Дърветата в Чернобил все още "помнят"
Дърветата в Чернобил все още
В района на аварията в дъветата ясно се виждат натрупаните пръстени след аварията които са в различен цвят Снимка: Виктор Николаев | 09 авг 2013 16:59
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
35
14622
30
6
Напиши коментар Коментари
26
2
 
4
 
! Отговори
patica s laina преди 10 години
До АнонименРайонът на аварията е превърнат в резерват, името му беше нещо подобно на "Радиационен резерват Чернобил". В интерес на истината без човешка намеса и въпреки радиацията природата в района процъфтява. Наблюдават се и мутации, но в крайна сметка човекът е по-опасен от радиацията,а и все пак той е причината за нея.
25
1
 
3
 
! Отговори
Дико -Русе преди 10 години
До аонимния Ти пишеш ,че ico /30 ПОСТ е с ъкъл на 15 годишен ,а май е обратното./май ти си с ъкъл на тинейджър./Не коментирам фактите.Те са такива каквито са.Аз разлика от теб съм бил в Чернобил.Аз зная какво е било преди и след това.Можеш да провериш.Ти си *** гербер и украински милиционер.
24
3
 
4
 
! Отговори
ico преди 10 години
До Анонимен 30на тебе акълът ти е на 15-годишенНа черното казва бяло, на очевидното, дето се вижда с просто око, не вярва, на фактите твърди че са лъжа.. тва да ви прилича на нещо? Май манифестацията на първи Май '86 доста те е повредила. Ми, цъкни гугъл.ру и виж какви са фактите, има и информация на руски за по-старите и инатливи агенти тука
23
1
 
4
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
До Анонимен 30:ДА БЕ - ДА ОПРОВЕРГАЕМ НЕОПРОВЕРЖИМОТО - ЕША НИ НЯМА. НЯМА ДА ВИ КАЖА - КОЙ НИ ПРИУЧИ НА ТОВА - НА ЧЕРНОТО ДАП КАЗВАМЕ БЯЛО - И ОбРАТНО. ИСТОРИЯТА ЗАПОЧВА НЕЗАБАВНО ПОДИР АВТОРИТИЗИРАНЕ НА ВЛАСТТА ОТ ЦАР БОРИС ТРЕТИ ОБЕДИНИТЕЛ - ВЕЧНАЯ ПАМЯТ.
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
При положение , че едно от дръвчетата е на не повече от 15 години а АЕЦа гръмна преди 25 едва ли само по-тъмния слой е от след аварията .... Ама пишете има дечурлига тука (а и някои възрастни ..) дето вярват на всичко!!
21
2
 
1
 
! Отговори
е кво преди 10 години
до 28за половин милион години може да си построим още няколко електроцентрали, от които поне 5 да гръмнат, ще светнем като крушки.
20
2
 
13
 
! Отговори
христо преди 10 години
До АнонименПичове, освен тоя сайт и некой друг спортен вие книги не четете ли бе? Умопомрачаващо *** и незапознати със ситуацията сте, нищо чудно че и държавата ни е на тоя хал. някои радиоактиви елементи имат период на полуразпад милиони години, а дотогава са меко казано доста опасни при поглъщане. Е, дърветата наоколо могат само да ги поемат и задържат в себе си от почвата и от въздуха наоколо. Но трябва да си призная, общувал съм с прости инати, ама тука ми идва много
19
4
 
8
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
До 6502 - 025:ЗА ТОВА ПОЗОВАВАНЕ - БЛАГОДАРСКО! НА МНОЗИНА - НЕ ИМ СЕ ВЯРВА - ЧЕ ИМАШЕ ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ И НАРОДЕН СЪД - АМА СИ ГИ ИМАШЕ. СЪЩЕСТВУВА ЕДНА АФЕРА С ВНОС НА ЗНАЧИТЕЛНО КОЛИЧЕСТВО БРАКУВАН ТЮТЮН ЧРЕЗ ШВЕЙЦАРСКА ФИРМА В КРАЯТ НА ОЕСЕМДЕСЕТТЕ - "ЗА МЕДИЦИНСКИ ЦЕЛИ" - ПИТАМ СЕ - ДАЛИ ВСЕ ОЩЕ НЕ СИ ПАФКАМЕ ОТ НЕГО. БЕЗХАБЕРИЕТО НА НЕПРЕСТАННО ПОДМЕНЯНИ УПРАВЛЕНСКИ КЛИКИ - Е КРИТИЧЕН СОЦИАЛЕН ПОКАЗАТЕЛ ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА НА ИНКИТЕ.
18
9
 
16
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Тези дървета са силно мокри.Даже и снега се вижда по тях.Но някой може да се върже.
17
6
 
20
 
! Отговори
Майтаб бе Моше-нник преди 10 години
Абе тия евреи нищо добро не са измислили; радияцията,лихвата,кока колата и тнт
16
9
 
24
 
! Отговори
Капитало е мало преди 10 години
В Фокушима се изля 2 пъти повече радиация ,но ништо не се пише за последиците-светещи сушита и тнт
15
1
 
16
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
До 466 - 16 -ПОДИР СВЕТОВНАТА КАТАСТРОФА В ЧЕРНОБИЛ - ЦЯЛАТА РЕКОЛТА НА ЧАЙ В РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ СЕ ОКАЗВА ЗАРАЗЕНА - ИЗКУПЕНА Е ИЗЦЯЛО - ПОЗНАЙТЕ ОТ КОГО!?! ЗА РЕКОЛТАТА ОТ ТЮТЮН - НИЩО НЕ МОГА ДА КАЖА . . .
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Виктореее, твоя ли е тази снимка? виж правилатаecorenovator.org/forum/billiards-room/2139-photo-chernobyl-tree-rings.html
13
2
 
3
 
! Отговори
Горския преди 10 години
Сега разбрах-дървар бил !
12
0
 
3
 
! Отговори
КОКО преди 10 години
И НИЕ СМЕ ТАКА.
11
13
 
9
 
! Отговори
466 преди 10 години
До УнуфрийУнифрий, *** си! Нали ако се запалят тия дървета и тая огромна гора около реактор 4 и освободят елементите в атмосферата - ще се чудиш къде да се скриеш, бе! Замърсяването там е 200 пъти това от двете бомби в япония. Друг е въпросът защо бай Виктор пуска тоя материал, за да не си правим даже опити да строим в Белене ли, Викторе?
10
6
 
11
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
До УнуфрийИЗПЕПЕЛИХА ПОКОЛЕНИЯ - ЧЕ И ВЪВ ВРЕМЕТО НАПРЕД - А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ ПОДЛАГАТЕ. ЧИЙ УРАН Е БИЛ ПРЕРАБОТВАН НА ИЗШЛЕМЕ - ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА!?!
9
4
 
7
 
! Отговори
3fnv преди 10 години
Интересен текст: "Снимка: Виктор Николаев". А какво стана със сутрешния блок по bTV и Ани Цолова?
8
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тези дърва за огрев, ще топлят, та чак кюнците ще светят
7
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
tozi koito q pisal tazi e super glupav .ami da gi dadat na kozludui .tova si normalen trup ot iglolisno darvo