Отговор от Прага
Отговор от Прага
Момичета от Чехия пуснаха снимка с текст на български "Благодаря" Снимка: Ivo | 22 авг 2013 10:09
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
67
12569
63
9
Напиши коментар Коментари
52
5
 
5
 
! Отговори
ММ преди 10 години
Тия вандали да не смеят да се извиняват вместо българският народ и да вземат да почитат паметниците и тези над 9 млн човека които са си дали живота за да не сме днес в рамките на Райха. *** с промити мозъци. нито паметниците са им виновни нито хората които са измирали с милиони по полетата на втората световна война. Срамота, само в България оскверняваме паметници. Тъжно че има такива хора.
51
8
 
4
 
! Отговори
Kreti преди 10 години
Браво Български Кюрди ЕВРОПЕЙЦИ СТЕ , така правят със всеки паметник на запад ваща семка ***. Добре дошъл в Европа Бай ***.Ердоган Паша ви поздравява.
50
17
 
7
 
! Отговори
ЛЕНИН преди 10 години
ТЕЗИ К_ВИ ЗНАЯТ ЛИ ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАЗИ АРМИЯ ДНЕС СЪЩЕСТВУВАТ КАТО ДЪРЖАВА.....
49
0
 
3
 
! Отговори
Иво преди 10 години
До _anonimen_То като си анонимен и отдалече, винаги си много смел. Едва ли повече няма да се връщаш никога до София. Като отскочиш дотук, нищо не ти пречи да си побоядисваш паметници и да видим какво ще стане.
48
3
 
2
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
ЗАДГРАНИЧНИ ЦЕНТРАЛИ ДИРЕКТИРАТ И ПРЕДПЛАЩАТ - ОПРОСТАЧВАНЕТО НА МАТИ БОЛГАРИЯ ВСЕВЕЧНАЯ. ПРАГА НЕ БИ СИ ГО ПОЗВОЛИЛА - НИЕ ПЪК ЗАЩО!?! ТА ТАМ ЗАГИНАХА НЕВИННИ БЪЛГАРСКИ ВОЙСКАРИ. P.S.: В КРАЯТ НА ШЕСТДЕСЕТТЯХ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯТ ВЕК - ИСТОРИОКАЛНИТЕ НЕРЪКОТВОРНИ БАРЕЛЕФИ НА ПРОФ. МИХАЙЛО ПАРАСЧУК - УКРАИНСКИ БЪЛГАРИЯ УЧЕНИК НА РОДЕН, СВЕТЛАЯ ПАМЯТ!?! - БЯХА ЗАТРИТИ ОТ ФОАЙЕТО НА ВАРНЕНСКАТА ПОЩА. ОТ ВАРНЕНСКИТЕ ПАРТАЙ-ЛЕГЕНДЖИИ.
47
14
 
8
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
Някакъв наркоман боядисал паметник и се извинява от името на цяла България?!? Аз пък не се извинявам, щото няма за какво да се извинявам. Нито съм ходил в миризливата им Прага през 1968, нито съм трепал чехи, нито съм бил въоръжен. Не съм бил роден по онова време, че сега да ме занимават и някой наркоман да се извинява от мое име за нещо, за което не съм виновен.Да се радват, че не сме ги изтрепали всичките и т`ва е. Сега кой знае пак колко пари ще идат за чистене на тоя паметник...
46
5
 
7
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Не се брои тяхното"благодаря" щях да го призная ако бяха боядисали фасадата на Давид Черни розова и отдолу бяха написали "ИЗВИНИ СЕ БЕ, ИЗВИНИ СЕ БЕ!"
45
20
 
13
 
! Отговори
_anonimen_ преди 10 години
Не просто се радвам, не просто подкрепям тази акция ...АЗ ЛИЧНО бих омазал всички руски паметници с боя ... само че няма да се крия, а ще извикам медиите .. и ще чакам да ме задържат ! единственото, което ме спира е, че не съм в БГ
44
7
 
7
 
! Отговори
хахахахаха преди 10 години
те тия викат благодаря на момците дето са ги....уважили лятос на БЕТОН БИЙЧ ,ве толко ли сте прости!А сериозно-когато ми се извинт за *** дето оприличиха МОЯТА РОДИНА,и когато ЧЕЗ се извини за гадостите,може и да с помисля...п.с.Аб като идваха по морето навремето не ми се видяха много сърдити а напротив...
43
5
 
14
 
! Отговори
Хан Крум преди 10 години
До До индивида от долуДо 53Ако прочетеш историята ще видиш, че ако германците бяха победили през WWII ние щяхме да имаме излаз на три морета и нямаше сега да ни управляват украински евреи, турски кърсердари и ненормални ол*гофрени с палки и пистолети. Така, че обикновенния руски войн не ни интересува в случая. Да обикновенния руски войн от руско-турската освободителна война е паметник свещен и никой не си позволява да оскверни Шипка например. Но през WWII тоя същия войн е нашественик по нашитe земи и тоя паметник е символа на окупацията на СССР и няма място в България. Сега вместо на три м
42
6
 
6
 
! Отговори
ХИХИ преди 10 години
Естествено около идеологиите, историята и политиката може да има безкрайни спорове... Но с тази нова цветова гама на изразните средства които се използват напоследък....България все повече ми заприличва на един постоянен Гей Парад .... Gayland - държавата на гордите... българи :)
41
8
 
7
 
! Отговори
Kreti преди 10 години
Ами то в Прага във всички магазини за сувинири работят Българи , само който не е ходел не го знае.Успех с *** боядисали паметника , аз вече не съм Българин и ме боли ...................... за чалгарите
40
17
 
15
 
! Отговори
.. преди 10 години
За нормалните - Да преместимпаметника на тази завоевателна армия в музей. Престъпленията на режима който тя наложи, унищожаването на демокрацията, национализацията на земята, даването на Пиринска Македония на Югославия, възродителния процес, и лагерите не дават право на друг прочит.За комунисти, руснаци и БСП-Другари!Този паметник е най-светлото за нас, той е символ на дружбата ни с братския руски народ.Вместо този площад, той заслужава най-светлото място в задния двор на НИМ! Да го преместим!
39
11
 
15
 
! Отговори
Стойчо преди 10 години
До АНТИМУТРАСаакашвили още не е изправен за геноцида срещу осетинския народ,ти искаш лицето Борисов да го изправят.Всяко нещо с времето си .
38
59
 
30
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Срам и позор!Кой боядиса лъва като клоун и сложи надпис 20 години цирк което значи без герб!!!!Кой окача надписи оставка по паметниците и се гаври с тях!!!КОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!!!!!!!Защо Борисов все още не е изправен пред международен трибунал за престъпления спрямо Българския народ защо!!!
37
29
 
5
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
НЕ Е ПОЧТЕНО ДА СЕ ЗАИГРАВАМЕ С ИСТОРИЧЕСКИ ПАМЕТНИЦИ, КОИТО САМИ СМЕ СИ НАТРЕСЛИ. НИКОЙ НЕ НИ Е НАТИСКАЛ ДА СИ ГИ ИЗДИГАМЕ - ОСВЕН ПРОСЯШКОТО НИ СЕЛЕНДУРСКО ПОДМАЗВАЧЕСТВО ПРЕД ПО-СИЛНИЯ. КОРЕНЯЦИ НА СТАРА ВАРНА СЧИТАТ, ЧЕ Е ИСТОРИЧЕСКИ ДОСТОВЕРНО ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕН(!!!)ПАМЕТНИКЪТ НА ЙОСИФ СТАЛИН В МОРСКАТА ГРАДИНА НА ВАРНА-ГРАД, КАТО ИСТОРИЧЕСКА ДАДЕНОСТ И ТУРИСТИЧЕСКА АТРАКЦИЯ. НА НЕГОВОТО МЯСТО СЕ НАМИРА НИКОМУ НЕПОТРЕБЕН ГРОЗНИК-СЛЪНЧЕВ ЧАСОВНИК. ДА СИ НАПРАВИМ ПРЕОЦЕНКАТА ОВРЕМЕ - МОЛИМ!?
36
3
 
20
 
! Отговори
Touche преди 10 години
Благодарим !
35
19
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До chTo и германците посрещат първо с цветя.Света е можел спокойно да мине без световна война ако не е бил сталин
34
25
 
37
 
! Отговори
Nobi преди 10 години
Аб е вие вред ли сте, какви извинения, какъв комунизъм ви гони. Комунизма си замина преди 20 години, сега си имаме само корумпирани чиновници и тва е. От коя партия са , все едно. Пак почнахте да плашите гаргите с комунизма, както 97-а.
33
20
 
30
 
! Отговори
ch преди 10 години
Същата тази съветска армия освобождава Чехия от Нацистка Германия и е посрещната с венци и цветя от целия чешки народ, излязъл на улиците да празнува, след бруталната анексация на нацистите и безучатсното отношение на Западните страни, подписали Мюнхенската спогодба. Хитлер е планувал тотална депортация и асимилация на чехите дори отвъд Судетската област в близкато бъдеще след войната. Хубаво е да се знае историята, който иска да прочете малко, защото всяко нещо има две страни.