Голяма класа по морето
Голяма класа по морето
Нощния живот ни чака, пълно е със фтички с къси полички! Аре в Лозенец бейбе! Време е за квалитетно уиски и хепиендинг! Снимка: Минко 47 год ерген | 25 юни 2021 22:50
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
7
4563
6
15
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този класния май е сам на морето : )
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
като ги гледам тия пустите улици да го е страх човек да излезе на разходка по нощите.
4
5
 
9
 
! Отговори
Ози Бози преди 2 години
Ооо ,Сидньо. !!!!!Пак коментираш най редовно.Пишеш едно и също от 5 год.Далеч по лесно е да стоиш в шоремага и за си пиеш лимонадата.Щото за лимонде имаш стинки за друго Не.Щото си бедняк и мама не дава.Един колега те призова да снимаш тоалетните вътре на ОЗ.Айде чакаме снимки .Може и оня богаташ да снима ако чете сайта.Призовавам и двамата.Ще е интересно.
3
3
 
13
 
! Отговори
до 2 преди 2 години
Браво! Отличен! Седни си!Само дето тук не провеждаме матура по български, някой хора сме на 15436 км от Университета
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единия вика хепиендинг, другия коментира за хепанинг, не може да чете ама коментира хахаха. От някое гаражното, без член тука. Абе пълен паприкаш. Каквато държавата, такъв и сайта и коментиращите, майка плаче.
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виждам го на снимката "нощния живот", с призраци ли си говориш вече? И "фтичките" на коя страница на нощното списание са? А "квалитетното уиски" е от някое гаражното магазинче? Ами след 10 дена като свърши тоя "хепанинг" и се върнеш обратно на тръстиката, ще ни качваш ли пак снимки от панелната ти килия, или ще чакаме догодина пак "голямата класа" на Ла.номорието?