Вдигни очи и прочети
Вдигни очи и прочети
Който не участва, съучаства Снимка: Деян | 25 юни 2013 09:27
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
9
23925
18
9
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ТиквонийИ аз мога да кажа, че лично го познавам и т.н. Ама, дали е така, а?!
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименПиташ в руску форум, после теб те питат.Питаш в американски форум - отговарят ти.Питаш в бърларски форум - обясняват ти колко си ***.
7
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
wtff, въобще не ме* за българската граматика. След 70 години ще е изкопаемо изучавано от студенти по археология.Тва е щото сме много умни,добри,начетени,качествени и всичко "най".Погледни някой американски форум.Никой не прави забележка на другият как говори или пише.Не се толерират само обиди,псувни и тн.. Ти по-добър от американците ли си?Или може би по-богат ,умен? foff бе сноб.
6
5
 
11
 
! Отговори
Тиквоний преди 10 години
Лично познавам младежът, който е автор на този слоган. Той сам си го измисли, сам си направи шаблона и сам си боядисваше надписа. Всичко това се случи в периода февруари-март. Момчето днес дори не е в България и няма нищо общо с настоящите протести. Но пък някои хора с удоволствие ще открадната идеяата му за собствените си политически цели.Същият, при ново правителство на ГЕРБ ще продължи своето творчество и протести.
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 4Нормално е турчин, непознаващ българския език, да не намира смисъл да участва от опита за освобождение на България.
4
5
 
13
 
! Отговори
wtff преди 10 години
до #1:Като едно от важните и отговорни неща, ти предлагам да се запознаеш с българската граматика!Синът ми, който е на 7г., знае, че мн.число на "някой" е "някоИ".Успех!
3
3
 
15
 
! Отговори
стефан преди 10 години
Това ми на помня за: " Който не скача е червен", а през това време Костов си натовари каруцата. Лозунгите бяха за нас , а парите за тях!!!!!!
2
14
 
11
 
! Отговори
123 преди 10 години
Точно така! нямат пари да идат на море, затова си правят купона по улиците. Що се отнася до Пеевски, браво на протестиращите! Протестите имаха ефект, но сега... ако бутнат правителството, няма да ги заместят по-добри.
1
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не, просто някой хора си имат по-важни приятни и отговорни неща отколкото да се събират на стада по тротоарите и градинките и да викат за нещо дето и те не знаят кво е.