На живо: Опашки пред църквата, където трябва да бъде опелото за Навални

На мястото има и много полицаи
1 мар 2024 12:13, Нели Христова
272
На живо: Опашки пред църквата, където трябва да бъде опелото за Навални
Снимка: БГНЕС

Привърженици на Навални започнаха да се стичат в църквата "Икона на Богородица Утолителка на моите скърби", няколко часа преди погребението на дисидента. Опашки от стотици граждани се струпаха пред храма, за да се сбогуват с Навални, съобщи "Медуза".

Церемонията ще се състои от 14 часа московско време, а полицията предприе извънредни мерки за сигурност.

По пътя от метростанция "Мариино" до храма има коридор от метални ограждения , полицията проверява документите на минувачите. Интернетът в района на църквата е с прекъсвания. След траурната служба Навални трябва да бъде погребан на Борисовските гробища

Ако пуснете руската телевизия, няма да чуете нито дума за Алексей Навални, камо ли за погребението му.

Вече няма независими медийни канали в Русия, а държавните канали игнорират Навални днес, както правеха, когато беше жив.

Заради това неговият екип от неговата Фондация за борба с корупцията се зае да осигури предаване на живо на днешното опело.

Двама членове на екипа закотвят репортажа от студио и осигуряват текущи коментари на тълпите, събиращи се пред църквата в Москва, където трябва да се състои погребението.

Гледайте погребението на Навални на живо:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Алоо , Бг-''атлантиците'' , кВо шЪ праИм :Навални казваше че Крим е руски , Левски и Ботев пък са СОЦИАЛИСТИ !!!ЗакъсаАме я !
103
2
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 месеца
Влиянието на Навални е като това на Мая Манолова, вероятно и по-ниско: 27% на избори за кмет, при 37% участие. Факт.
102
2
 
4
 
! Отговори
прозаична пропаганда преди 3 месеца
...
101
4
 
4
 
! Отговори
Медведев преди 3 месеца
Тия хорица трябва да внимават щото агентите гледат кой ходи там.
100
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До ЮЛИЯ... Еее Юле , пак ли ти , от безсилие се чудите как да си изсмуквате от пръстите , ''бисери'' , ама баш като вожда ви Баце .Големи ''атлантици'' се извъдихте , само за една нощ , как се става Бг-''атлантик'' , никой не разбра !
99
2
 
7
 
! Отговори
Банкер умен преди 3 месеца
Единственото нещо, което пречи на България да поеме по пътя към европейско благоденствие е липсата на паметник на Навални.
98
8
 
2
 
! Отговори
Цветелина преди 3 месеца
За да тръгне България напред по пътя към европейско благоденствие, паметникът на Шипка трябва да бъде разрушен и на негово място да бъде издигната статуя на Навални и мемориал на геройския турски башибозук, защитавал прохода от руските нашественици и сепаратистите опълченци.
97
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Отивайте да гледате пряко погребението! Не се заяждайте тука. Втори път няма да го погребват! Кога ше плачете?
96
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Навални се бореше и в Украйна , за прочистване на фашизма взел връх в Европа , също и за Крим , който казва Навални :КРИМ е РУСКИ !
95
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Що не си 101 ... Не става ве таваришЧ, фризера е запазен за др0гара Мухлин! Вече репетират празненствата на Червьоний плошЧад!
94
2
 
0
 
! Отговори
Фрактуров преди 3 месеца
А за най-новата голяма бавовна устроена от укрите на завод за взривчатка в Дзержински що не споменавате? Това е важна част от плана на многоходовъчника, за която родните тавариши имат право да бъдат информирани.
93
0
 
7
 
! Отговори
ОТ БЪРИ БЮРОТО преди 3 месеца
АМА ПРЕДВИД ЧЕ ПОЛОВИНАТА СА ЦИВИЛИНИ АГЕНТИ,МЕРОПРИЯТИЕТО ВИ ВЕЧЕ СТАВА НЕ САМО СМЕШНО, НО НАПРАВО ЖАЛКО.
92
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе много сте загрижени за Русия бре! Де да бяхте така загрижени за мястото в което живеете. Борци за правди и свободи! За 500 г. 5-6 опита за освобождение. Иначе сме били непримирими. Такива сме ако някой паркира на мястото ни. Иначе- мьрша! Затова сме последни навсякъде. Само про_стотията ни безбрежна... Герои с герои! 30 г ни правят на маймуни те за Путин се загрижили. Я кажете къде е детската болница?
91
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Агент Христо ГрозНев , как ще отрази погребението сега ?
90
1
 
7
 
! Отговори
Що не си преди 3 месеца
ГО замразите? Ще си го вадите и прибирате няколко пъти - Навалния за снимки и за по-дълъг вкус на западна пропаганда, Е ! със аромат *** мър ша!
89
8
 
5
 
! Отговори
$$$ преди 3 месеца
В държавата на крепостните роби алкохолици, 200-300 смели хора си е много! Обаче родните копейкаджии няма как да пАнимаят!
88
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До $$$... Къде ще живеят Навална и Христо Грозев , в Англия в секретната секция , или в х-америка , като комшии на Е-ленски ?
87
1
 
9
 
! Отговори
Аха! Ясно! преди 3 месеца
Запада затова ли си свитнаха агента - да си направят LIVE шоу?
86
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Две години денацификация на Украйна показаха на целия свят, че украинската идеология, която се развива от 2014 г., застрашава не само Русия, но и цяла Европа. От забраната за преподаване на руски език до призива за избиване на руснаците, Украйна премина през всички етапи на идеологическо формиране, копирайки каноните на Третия райх. Можеше ли лейтенант от гвардията Семьон Зеленски, участник във Великата отечествена война, носител на два ордена на Червената звезда, да си представи, че неговият внук Владимир ще възроди това, срещу което той и неговите другари са се борили?
85
6
 
9
 
! Отговори
А мерси! преди 3 месеца
Със показания стриминг ни доказват че в Русия ИМА демокрация, а останалото си е западно "влияние" както е модерно да се казва.