Нарушител
Нарушител
Правилата не са за всички - бързат да вдигнат поредният "нарушител". Към 18:20 на 03.04.2013 кръстовището на на бул. Прага и бул. Пенчо Славейков. Снимка: Живко | 04 апр 2013 10:06
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
28
14080
15
3
Напиши коментар Коментари
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Специален режим на движение - МВР, Пожарна, Бърза помощ -СИНИ буркани.ОРАНЖЕВ буркан - извънгабаритно МПС, Бавнодвижещо се МПС, за сигнализация на опасност на пътя! -това не е спец. режим на движение!!!
23
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
автомобил със специален режим ! за какво нарушение става дума..хаххахааха ! голям дебат
22
0
 
1
 
! Отговори
До 666: преди 11 години
и снимките ще свършат работа, ама става по-бавно
21
0
 
6
 
! Отговори
666 преди 11 години
И аз им се дразня, но тия до някъде ги разбирам. За съжаление обаче само със снимки не става. Направо хващате телефончето следващия път и докладвате за видяното от автомобил с регистрационен номер еди кои сй. Не че и това помага особено, но ако почнат да валят оплаквания накрая все някой ще си го отнесе.
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"кръстовището на на бул. Прага и бул. Пенчо Славейков."това е Пенчо Славейков, а след светофара от ляво е Г. Софийски, от дясно е Прага.Тоест можеше да кажеш: нарушител на П. Славейков!
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До От Австралия(Сидни)"ПАРКИРАХ ТОЧНО ДО СГРАДАТА НА ПОЛИЦИЯТА ОТ ЗАДНАТА СТРАНАДаже имаше паркирала полицейска (НЕПРАВИЛНО) но аз геройски устоях да не й направя снимка както вас и да я пратя на М-репортер. Направих друго-паркирах ПРЕД нея НЕПРАВИЛНО "Евала, пич! Ти може и в Сидни да избягаш от село, ама селото не може да избяга от теб! PS За да спазя часовага разлика - Приятни сънища и лека нощ
18
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не споменаваме, че и по правилото на най-тежкостоящия, камионът трябва да мине пръв, независимо от маркировката!
17
1
 
17
 
! Отговори
Българин! преди 11 години
Само да "ви светна", че прекъснатата линия е за начало на нова пътна лента, а ЯСНО се вижда до нея, че колкото и да е изтрита има "двойна непрекъсната лента", която никой освен мпс със специален режим на движение (какъвто паяка не е) само може да преминава и то само когато светлините или сирените са включени!!!!
16
1
 
12
 
! Отговори
До От Австралия(Сидн преди 11 години
Няма как да спрат коментарите на Австралия(Сидни), защото е човек на днес.бг, който професионално се занимава с тролинг... за да правим повече трафик ние, небогопомазаните обикновени читатели. Като доказателство на моите думи, за пореден път коментарът ми ще бъде изтрит от днес.бг.
15
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Репатриращият автомобил има право да пресича двойната непрекъсната линия, даже и през мантинела да мине, стига да си е включил ФАРОВЕТЕ. Включените светлини минимизират риска от попадане в ПТП. От снимката е видно, че фаровете му са в изправност, с което е осигурил безопасността на движението и той трябва да премине, при това първи!
14
12
 
14
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
Ясно се вижда, че ***, който е правил снимката се намира в две ленти едновременно, а това също е нарушение.
13
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето заради такива *** като 10 стават тежките катастрофи! Научи правилника и закона, преди да се излагаш така!
12
0
 
9
 
! Отговори
hhh преди 11 години
vajnoto e koi she reagira ot slu4vashtoto se i dali she buude sankcioniran voda4a a katajita uvolnen!!!
11
4
 
10
 
! Отговори
Nasko преди 11 години
a vijdash li dvoinata neprekasnata liniq na zemqta ?
10
19
 
10
 
! Отговори
Няма нарушение преди 11 години
Не виждам с какво "паякът" нарушава правилата за движение. Включил е фаровете, светлините му се виждат добре от останалите участници, така че според транспортната комисия опасност от произшествие няма. Стига сте търсили под вола теле!
9
1
 
5
 
! Отговори
Сиднито преди 11 години
Мерим ли колко е 5 метра по 15 метра ?Или пак да даваме снимчици от прекрасния ти град???За твои ужас има още по скромни и направо ужасяващи квартали.
8
0
 
14
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Е, то пък оставаше и паяка да спазва правила!
7
12
 
4
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
до 3А ти си безмозъчен щом не ти стига акъла за часовата разлика. Тук е 9 ВЕЧЕРТА в Сидни и наистина никой не работи в момента.Ама знам ли ТИ може и до 9 часа вечерта да работиш и от там да си мислиш че аз съм безработен....Ако ти кажа че тука по закон работния ден е 7 ЧАСА сигурно съвсем ще ме обявиш за безделникха ха хахаха
6
2
 
8
 
! Отговори
Ядосан преди 11 години
До Анонимен 4 и 5Да, ще се лекувам от сифилиса, дето го хванах от ***!!!
5
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Ядосан,idi dase lekuvash idiooot.