Красивият мост в Златоград
Красивият мост в Златоград
Строителство на красивия, покрит мост над река Върбица в Златоград Снимка: Здравко Кикьов | 12 фев 2021 11:15
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
8
5354
14
2
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Джукър преди 3 години
Скрий се в хралупата си, Сидни. Злобно човече си и ти издиша логиката. България я знаем всички на какво дередже е. Попускаш факта, че ти си бетер балканец. Бангладеж ти подхожда повече. Аре надувай кючеците и се бий по гърдите колко си велик.
7
4
 
0
 
! Отговори
До Джукър преди 3 години
Молбата ти ще бъде удовлетворена, само като им кажа че в родината ми деца умират от кабели по централните булеварди. Градските паркове са кръстословица от реституирани парцели да се чудиш от къде да ги заобиколиш, Ваше ляво или мое ляво? В метрото трябва да носите бански. При порой половината държава е код кафеев0 и плува в срам ме е да кажа ти какво... 100% няма да вярват че съм от БГ, а че идвам от Бангладеж
6
0
 
2
 
! Отговори
Джукър преди 3 години
Ааааахахаххахаха пак ли ти ве, неграмотний тигре?! Комплексираното диваче то. Влече си те България, ама защо тази пуста злоба/комплексарщина. Пак ще те помоля, лъжи ги в Сидней че си от друга държава. Голям срам с такъв ceляк като теб.
5
3
 
0
 
! Отговори
До Анонимен преди 3 години
още по интересно може да ти стане и това че съм бил в екипа разработил компютърен стандарт одобрен офицялно с номер. Дал съм на ИТ индустрията световен принос да ползва и работи по този стандарт. Международната Организация по Стандартизация ISO е номерирала много ИТ разработки с номер превръщайки ги в стандарт който ти днес ползваш без да си имаш на представа само сайта който четеш колко много от това е стандартизирано с ISO номерА за софтуера ми не бери грижа, има кой да го цени срещу куп $$$
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно какъв качествен софтуерен продукт може да напише един неграмотен човек ?!?!?
3
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До game1кореняк софянец съм, но съм ходил командировка в Ловеч 2 пъти в началото на кариерата ми внедрявах мой софтуер в завода в Ловеч. В началото на кариерата ми като млад инженер магистър пишех софтуер за управление на заводи. Управлява всички контролери по всички поточни линии. Пуснал съм тук там някой завод в БГ и чужбина с софтуер написън от мен. По3драви от слънчево Сидней Австралия!
2
0
 
9
 
! Отговори
game1 преди 3 години
Сидней от Ловеч ли бешв бре?
1
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе чух че зимата в БГ била мека, ама то направо е лято като тук в Сидней. Поздрави от Оз