Кой е с предимство?
Кой е с предимство?
Това е макет, който показва как ще изглежда обновеното кръстовище м-у бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов" и ул. "Св. Георги Софийски". Обърнете внимание как проектантите са организирали движението (в червеното кръгче). Интересно ми е кой ще е с предимство и накъде ще завиват тези от лентата за надясно? Също така защо на макета лентите са 4, а в действителност 5 (снимката горе в ляво)? Дали това е временно и дали след завършването на строително-ремонтните дейности лентите от 5 ще бъдат намалени на 4? :) Снимка: Иван Николов | 26 ное 2012 09:00
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
7
10304
3
0
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
младостчия преди 11 години
чакам и на амександър малинов 3 такива кръстовища да направят че да се отпуши квартала.
6
4
 
1
 
! Отговори
tres1 преди 11 години
Кой е с предимство? - Сега с предимство е единствено селяндуро дошъл да поже на гражданьето как се живее у това дека му викат градо. То цялата глава на рибата се е усмърдела, ана ние - не, то смърди, ама на одеколонь .
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Бойко тикватаа не теб ти се получи много добре :))
4
0
 
8
 
! Отговори
Бойко тиквата преди 11 години
Ако си бяхте направили труда да се замислите, щяхте да видите, че на проекта(рисунката) има по 2 ленти във всяка посока, като завоите там са само леви, десни няма!!! Така че всичко е повече от нормално, то така си беше и преди ремонта. А на снимката действително има повече , но проекта не е завършен, след края ще е ясна окончателната организация. Така че опитахте се да кажете нещо но не ви се получи!!!
3
1
 
5
 
! Отговори
до 2-ри преди 11 години
хаха, ми да. по Уентата за надясно вУизаш у насрещното, посУе Уев завой по Цар Борис III и напред с колко мое гоУфо та до Перник ;)
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако си от Перник си ти пръв:)))
1
0
 
7
 
! Отговори
мерджан преди 11 години
Е как кой е с предимство?! Винаги черен джип Мерцедес е с предимство :))