Тир на Цариградско - 9 сутринта
Тир на Цариградско - 9 сутринта
Мястото е, пряката на сладкарница "Неделя" на Плиска. Тир-а излезе от малката пряка, "пресече" локалното както се вижда на снимката, и през тротоара просто се "престрои" в средната лента на Цариградско - в най-големия трафик. Снимка: Никола Радоев | 27 май 2014 18:19
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
10
7198
10
5
Напиши коментар Коментари
10
1
 
17
 
! Отговори
Сходна ситуация преди 9 години
И аз преди време така се набих в едно селце в Англия с камиона. Но какво да направя, че навигацията ме подведе ?!? Трябваше да оставя камиона там ли ? Напротив, останалите участници в движението (англичани) просто ме изчакаха да маневрирам и никой не възропта ! Това е разликата в манталитета ни! А вие овикахте шофьора ! Без думи !
9
3
 
2
 
! Отговори
До 8 преди 9 години
Много си умен няма що, веднага почваш с това да класифицираш какво мога да карам или не. Този камион няма място там въобще, за какви маневри ми говориш ?
8
2
 
19
 
! Отговори
До Номер 7 преди 9 години
Ами не го отричам че няма право да минава през тротоара. А сега ми кажи как би могъл по друг начин да мине оттам, т.е. да направи завоя при наличието на паркираните коли? Ако има ще се радвам да ми кажеш, или ти май краката си не можеш да караш, какво остава за кола. За камион, не си и сънувал. В тази ситуация има 2 начина, дава назад 1 километър (зад него вече е задръстено) или чака да се махнат колите (за радост на всички наоколо). Мислете, шофьора не го е направил за кеф, а от безизходица!
7
5
 
9
 
! Отговори
до многознайковец преди 9 години
Елементарно е! Тира НЯМА право да минава през тротоара за да се престрои там !
6
2
 
21
 
! Отговори
Многознайковец преди 9 години
Хайде сега всички които реват срещу тираджията, да се поставят на негово място и да кажат как биха направили тази маневра, ако я направят по-добре, ок нека коментират. А за разбиращите, от Кат спокойно може да завие човек с камион надясно по моста, след това пак надясно (никъде няма знаци забранено за над 3.5 тона, тежкотоварни, и т.н.)) и човек излиза точно на това кръстовище, и ако не е от София, незнае как е там. Виновни са КАТ, че не са поставили адекватни знаци навсякъде.
5
0
 
8
 
! Отговори
стар преди 9 години
ако адреса му е някъде по цариградско какво да прави на 4-ти КМ
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тежкотоварните трябва да слязат от цариградско на 4ти км в посока центъра и да ползват обходни маршрути. друг е въпросът, ако общината/кат са дали временно разрешително за транспорт по друг маршрут (напр. при реконструкция на пътни участъци и възли, строежи на сгради, събития итн.)
3
2
 
8
 
! Отговори
rm преди 9 години
Защо не се обади в полицията?
2
4
 
12
 
! Отговори
голфаджията преди 9 години
Има "забранено за камиони" на всяко място от където можеш да влезеш в Цариградско шосо, но той е минал през тревата, а там вярно няма знаци :)google . com/maps/@42.674527,23.359765,3a,75y,113.3h,83.94t/data=!3m4!1e1!3m2!1sAVMgj0n4XAHDU54qKdYWXg!2e0
1
20
 
15
 
! Отговори
Шофьор преди 9 години
Само не разбирам какво ти е виновен шофьора? Там е барикадирано с паркирали коли, така че единствения начин да завие е, да направи такава макар и забранена маневра. Ако няма 3 милиона паркирали коли, може и да завие, иначе как? Че е направил нарушение така е, но там никъде няма забранено за камиони, така че е прав. Но другия вариант е, да остави камиона там, да ходи да пие кафе в неделя, и да чака селяните да си преместят колите. Преди да качваш *** снимки, мисли с главата си!