Изберете си един от двамата. Гласувайте!
Изберете си един от двамата. Гласувайте!
Татяна Буруджиева и Христо Монов, депутати от БСП Снимка: Калин | 26 юли 2013 09:23
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
75
26839
105
24
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 10 години
До Май сте Вие по...Като те гледам тебе и ти не се си замислил много за бадещето си!!!
61
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 10 години
До АнонименЯвно ти се разпознаваш наи-добре в тах. Като ти гледам коментарите , не си по различен от тях. Или по точно същия целуващ задни части.
60
0
 
1
 
! Отговори
aninimna преди 10 години
До СофиянецЕ явно ти и от другите на които са платили.
59
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тея двамката само 1 минутка трябва да ги оствят с Брайвик...насаме
58
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези и техните семейства да останат заслужават без работа за 10 години. И когато почнат да протестират да се цитират думите им по-горе!!!!
57
2
 
3
 
! Отговори
атомника преди 10 години
честни власници имаше до 1944 год. От там нататък всичко е карреарист не може да очаквав да има честни полтици които да се грижат първо за народа и след това за себеси.
56
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОГАААААА.......КО НЕ.....
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНякой много е ядосан...
54
6
 
6
 
! Отговори
e преди 10 години
50 кинта на ден е тарифата, тайна ли е за някой?
53
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Правилно е да се пише БКП а не БСП .Те самите си признават че са сто годишна партия.Между другото искам да кажа че трябва да искаме свобода за Енимехмедов.Аз съм българин.
52
6
 
16
 
! Отговори
краят на БСП преди 10 години
Това е краят на БСП, такава каквато я познаваме. Това, което може да очакваме оттук нататук, е още по-крайно отрицание на това управление и разширяване на обхвата на протеста, защото на все повече хора им е ясно, че това е една самозвана власт, която настоява, че по някакви причини всички трябва да им се подчиняваме.
51
2
 
30
 
! Отговори
дъщеря на убиец преди 10 години
Татяна Буруджиева е дъщеря на Иван Буруджиев, който заедно с Виолета Якова през 1943 г. застрелва от упор ген. Луков. Социоложката, която винаги е претендирала да е независима и обективна, стана началник на кабинета на Сергей Станишев като председател на БСП и по-късно стана депутат от БСП. Буруджиева е бизнес-партньор и приятелка на Моника Йосифова-Станишева. Всеки ден на този парламент е вреден за България.
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Христо Монов
49
4
 
9
 
! Отговори
СМЕХХХ преди 10 години
Автора на колажа разбира се!
48
4
 
23
 
! Отговори
smash the red преди 10 години
Изберете си един от двамата. Гласувайте!А защо само един? Гласувам и за двамата.
47
1
 
14
 
! Отговори
dqdka преди 10 години
до Май сте Вие по...Драги/драга ми господине/госпожо мога да ви кажа че по-голямата час от нас имат ясна представа за бъдещето и се стремят с всички сили в тази посока. Tова, че сте научен/научена да чакате всичко на готово си е ваш проблем и ако имате деца сте ги възпитали точно по този начин, на това аз му викам прахон човешки живот. Друг е проблема, че заради хора като вас ни се налага да ходим извън българия за да реализираме това което искаме.
46
8
 
18
 
! Отговори
Пресмехулника преди 10 години
Тая грозна кифла за какво се мисли. Протеже на комунистите и *** като ***. Някой беше казал, че е баба Яга. Не съм съгласен. Не обиждайте баба Яга. Тая кифла е по-грозна.
45
4
 
8
 
! Отговори
nerez преди 10 години
И второ ? Технологията била родила ***. Какво се оплакваш бе сега по лесно ще следите тези които не спят ...... Щом някой напише нещо разумно и логично няма какво да се каже освен че е ***. Те обичат тъпия електорат който ръкопляска на всички идиотщини които говорят или въшат политиците. Такива хора искат, и си ги създават с осъзнато или не съвсем социално инженерство. Идеята е техните деца и внуци да има кого да яхнат. Всъщност това го правят не само комунистите. Абе еврейски работи
44
4
 
19
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Тия са комунисти. Има два вида комунисти . Едните наистина вярват на нещо толкова безумно и абсурдно като комунизма. Другите много добре знаят какво безумно нещо е комунизма но се правят на вярващи и си живеят на гърба на вярващите. Та вие какви комунисти сте ? *** или негодници?
43
19
 
9
 
! Отговори
Май сте Вие по... преди 10 години
Има още по-тъпичък. Този който задава въпроса, след като не си си доизяснил, какво точно искате на протестите и най-много след протестите, ако наистина Правителството си отиде. Много мъгла има в главите ви. Лошото е, че неможе те да разсъждавате логически за бъдещето, а само за днес, за момента.