Глезенести момичета
Глезенести момичета
Кога жените ще спрат да ни дразнят сексуално със своите боси глезени?! Снимка: Пенчо | 23 юли 2019 11:21
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
7
4593
1
17
Напиши коментар Коментари
5
2
 
11
 
! Отговори
Тухленко Керемидков преди 4 години
Май някой е загорял страшно....и как това е новина,не знам просто....
4
2
 
33
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Смятайте колко са зле ***/администраторите, за да публикуват такава "новина" или по-точно боза. За неправилно паркирали коли - ясно, за нередности - ясно, ама "глезени" ... това надминава всички очаквания. Сега остава да публикуват и "новина" как някой не си е изрязал ноктите на краката и да се почват коментарите :)
3
3
 
16
 
! Отговори
Разкрит си преди 4 години
Абе, Пенчо, разкрит си, че си същият ти въпросния тр-о-л. Разбрахме, че и женските глезени те дразнят. Казвам ти аз, от африканско мюсюлманско село по-убаво за тебе нема, ама не щеш да слушаш. А не си за тая държава. Тук такива като теб не им върви с "феминизма". Тук изобщо не позволяват жените да ги забулват и третират като роби. Не става. Не е като в африканско мюсли село. Все подозирам, че си тук, заради некой афр. вожд. Аресал те е, сега бегаш. Само затова не приемаш офертата за Африка.
2
17
 
6
 
! Отговори
До долния преди 4 години
Ти правиш ли разлика между жена и феминизъм бе, лалугер? Първото може да получи вагинален оргазъм и се възползва от това с пълна пара, а второто завижда на първото и се опитва да го убеди, че са еднакви ;)
1
3
 
37
 
! Отговори
Ти ли си преди 4 години
Пенчо, ти ли си тр-ола-мюсюлманин, дето все жените му виновни и описва колко е нещастен от "феминизма", под всяка новина, в която става дума за жени? 21 век сме вече. Време е отдавна да спреш да живееш в 15 век.