000 се прибират у дома, другите са починали от лошите условия в руските затвори. Човека е бил в много тежки условия, зад полярния крър, -40 градуса, гадна храна и най-вероятно силно недружелюбни съкилийници, които може и да са му напукали един кютек, ей така, защото Путин има масова подкрепа.
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Алекс - За Чебурашките не знам, но боцнатите с еликсирите ги пишат "синдром на внезапната смърт". На не една от листовките на ваксата пише, че може да се получи тромб. Далеч съм от мисълта да оправдавам Путин, защото Навални не беше за затвора, но да оправдавам Пфайзер или другите от пфарма индустрията няма как. 2-рите за мен за по-масови убийци, въпреки че това е мое мнение. Нямам доказателства нито за руския режим, нито за Фармата. Предполагам ти имаш за Путин. Дай да ги видим.
20
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изчезнал е ,щото Путин закусва сега с него в Бункера.А можеше да го глътне целия ..
19
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
""Единият от адвокатите буквално беше избутан навън". Служителите на моргата не са пожелали да отговорят на въпроса къде е тялото на Навални" - Бил е избутан навън, защото е нагъл и е влязъл без да го канят. Дали не са пожелали да отговорят на въпроса къде е тялото на Навални или не знаят и не могат да отговорят? Аз лично подозирам, че тялото му е в Москва и причината на смъртта установяват светила на руската медицина.
18
12
 
5
 
! Отговори
Нане Вуте преди 2 месеца
А бе как така всички западни политици и спецслужби веднага разбраха от какво е умрял наваления, а все още не могат да разберат какво стана със Северният поток2?????? Цирк за недоразвити!
17
6
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Чебурашките са бездарни и още не могат да съчинят правдоподобна версия за убийството.
16
11
 
4
 
! Отговори
Някой си преди 2 месеца
На кой му е зор за тоя та ни занимавате с глупости?
15
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Руският режим че убива хора, убива, но и ваксата не прощава. "Тромб", "синдром на внезапната смърт" и разни подобни миришат на ваксина отвсякъде. Въпросът е Пфайзер или Путин е виновен. Ако е ваксата, виновен си е ваксинирания. Сам е пожелал да го боцнат. Иначе Навални беше наивен идеалист според мен. Не можеш да промениш системата с подобни методи, с които той опита. Може би искаше да промени мисленето на хората, като жертва себе си, но дали успя е друг въпрос. Лека му пръст.
14
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
след седмица никой няма даже да се сеща за тоя предател
13
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Айде стига с тоя платен американски камикадзе. Американците му платиха да се върне в Русия и да се прави на опозиционер. Трябва да е бил наясно, че няма да излезе от затвора, тъй че сам си избра съдбата. Сега поне неговата палава вдовица ще си по живее с американската му пенсия. Останалите ще го забравят за 3 дни
12
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Във всяка Православна страна, вкл. и в БГ, има практика да се погребват предателите на Родината или масови убийци и от тоя порядък не-добри за Обществото люде в безименни гробове! Ако въобще се погребат някъде........ Това е за благото и здравето на Обществото.... Едва ли ще се случи нещо друго и с Навални
11
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Причината не е установена, но западната пропаганда избърза да даде становище...
10
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На мястото на руснаците бих поканила да присъстват и западни патоанатоми, за да спрат спекулациите по темата. Не мисля, че някой го е убил, от която и да е страна.
9
14
 
5
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 месеца
Страшно интересна новина, води се разследване, как да допускат посетители да се разхождат около тялото
8
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ковид