Депутатите ги пазим, а вече и пешеходците
Депутатите ги пазим, а вече и пешеходците
Могло :)
Ето как беше до скоро Снимка: Иван | 28 апр 2014 18:34
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
13
7925
10
3
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
b преди 9 години
Не бе, палячото от Сидни, предполагам е в Сидни. И вече е доста напред в занаята, а именно миенето на чинии, т.нар. dish-washer. Вече щял да се издига и да мие и кенефите на хората. По-нататък, ако е упорит и басейните им ще мие.Е, цял живот ще си остане една нещастна, жалка, комплексирана мижитурка, но това е неизбежно.
5
0
 
3
 
! Отговори
56 преди 9 години
"$мешник", хахаа евала пич, тва беше най-забавното нещо, което прочетох днес. Поздрави :D
4
0
 
4
 
! Отговори
с преди 9 години
Това импулсен телефон ли е, Сидни? И като отворихме дума за острови, плажове и дрън-дрън, кажи честно - за Люлин бийч ли говориш, или...? Моля за извинение съфорумците, че водим писмено тоя разговор пред всички, ама не ми се набират стационарни номера в София за да говоря с болно уонаби. Айде, Сидни. Успех с яхтата, и дано си жив и здрав да си я цъкаш между островите, рифовете и така нататък. Но тук, в реалния свят, си оставаш $мешник. Поздрави.
3
0
 
4
 
! Отговори
с преди 9 години
Е, сега. Сиднито като излиза от време на време от панелката в Люлин и отскача я до Овча купел, я по-далечко до Надежда и е видял някоя и друга сграда. Писле сяда пред компа и интернет развързва бясното му въображение - острови, сърф, рифове и ала бала... Всичко това после внимателно се описва като реалност във форумите и като направи това, сякаш почесва явно неприятния сърбеж породен от нихилизъм, дребнодушие и комплекси. Наистина е тъжно да четеш мнения като неговите. $мешник!
2
0
 
2
 
! Отговори
47 преди 9 години
Лично съм правила забележка, че пешеходците няма от къде да минават. Отговора беше "Съжалявам, но такива са заповедите". Преди седмица две помогнах на една възрастна жена да премине от там. Единствения начин беше - тя от вътрешната страна, аз от външната и по улицата. Добре че нямаше много движение...
1
3
 
13
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
опитваш се да се успокоиш, че си емигрирал и нямаш познати, роднини и приятели- няма с кого една ракия да изпиеш, като плюеш по България ли ве!? явно си просто некадърен- в България си има доста възможности за реализация.Продължавай да се успокояваш... иначе може да полудееш.