Медисън Скуеър Гардън
Медисън Скуеър Гардън
Името говори Снимка: Някой | 23 май 2021 16:18
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
4
3929
1
10
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Минало бешело... ама и не е било кой-знае-какво ами просто раздухано.Вече никой не се интересува от тази държава, И валутата им почна съвсем да дава фира такаче 0 интерес.
3
4
 
1
 
! Отговори
До 2: преди 2 години
Работил съм като инженер в четири щата.
2
4
 
8
 
! Отговори
Др@скач преди 2 години
До АнонименТи бил ли си там и познаваш ли американци (ама не български емигранти), за да говориш така? Много холивудски филми гледаш явно. Информирай се от първа ръка и тогава говори. Същото мога да кажа и за тук, в България. Пълно е с б.0.*** (говоря за хора, но и за нечистоии също), всеки си прави каквото си иска (и не, това не е свобода), шофира се със 300 безнаказано... Навсякъде по света има кофти хора, но има и свестни хора. В България свестните, които останаха, са все по-малко.
1
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мен името ми говори за една гмеж от чернокожи гангстери, латино-лигльовци, бандити от цял свят крали пари от държавите си и отишли да харчат милиардите от чекмеджетата си там, разни златотърсачки готови на минутата да си отворят краката като видят мангизлия, разни ЛГБТ, затлъстели американски лелки и чичовци с тлъстите си отрочета и най-накрая комплексари от целия свят.