Моторист загина сутринта в Шумен
Моторист загина сутринта в Шумен
46-годишен моторист загина при катастрофа в Шумен. Инцидентът станал около 8.30 часа тази сутрин на бул. „Славянски” в града. Красен Николов, по прякор Палаза, карал от Руски паметник в посока „Кристал”. Пред него в същото платно се движел инкасо автомобил Форд “Торнео”. Колата предприела обратен завой, за да паркира пред Централна кооперативна банка и не пропуснала движещия се попътно мотоциклет “Кавазаки”. Според свидетели моторът се е движел с 80-100 км/ч. Снимка: севдалин минков | 30 юли 2013 11:28
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
3
10691
5
2
Напиши коментар Коментари
3
6
 
3
 
! Отговори
сефте преди 10 години
Лека му пръст на човека, заради това безрасъдно каране сега сигурно е оставил детето/децата си без баща :(
2
1
 
18
 
! Отговори
сефте преди 10 години
Аман и от състезатели ,които на всичкото отгоре си мислят, че като плеснат една каска на главата е достатъчно ! Защо кара с 80-100... къде го позволяват това... в третия свят!
1
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аман от тези инкасо автомобили. За пореден път, нарушават правилника, само и само да спрат пред обекта. Този път за съжаление с нещастен случай. Всеки ден гледа как тези инкасо автомобили прават километрично задръстване, правейки непозволен обратен завой, и спирайки още по-неправилно пред обекта. Защо по дяволите закона не важи и за инкасо автомобила, и той не спре на 100 метра в близката пряка.Обирджии с бронирани коли.