Скучаещ спасител на плажа
Скучаещ спасител на плажа
С кафе и смартфон времето минава по-бързо Снимка: Irena Oucheva | 25 сеп 2013 08:49
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
13
28387
4
21
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Спасител преди 7 години
Хахах това съм аз, замествах на този плаж на който заради сянката от хотела нямаше никой във водата..
12
0
 
0
 
! Отговори
irena.oucheva преди 10 години
До IVo_1Не Иво не позна, но понеже ми направи впечатление колко дълго време той беше зает с това което се вижда реших да го споделя с повече хора, аз го намирам скандално!
11
0
 
0
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Za da sme обективни, лиспва онази част от снимката, която е поста. Дори той да има право на 10 мин почивка, трябва да има друг да го замести в този момент. Иначе е страшно, къпиш се и опа не уцелваш работното време на спасителя. Когато аз бях малък, а сме отраснали на плажа, спасителите стояха на кулите и гледаха морето ... Самия аз съм бил кандидат удавнил :).
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
полагат се 10 минути почивка на нсеки час. иначе наблюдаването на къпещете е неефективно.
9
0
 
0
 
! Отговори
аспарух преди 10 години
забележете че *** е с яке
8
1
 
3
 
! Отговори
Neven преди 10 години
Sajt: vodno-spasiavane/page/15/ Vypros do expert v oblasta G-n Zahariev:Много от спасителите казват, че е много трудно да се видят главите на плуващите на около 200-300 м навътре в морето, а в басейна е доста по-лесно. - Да, това е така. Но затова пък има зона, която е определена за къпане и плуване и тя не е толкова далеч. Тя е до 2 м дълбочина или до 100 м навътре в морето.
7
3
 
3
 
! Отговори
Невен преди 10 години
До Петър. А до колко метра има отговорност към мен - 10,20 или 30м, да знам следващия път докъде да разчитам на себе си и до къде на цъкащия СМС-и?НКП: 9153I.Длъжностни задължения1.Наблюдава непрекъснато по време на дежурство къпещите се в поверената му за охрана зона на спасяване, като има постоянна готовност за предприемане на спасителна акция;2.Наблюдава непрекъснато по време на дежурство районът на действие на спасителния пост, като има постоянна готовност за сигнализиране и ...
6
0
 
4
 
! Отговори
Петър преди 10 години
До НевенСпасителя не носи отговорност за теб ако си влязъл да плуваш на 100 метра навътре!
5
0
 
10
 
! Отговори
Смарт преди 10 години
Спасителят пише sms на давещия се: Излизай веднага, че не ми се влиза точно сега във водата!
4
2
 
4
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Трупам минуси, да разбирам че следната ситуация за Вас е нормална.Влизате да поплувате, отивате на 100 метра навътре.Схващат ви се двата крака (кърфичката в банския несработва). Мятате ръце като за последно, крещите - уви ... няма кой да ви види и чуе, защото да си спасител е скучно, все някоя повлекана ви задява и от мацките във фейсбук неможете да вдигнете поглед от смартфона. Умирате. Почваме да псуваме всички и всеки по форумите, но Вас ви няма.
3
8
 
6
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Безспорно сигурно е скучна работа обаче да не забравяме и много отговорна. Все пак, той като спасител трябва да наблюдава и да предпазва, а не само да скокне във водата, ако някой се разкрещи че вижда давещ се човек. Помня на спасители на плажа (няма значение че е филм), спасителите с бинокли проверяваха най-навътре влезлите плувци или просто океана в дълбочина, за да се притекат на помощ и на човек, който немогат да чуят ....
2
4
 
35
 
! Отговори
Петър преди 10 години
Който не е работил тази работа, той не знае какво е да работиш по 10-11 часа на слънце и как минава времето когато пък е по - хладно и няма толкова хора във водата сутрин!
1
2
 
43
 
! Отговори
IVo_1 преди 10 години
Ирена, скъпа, ако си си харесала спасителя и искаш да го споделиш с нас... добре. Одобряваме го. Ама не мисля, че човека скучае. Може просто да пише смс.