И този е лумпен, нали?
И този е лумпен, нали?
Протестиращи с таблети Снимка: Рада | 21 юни 2013 11:49
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
54
15938
89
17
Напиши коментар Коментари
38
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Очевиден ***, много лош избор
37
8
 
3
 
! Отговори
киро преди 10 години
Тарикати, кво се бутате по жегата на паветата, в Приморско дойдоха монокините, айде не остана матриал, па който иска пак може да се разходи /безплатно/ вечерно време предрезиденцията
36
2
 
4
 
! Отговори
Nicolas преди 10 години
До Анонименпо повод: "аз ако бях станишев сега щях да забраня интернета :)" - толкова си невеж, че дори не разбираш какво говориш. Само пещерен комунист, като оня с ***, може да си представя "интернета" по този начин. Виж публикация 42 и се ограмоти малко.
35
2
 
4
 
! Отговори
Nikolas преди 10 години
До yuri Глупав въпрос! И как точно ще ти "резнат" нет-а? Ще принудят примерно Мтел или Виваком (чужди компании) да спрат трафика си? Ще режат оптиките в каналната мрежа, по които тече и международен трафик? Или ще пуснат мутрите си да режат кабелите на крайните клиенти? В последния случай ще им отнеме около десетина години.
34
3
 
6
 
! Отговори
Nicolas преди 10 години
В изказването на оня пещерен комунист имаше и една болезнена истина. Да, интернет им е** майката! Бяха достатъчно изостанали и ***, за да си мислят, че контролирайки повече или по-малко традиционните медии, ще продължат да ни зомбират. Да, но не могат да контролират интернет. Явно, изобщо не разбират как се развива този свят с неговата "технология". Сигурно много ги боли. Прекарах седем години в "лан-а" и за първи път чувствам, че наистина си е заслужавало.
33
3
 
11
 
! Отговори
Дяволът преди 10 години
До aleksandra.parmakovaМоме мари любава !Преди да се издокараш на снимка в летните си одежди и недотам интелигентната си физиономия, моля те научи БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Срамота е да ми пишеш "вишисти", а да откриваш огън по хората. И не, не ми обяснявай как е от бързане - от бързане може да забравиш да си обуеш чорап сутрин. Ама майчиния си език..
32
3
 
9
 
! Отговори
познай преди 10 години
Покрай сухото, гори и мокрото.Не всички са ***, но те преобладават в множеството. А ако се съмнявате, прочетете коментарите в различните форуми, или пък "фейсбуци", както се изрази един по телевизия. А пък за интелигентността си има съставени тестове.Пак ще напомня, че по дрехите посрещат, но по акъла изпращат!
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
доказателство за лумпещината в случая е че един таблет, който е сравнително доста разпространен предмет, прави впечатление на ***. No coment!
30
7
 
8
 
! Отговори
hansa преди 10 години
До aleksandra.parmakovaЧудесно. А кой да дойде на власт, Боцо и Цоцо ли? Или най-вероятно, като гледам каква гражданска сте, Вие може би ще се справите най-добре. Професори и мърморковци в България колкото си искаш, ама един гвоздей не са забили... То всяко нещо има и граници, както има граници наглостта да бъде назначен онзи дебелак за шеф на ДАНС, така трябва да има граници и този протест. Да вземат да конкретизират какво искат и да го направят.
29
1
 
5
 
! Отговори
Мето преди 10 години
До според мен...В две изречения 7 грешки. Без друг коментар - не си ми на нивото.
28
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разбира се че всички протестиращи са ***. Те си мислят, че нещата зависят от тях. Това е най-смешното в цялата пародия на демокрация. Никога и никъде по света нещата не зависят от протестиращи и стачкуващи! Винаги събитията са насочвани и манипулирани. И тези смешници мислят че те творят промяната.Това е част от демагогията на капитализма - криза, протести, насочване на протестите, създаване на лидери,край на протестите и после пак криза, протести...Войните ги спират генералите не хипитата
27
18
 
10
 
! Отговори
според мен... преди 10 години
ами той е нещо друго, просто един който има комплекси и по тоя начин иска внимание.. имам съмнения отностно сексуалната му ориентация с сигорност обича всякакви паради ..
26
4
 
16
 
! Отговори
yuri преди 10 години
facebook nemogat da go kupat am kat ti reznat neta ko praim
25
3
 
15
 
! Отговори
гост преди 10 години
Има налудничава усмивка, но .................
24
2
 
8
 
! Отговори
Хеми ВАРНАЛИУС преди 10 години
НАТИКАХА МИ НЕЩО В ИНТЕРНЕТА - И СЕГА КРЕТА ЕДВА-ЕДВА - А ОТ ВИВАКОМ СИ СЕ НАДСМИВАТ - ДОГОВОРИРАЛИ СМЕ ДО 30 БИТА!?! - ЩЕ ВИ ПУСКАМО КОЛКОТО СИ ИСКАМЕ.
23
7
 
25
 
! Отговори
456 преди 10 години
ти не си интернет *** ти си само ***
22
29
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя е някакъв гей,а не ***
21
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аз ако бях станишев сега щях да забраня интернета :)
20
34
 
15
 
! Отговори
инж.Балкански преди 10 години
За жалост фейсбук вече е опорочен, защото в него шетат хора без работа и пишат какви ли не врели-некипели, за да се забавлява.Много лъжи и глупости се пишат,а балъците се хващат.Организират си купони по улиците!Като гледам по ТВ-тата какви хора и с какви плакати шарят пред камерите, за да ги види"мамъ по тиливизоръ".Наистина,впечатлението е че протестиращите са ***,които НЯКОЙ екплоатира! Но КОЙ е този законспирирал се чвор?Някой трябва да отговори,но кога?За това,аз вече бойкотирам протеста
19
15
 
33
 
! Отговори
До г-жа/ца parmakova преди 10 години
Нещо против хората от селата ли? Защо си мислите че София е България - е не е. Колкото Вие имате право да пишете/плюете/протестирате и каквото искате толкова имат и хората от селата.Аман от "кореняци" софиянци.