Протестиращи блокираха кортежа
Протестиращи блокираха кортежа
Протестиращи блокираха кортежа на премиера в Бояна днес Снимка: Nikolai Ivanov | 01 юли 2013 10:55
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
14
6744
19
8
Напиши коментар Коментари
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде бяхте зимата, има да го чакате Бойко на бял кон.....
12
21
 
12
 
! Отговори
преди 10 години
Бойко би минал през тях, даже и някоя палка можеха да отнесат
11
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На герберушките, мамините богаташки синчета - големи революционери станаха....
10
23
 
6
 
! Отговори
mm преди 10 години
До varg>>Абе полицията шепа хулигани *бават майката на държавата кво правитв виевероятно са се изреждали на булката на форума - варг
9
4
 
18
 
! Отговори
Мордор преди 10 години
До ГражданинДа съгласен съм с това , че не трябва да се нарушяват законите ама законите ги коват политиците :) Аз съм против всякакво насилие , трошене на ветрини и т.н. ! Трябва да се промени мисленето на хората за да дръпнем напред , а това е вече факт! Ако на мен ми блокират пътя ще ги заобиколя а няма да мърморя , че нарушявали законите .
8
6
 
18
 
! Отговори
До Divine, №5 преди 10 години
Изобщо не ми давай за пример САЩ, Франция, Холандия и Англия. Това са се уредени държави, където хората не се мъчат по цял ден за жълти стотинки, с които едва да свързват двата края, докато политиците си клатят краката и не спират да крадат.
7
14
 
11
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
До МордорАми хайде тогава да нарушаваме закони, да чупим витрини, да трошим коли - щото са на мутри, комунисти-герберасти-атакисти. Или все пак искам хората да бъдат граждани и да спазват реда?През тези 23 години имаше безброй избори, никой не ни слагал през тези 23 години парашутисти от Москва-Брюксел или Ню-Йорк. Същите тези люмпени които пречат на движение гласуват и избират 23 години едни и същите. А и най-вече - сами не знаят какво искат.
6
25
 
20
 
! Отговори
Go преди 10 години
Смях! 10-15 безделничета блокират пътя! Абе хора осъзнахте се малко, то бива простотия но това е вече трагично...
5
19
 
20
 
! Отговори
Divine преди 10 години
До vargАма напълно съм съгласен с теб, как 10-20 човека ще блокират кръстовища и главни пътища, по време на Бойко да са ги глобили и да са в ареста. Много се *** общество, колкото му даваш повече свобода толкова по деградирало и лицемерно става. Преди да ми набиете минуси сам да кажа -САЩ, Франция, Холандия, Англия при блокиране на важни кръстовища от шепа хора, без работа и хоби, веднага ще последва глоба от 500 евро нагоре!!!!
4
15
 
22
 
! Отговори
Мордор преди 10 години
До ГражданинТо 23 години проспахме заради такива граждани като теб ! Поколенията се сменят и това е факт. Ще си намерят обходен маршрут като искат , нека да им е гадна така както на нас ни беше гадно 23 годинки!
3
29
 
21
 
! Отговори
varg преди 10 години
Абе полицията шепа хулигани *бават майката на държавата кво правитв вие >
2
15
 
25
 
! Отговори
алилиии преди 10 години
казват че орашароф се бил понамокрил като бил спрян...
1
37
 
22
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
Това все още ли е мирен протест или вече е нарушаване на обществен ред и закона за движение по пътищата? Аз мисля - нека да простетират колкото си искат, щом няма какво да правят, стига да не ми пречат на мен и на останалите. Гейовете също ходят на паради - нека и комунистите, герберастите, седерунгели, турци и атакисти (не че не са едни и същите) имат подобно право, докато не пречат на нас, нормалните хора.