Ремонт на "Самоковско шосе" в София
Ремонт на
Това е ремонт на булевард "Самоковско шосе" в София в близост до моста на бул."Цариградско шосе".Абсолютно на всякъде има знаци че е забранено преминаването на МПС от всички входове и изходи на Цариградско и други квартални улици, но никой не се трогва.Като тръгне един да минава загражденията на Цариградско и цялата колона като овце минава след него.
Разбира се като се струпат колите до багера една срещу друга от двете посоки се пречи на работата, но на кой ли му пука. Снимка: Иван Димитров | 21 авг 2013 09:21
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
20
13391
6
8
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
-- преди 10 години
Оххх, глупости!Този ремонт е за пример как не се прави никаква организация, която да удовлетворява поне 1/10 от нуждите на района, трафика и бизнеса наоколо. Минаването под моста или входа в "Боила" не е засегнато от ремонта и хората нямат избор освен да заобикалят табелите. И най-вече, че като отивам на работа - никой не работи. Като си тръгвам - пак. Някой дали пита мен или стотината фирми в района ОК ли са с такъв план за ремонт?
17
0
 
1
 
! Отговори
Салвадор Дали Вали преди 10 години
Ама те завиват няляво, бе Червена шапчица. А Червената шапчица казала: ИИИИх, каква съм П/ка З/ла. И ТЕ така, уважаеми...
16
0
 
3
 
! Отговори
Лошо е да преди 10 години
минаваш в забранено никой не го отрича ама как по дяволите да стигнеш боила примерно, като няма никакво описание за алтернативни пътища. И дори не по променен режима на пътя за OMV примерно за да се регулира трафика. Само с забрани не става трябва и мисъл от къде ще минават тези хора и да им се окаже с табели.
15
1
 
0
 
! Отговори
Владо преди 10 години
До До 9Младост, да! Това, ***, е доста по-бърз път до Младост 3 и 4 от полузатворения Малинов. Ама пък явно ТИ, за да излезеш от Младост, ползваш гугъл мапс...
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сутринта минах от там и входа на отбивката беше преграден плътно със знаци. Някой селски тарикат обаче беше отместил два знака колкото да мине и гледаш как една колона *** въртят долу до багерите и после обратно,напълно пренебрегвайки знаците "Мини в ляво"преграждащи 70% от пътя. Българина е овца и на пътя, както и във всичко останало.
13
0
 
1
 
! Отговори
умник преди 10 години
До До 9Има път оттам за Младост ;)
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз видях знаци, че пътя е в ремонт 50 метра преди изкопите.Как не се сетих да сложат знаци за ремонт на пътя преди да се забиеш там.
11
4
 
5
 
! Отговори
b преди 10 години
До ПътникМного си неграмотен, бате...
10
10
 
7
 
! Отговори
работещ преди 10 години
До вчера долу се минаваше без проблем за обратен завой към Интер Експо Център, без да се пречи на работата на машините по настилката - стига сте мрънкали, доста хора работим там. Обратния завой на Практикер е с изчакване 10 минути, защото редовно някой се предрежда отпред на колоната и чакаме по 5-6 светофара. Извинявам се, ама ако не преча на работата - ще мина, нищо, че има знаци! Така или иначе в БГ никой не слага знаците с мисъл!!!
9
8
 
13
 
! Отговори
Пътник преди 10 години
На драскачите който не минават от там просто да не пишат глупости. на всички който минаваме всеки ден нека да си помисли тази *** Фандъкова как може два от изходите на Младост да са затворени едновремено и това че знаците са сложени е пълна лъжа знаците са на место до което след като си стигнал вече няма връщане и трябва да обърнеш за да се върнеш. Поредната глупост на общината.
8
4
 
7
 
! Отговори
62435 преди 10 години
И заради тези от Младост не може човек да отиде в Горубляне. Викайте на Фандъка да ви свърже Андрей Ляпчев с Цариградско селяни от Младост вместо да задръствате и този път.
7
3
 
6
 
! Отговори
Pesho преди 10 години
Ами аз съм 99% сигурен, че и Вие сте минали оттам!!!!
6
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Ами като знаем къде живеем и че всеки се направи на тарикат за да премине, поне тия дето правят ремонтите по булевардите да си преграждат улицата от край до край, а не само с 2 знака, много ясно, че ще пресичат покрай знаците, не сме в Германия, а в ***.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До КПСС: ами не си ходил да видиш, че знаците те преследват от поне 400м преди ремонта, още по шосето, и от другата страна също има табели, ама са много порасналите по време на КПСС (БКП) и си карат както са ги учили
4
1
 
8
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Знаци има още от Цариградско абсолютно навсякъде има знаци още километър преди мястото на което копаят, но никой не се трогва.
3
5
 
16
 
! Отговори
КПСС преди 10 години
Това беше единственото що-годе спокойно място от което можеш да излезнеш/влезнеш в Младост след като е затворен Малинов. На кой *** му хрумна че точно сега трябва да се затвори и то??? И за направилия снимката - защо като си снимал не ги пита тия диваци, защо са сложили знаците там, където като влезеш и ги видиш, вече няма как да се върнеш ???
2
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** народ, заслужаващ съдбата си !
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Селянията край няма!