Столичани в много повече
Столичани в много повече
Мила родна картинка пред блога. Това, че улицата е двупосочна и, че е еда от най-натоварените в квартала е просто подробност от пеизажа. Ние сме с предимство, защото видиш ли разтоварваме, а това, че 2 коли по-надолу има място за да се паркира буса и да не пречи на движението е без значение. Снимка: Евелина Кирова | 07 апр 2013 17:30
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
46
13879
26
20
Напиши коментар Коментари
37
1
 
19
 
! Отговори
морски преди 11 години
Не разбрах какъв град е голямото село София.....
36
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До aaaА ти защо си в София? Много станахте комплексарите и затова този град заприлича на гето...
35
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво коментирате бе хора? Не я ли виждате че е облечена в анцуг?
34
0
 
23
 
! Отговори
Вижда преди 11 години
И за да е 100% сигурно, че е софийско:Нали, знаете: на всяка случайна снимка има понеЕдно Бездомно Псе.Фандъково!!!И то е софийски гражданин, ама не плаща данък смет!Миличко кученце!Дебело охранено.Нямаш право да му кажеш Чиба.Оср..о половината тротоар.
33
9
 
37
 
! Отговори
aaa преди 11 години
Истината е , че софиянци сте най големите *** *** и ограничени .Винаги мислите че сте прави и изказвате "оригиналното" си мнение ,а не осъзнавате че сте болни хора ,забавлението ви през уикенда е да излезете в мръсното си "паркче " пред блока ,а по богатите бягат в провинцията която иначе не могат да понасят.Мечтаете за спокойствието на "селския " човек ама сте толкова *** че не знаете как да си го направите.*** хора стойте си в бетонната и злобна джунгла
32
1
 
23
 
! Отговори
хм преди 11 години
може и да е коренячка софиянка и да разтоварва книги например...веднага я заклеймихте като *** женицата....тцттттц
31
4
 
20
 
! Отговори
:) преди 11 години
и какво толкова е станало за 2 часа са си натоварили хората и това е къде е трагедията не виждам . Няма и кой знае какво движение *** си на село да ти е ширироко да те е..... във фотографа.
30
4
 
31
 
! Отговори
ПО ВРЕМЕ НА БАЙ ТОШО преди 11 години
По времето на Социализма имаше една особена порода хора , наричахме ги селски Клюкарки , във всеки Блок и квартал имаше такива .Днес Селските Клюкарки имат и Фотоапарати и пращат снимки в Интернет .Добре че е забранено да има кадри с Порно .
29
0
 
29
 
! Отговори
Генчо преди 11 години
Има си причина за безобразното каране в София и това не са хората, а полицията. Проверки и актове се пишат само планово, когато им трябват пари. През останалото време подминават всякакви нарушения понеже не им се занимава... После Цецко да разправя колко много работели...
28
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
снощи едно маце с бяла Q7 (а.к.а.*** селска кифла s джиБ) беше спряла първа кола на светофара, за да отскочи до магазинчето, блокирайки изцяло лентата за десен завой на Дондуков и Раковска :) Най-вероятно дори и не разбра какво е направила.А този бус, спокойно можеше да се спре от другата страна на пътя, ама кой да мисли ... за някакви си 2 метра +/-
27
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До пфф авейДа но за съжаление има едно нещо наречено ПРАВИЛА ЗА ДВИЖЕНИЕ. Не може всички да сме селяни като теб и да спираме където пожелаем. Но все пак това ни отличава от останалата Европа където за това те глобяват.
26
1
 
22
 
! Отговори
Дръж се земьо - шоп преди 11 години
Ха-ха, Овча Купел, бл. 517!
25
1
 
27
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
За да не стават такива неща, пред ВСЕКИ входо ВИНАГИ трябва да има едно свободно място, за такива случаи, когато хората трябва да разтоваря/натоварят тежки и обемисти неща.
24
8
 
48
 
! Отговори
пфф авей преди 11 години
Сакън ако изчакате 5-10 минути да изпреварите... тази жена не разтоварва памук за да спре 2 коли по надолу... Все едно на никой от вас не му се е случвало.. Направо ми писна от селяни, които се мислят за безгрешни!
23
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Компотите от село са по-добри от тези в Лидл :)
22
7
 
21
 
! Отговори
пуйката преди 11 години
*** грозотията чуйек,то направо да ти се отще всичко.много е долно и грозно в България
21
6
 
34
 
! Отговори
kalo преди 11 години
Не се карайте. "В тая държава всички сме от село" - Йордан Лютов
20
3
 
25
 
! Отговори
селю преди 11 години
Мънкаш Евелинче, ама ревеш за БИО...аааабе да ти го НАБИО!!
19
0
 
26
 
! Отговори
8 преди 11 години
До Мили стоничаниКато тръгваш качи още 3 4 *** в колата
18
3
 
18
 
! Отговори
т преди 11 години
СЕЛСКА ЧЕСТ Опера от Пиетро Маскани