Мотото на Волен: Да върнем България на Турция
Мотото на Волен: Да върнем България на Турция
Времето ще покаже :) Снимка: Nikola | 29 май 2013 17:21
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
11
17571
52
10
Напиши коментар Коментари
9
9
 
4
 
! Отговори
nikola.zanev преди 10 години
1. Правителството не минава2. президента (понеже е гербер) дава по свое усмотрение мандата не на на Атака, а на ДПС, което пак няма да мине, ще върнат мандата3. служебното герберче райков си продължава, а президента насрочва нови изборивтори предсрочни ИЗБОРИ: след лятото, всеки море, планина, кой ще ти гласува избирателна активност около 27% твърдите ядра на ДПС хващат още повече мандати, заради ниската избирателна активност герб си имат всичко в изборите, и правителство и комисии (служебно правителство е!) герб печелят с машинации повече от 120 депутати влизат малки
8
2
 
8
 
! Отговори
Актуално! преди 10 години
Христо Ботев е написал и стихотворение за него:ПАТРИОТ - Хр.БотевПатриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква за туй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?залага си и жената.И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,а вий него със трудът си!И секиму добро струва,само, знайте,
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да го анализираме!Левски - (идеализма) е зад щора -вижда ,но само под определен ъгал.Волен лежи на ниско ,но е по близо до ?. Местан се е излегнал по бейски и докосва Волен ,но не го поглежда в очите.Всичко това се случва пред парламента ,но липсва паметника на Царя Освободител.Други ориентири.Кепенци отварящи се навътре каквато е журналистиката.Левски в модерни дрехи гледащ в частен дом ,а зад него властта.
6
10
 
9
 
! Отговори
Параход с комин преди 10 години
Ами Волен направи каквото можа за България. Про-турските медии го оплюха и го изкараха предател. Друго какво има да се казва ? Плюете по медиите, че не били коректни, а после те)медиите) като плюят по Волен го приемате(плюенето) за нещо нормално.
5
5
 
26
 
! Отговори
siktir преди 10 години
Волене, турска подлого sikicagim agizin!
4
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вие не разбрахте ли ,че в България има само една партия ?Всичко останало е до време и всичките спасители и лидери дето оправят народаиздишат.Герб вървят са по стъпките на СДС и НДСВ ,не им давам и половин година и ще се саморазпаднат.Иначе колажа е смешен ,а сайта е про-гербераски.
3
5
 
28
 
! Отговори
терзиев преди 10 години
ПОВРЪЩАМИ СЕ ОТ ТОЗИ.днес го видях как каза че е гласувал ЗА правителството ама атака били против.
2
18
 
6
 
! Отговори
Divine преди 10 години
ПУСКАЙТЕ ЬТВ И НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ, НЕ Е ВОЛЕН ВИНОВЕН, ЧЕ СТЕ ЛУЗЪРИ И ДЕЦАТА ВИ НОСЯТ ПОТУРИ А ЖЕНИТЕ ВИ ГЛЕДАТ ТУРСКО
1
8
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене *** такъв !!!