Ким Чен Ун бил хванат с любовница, имал извънбрачно дете?

Двамата се запознали още в Швейцария
Обновена: 18 апр 2024 21:50 | 18 апр 2024 21:45, Нели Христова
90
Ким Чен Ун бил хванат с любовница, имал извънбрачно дете?
Снимка: БГНЕС

Закръгленият владетел на Северна Корея Ким Чен Ун се появи с изключително широки панталони по червения килим на церемония тази седмица.

Диктаторът помаха на обожаващите го тълпи, когато пристигна на събитието в Пхенян, за да отбележи завършването на втората фаза на жилищна сграда от 10 000 единици. Той носеше любимо черно кожено яке, докато използваше ножица, за да пререже червената лента на голям подиум, украсен с червени панделки и златни сърп и чук.

Отдолу стотици граждани на Северна Корея размахваха ярко оцветени балони и знамето на страната. Някои бяха видени да плачат, гледайки лидера си.

Ким често е бил забелязван да носи широки спортни панталони. В миналото се предполагаше, че деспотът предпочита широки дрехи, за да скрие теглото си. Други предполагат, че изборът му на облекло е отхвърляне на западните стилове.

Някои доклади предполагат, че различните му униформи - които са се променяли и адаптирали през годините - са по негов собствен дизайн.

През 2019 г. Business Insider посочи, че редица негови избори на облекло приличат на тези, носени от покойния председател на Китай Мао, въпреки че през последните години имаше някои признаци на отпускане - като коженото му яке.

"Ким Чен Ун има готини дрехи. Ако беше от Америка, щеше да е един от тези момчета, които виждаме в Портланд, в Бруклин, един от тези хипстъри. Той обича винтидж визията и аз не го обвинявам", каза един анализатор пред Business Insider тогава.

Междувременно на гражданите на Северна Корея е забранено да носят редица дрехи
. Миналата година беше съобщено, че на жените е било забранено да носят къси панталони, защото се смятат за "капиталистическа мода" – въпреки че мъжете все още могат да ги носят.

Появата на Ким във вторник дойде дни след като той беше забелязан с корейска поп звезда, за която в миналото се говореше, че е негова любовница.

След като напусна ролята си във водещата момичешка група на Северна Корея, Moranbong Band, Хьон Сонг Уол сега работи в личния секретариат на диктатора.

Миналата седмица тя беше забелязана с Ким в Пхенян, където беше залепена за телефона си, докато другите помощници трескаво си водеха бележки.

Сега пенсиониран шпионин споделя, че отношенията им са повече от професионални и че тя и деспотът имат  дете.

Чое Су Йонг, бивш служител на Националната разузнавателна служба (NIS) в съседна Южна Корея, каза, че детето е кръстено Ким Ир Бонг.

Чое наскоро каза пред Korea Times, че Ким Чен Ун също така има законен син от съпругата си Ри Сол-джу, но момчето е твърде "бледо и слабо" за публичен живот.

Говорейки пред вестник Chosun Ilbo, той описа разликите между полубратята: "Незаконният син, Ким Ир Бонг, е здрав, но първият син, роден от съпругата на Ким, е слаб до степен, че да бъде описан в севернокорейските термини като жалък."

Според бившия шпионин Ким Чен Ун се е запознал с Хьон Сонг Уол, когато е бил още на училище в Швейцария.

Чоу каза, че Хьон е служила на бъдещия тиранин и сестра му, Ким Йо, като бавачка-гледачка, но връзката се формира и продължава след завръщането им в Северна Корея.

Бащата и предшественик на Ким, Ким Чен Ир, обаче не одобрил двойката и наредил на сина си да прекъсне контакт, според южнокорейски доклад от 2012 г. Но след смъртта на баща си, "се смята, че синът е възобновил връзката".

Майкъл Мадън, основател на North Korea Leadership Watch, каза, че има основателна причина да се смята, че дуото се е свързало за първи път в Швейцария.

"Едно нещо, което можем да кажем, мисля, с доста добра степен на увереност, че те са имали близки отношения, когато той е учил в Швейцария. Това, което в крайна сметка се случи, беше, че членовете на тези елитни трупи за сценични изкуства отидоха и някак си живееха в къщата с тях и се грижеха за тях. Има много голяма вероятност Хьон Сонг Уол да е живяла с Ким Чен Ун и Ким Йо, когато са живели в Швейцария, или може да е отишла да ги посети. Можем да кажем доста надеждно, че те имат много близки отношения", добави той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от Русия
Навалная сред стоте най-влиятелни личности на списание "Тайм"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Става дума за същата тази Хьон Сонг Уол, която Ким Чен Ун екзекутира през 2013 г., а през 2018 г. същата тази Хьон Сонг Уол беше звездата на държавната правителствена делегация на КНДР на Олимпиадата в Южна Корея.
68
2
 
1
 
! Отговори
??? преди 1 седмица
едно само не ясно за продажната путинофилия тука и то е ЗАЩО след като намират северна корея за рая на земята а управниците на северна корея уж били най-великите на света, та ЗАЩО продажни путинофили не се изнесете до един да живеете в северна корея бре!!??? А????? Ами от тука ми лаете!!!????
67
0
 
1
 
! Отговори
Kim преди 1 седмица
Аз се грижа за раждаемоста на нацията като Киро Харвърта , дето рънчи с парапета косматка, а него го рънчат на козяк!
66
2
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 седмица
Който обича и се кефи на про-сто-тии , ето ги коментарите от долу.
65
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Истината е, че Северна Корея не е нападала нито една държава. Какво непрекъснато и взимат мерки и кройки? На кого пречи. Колкото до любовницата, сигурно не е само една, но е абсурд да го хванат крачка точно него.
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какво ли НЕ смеят да говорят сънародниците му за него ?Там положението е такова, че не можеш да се довериш на брачния си партньор, какво остава в селската кръчма да плещиш нещо за другаря Ким.
63
3
 
5
 
! Отговори
още нещо преди 1 седмица
И нашия Ким Буц Бор имал незаконно дете в чужбина.
62
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Щерю...А ИМА БЪЛГАРИ ТЪГУВАЩИ ЗА СОЦА- НЕКА ОТИДАТ В СЕВЕРНА КОРЕЯ, ВЕНЕЦУЕЛА С ИНФЛАЦИЯ 83 000%
61
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Каква изчерпателна статия за ДЕСПОТА. Баси смешните "журналисти" пишат в тоя сайт. Ако не са забавните коментари никога няма да отворя днес бг.
60
3
 
6
 
! Отговори
БАЦЕ ТУЛАПА преди 1 седмица
Няма проблем! Да се обади на нашия нерез Буцам да му каве ,как да лъже.После да и купи една къща в БарЦелона и толкоз
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кой в хванал диктаторът с любовница, вие четете ли се като пишете. Този човек коли и беси, няма никой над него в Северна Корея, вие пишете заглавие, че го хванали!!!
58
3
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 1 седмица
Юдо-комунизма е неуспешен социален експеримент, израждащ се бързо в юдейска тирания и социална разруха. Българите сме преживели е това...
57
1
 
5
 
! Отговори
рендетУ преди 1 седмица
Това ли вече наричаме Топ Новина??? Ким Чен Ун и любовницата му ли определят политическия, икономическия и социален курс на Бг???
56
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Путин е пулучил инфаркт на миокарда - причина за смъртта възрагстен човек над 70 години
55
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Путин е загинал снощи. Застрелян е от КГБ след куп разногласия от провала в Украйна.
54
1
 
4
 
! Отговори
Нищо ново под слънце преди 1 седмица
Кой във върховете на властта, а и не само си няма любовница/и? Това не е нещо извънредно, че да се тема тук. На Ким(чо) ако му става и му се ще със сигурност ще си има цял харем от метреси. По-интересното за нас е кой наш политик колко и какви любовници и незаконни деца е навъдил и как ги издържа? ББ, Киро с Миро и так далече...
53
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Де бре, как може в статия от този тип да удебелявате текст? :) Селяни сте, селяни ще си останете. Смехория пълна е тая медия, един изкуствен интелект може да ви замени до последния още днес.
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Алекс, Да не говориш за Боко тиквата и Мата Хари? Това поне е доказано, включително със саморизнания за разлика от другите ти бръщолевения. Може би говориш за Кирчо и Лена? Все демократи и стожери на морала... Лена сгодена, а Кирчо напльокал 3 деца. Комунистическите лидери са едни жалки дилетанти в сравнение с днешния разгул на демократите, на тях дори вече жени не им трябват, на запад извращенията са придобили колосални размери.
51
3
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Комунистическото лицемерие е еднакво навсякъде.И тук беше така преди 89.Висшите партийци се бяха обзавели с любовници.Актриси,певици и стюардеси задоволяваха мераците на номенклатурата.
50
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поне един нормален лидер, който харесва жени. Дайте да видим Трюдо, който винаги се движи с един вагон гейове, по думите на канадската преса. Порят го като риба. Да не говорим за Байдън с фетиша към малки момиченца или Клинтън, който е бил клиент на Епстейн с оргиите с деца.