Градски пейзаж
Градски пейзаж
Около центъра на Смядово Снимка: varg vikernes | 08 май 2020 14:23
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
13
1622
3
3
Напиши коментар Коментари
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе на тия отдолу ако си йм дадем лекарствата ще изпразним аптеката ве. Един ли е, няколко ли са не знам ама залепат ли полюсите става страшно. Не ви се отразява добре карантината, психически сте зад борда момчета. Спрете йм нета в Нови Искър, че те вече не излизат от лудницата и съвсем изкукаха.
6
5
 
3
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 2 месеца
Ужаси ме тоя със думите си ,,СмрЪтоносно оръжиеЕеуЕе...боц,боц...,, Яко му хлопЪ дъската.От психото дремят и са го оставили да скита из улиците като клош.Клиповете му са безумни-само чавдари и влакове.Петрол винаги ще има и ще го изпомпват.Оттам нататък по митническите складове и борси правят далавери.Ако видиш да поскъпне пластмасата и повишение на цените на нови автомобили с 10% то нефта ще стане много скъп.Всичко е егати картела.Шеврон дърпат конците навсякъде.
5
1
 
2
 
! Отговори
оттCиднейAaвстрал преди 2 месеца
Ника ми е този или Свещен Гущер.
Постоянно ме гонят и заличават от форумите...
все пак клош съм
4
6
 
3
 
! Отговори
отCиднейAaвстралия преди 2 месеца
До свещен гущер
ето го видеото потърси nettvshumen смъртоносно оръжие
20 секунди е. Колко болен трябва да е да земе клечка въобразявайки си че е смъртоносно оръжие, и да се сражава с листата крещейки безсмислено. Пълна ши3офрения на макс
3
5
 
4
 
! Отговори
оттCиднейAaвстралия преди 2 месеца
До свещен гущер
можеш да му видиш канала където качва психично болни видеа безцелно и безсмислено. Казва се nettvshumen по рано имаше едно видео в което изпада в ментално състояние и с една клечка пронизва листо крещейки болни несвързаници, и едно видео в тъмен бункер носейки противогаз изпада с ши3о състояние. Постояно шпионира хора като работят и ги качва. Много болен човек, има видео у тях, вътре е лешш, живее като скот. По едно време беше си въобразил че ще става политик
2
1
 
9
 
! Отговори
Обективно преди 2 месеца
Много е хубаво, че поне в градчета като Смядово се съхранява истинското обществено изкуство, където в центъра на картината е човекът, неговият труд, традиции, семейство и бит.

За разлика от разврата на билбордовете в големите градове, откъдето бълват миски, силиконки, мутри, кифли и изобщо само падение и разврат.
1
14
 
2
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 2 месеца
Този клош пак снима глупости