Испания
Испания
Междублоково пространство в Мадридско предградие!! Снимка: Найден | 10 юли 2021 01:02
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
39
5045
4
5
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
до преди 2 години
Ти мислиш, че си критерии за нещо ли ***???! Я отивай да дойш овцете!! Комлексар
35
6
 
6
 
! Отговори
Пепи - програмиста преди 2 години
Към дрънкащите гастарбайтери и кандидати за помощи . Казах ви че съм бил 4 години в Испания . И друго да ви кажа - нали знаете че сме в ерата на интернет и имейлите.Нали знаете че социал сегуридад праща вида лаборал на телефоните ви.Аре да не си показвате мръсните *** и договорите на по два часа и по за 260 евро на месец.Седете си в Испания и тежете на социалните там.Тука вече не ви искат .
34
2
 
2
 
! Отговори
Пепи - програмиста преди 2 години
До ДоПепи Седи на опашката за помощи че да не те избутат от нея . Какви осигуровки като си смотан и никой не те наема на 8 часа договор.
33
2
 
2
 
! Отговори
ДоПепи преди 2 години
Абе *** в България осигуряват на минимална заплата бе пернишки ***!! Какви сравнения и внушения правиш бре. Стой си в калта и изчезни от тука, че ми пусна да те гледам под всяка статия!!!
32
2
 
2
 
! Отговори
пепи преди 2 години
Аз какво казвам - 2400 на месец . Прави около 29 000 на година . Къде са 70 000 къде са 29 000 . В България взимат по 63 евро на ден - около 2000 евро на месец . И за кво му е на един шофьор да плаща данъци в Испания .
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам защо спорите,живеем в 21 век. Най-лесно можете да проверите заплатите в Испания чрез чичо Гугъл. Та същия той казва че средна заплата за truck driver в Испания е 25672 евро (12 евро на час). Като специализираните шофьори могат да стигнат до 31231 евро на година
30
4
 
4
 
! Отговори
Всички преди 2 години
млади пият наркоман! Щи се отнася до Пепи е един *** пернишки селянин, който се чуди как да си избие комплексите, от коментарите му си личи, че неуспял имигрант и като тепичен такъв, черта на беден панелен булгаристанец плюе и плюе, жалка картинка, никое от нещата, които е написал не е вярно. Ти *** не интегриран имаш ли представа, че живееш в Панелистан - най-бедна, най-разрушена и болна страна не само в Европа!!! От къде го вадиш всичко това биене в гърдите, неинтегриран ***!?!
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръгнах да коментирам, ама си викам кво имам да си говоря с некви гастърбайтъри и непрокопсаници, я си е**те майките.
28
2
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
До От Сидней Австралияя Това което е било преди 15 години , така си е останало. Даже заплатите са намалели . Има конкуренция - румънци българи мароканци ... Покажи ми къде дават 3000 евро - чисти пари за шофъор .
27
2
 
2
 
! Отговори
От Сидней Австралияя преди 2 години
В Испания шофиорите на камион ги зимаха 3000 евро нагоре чисто ама още преди 15 години. Тогава в Меркадоната имаше кофти вино за 50 цента кутия. Сега заплатите са още повече, но и вино за 50 цента няма вече. Таксиджийте не са много по назад. Общаци 1300 евро чисто преди 15 години. Майстори 2 до 4к. Програмисти ама преди 15 години толкоз почваха парите и нагоре. Когато нова кола беше 8к в магазина. Красива и богата страна беше. Но с тук не може да се сравнява, за тук дори Англия е бедна страна.
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От #26Ах, след като прочетох някой и друг коментар разбрах, че имало и нова Звезда. Някой си Пепи. Па напредвате значи. Тъкмо оня АВстралопитек няма да си води монолози вече.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От близо година не бях влизал в Днеса, ама гледам, че всичко си е по старо му. Сиднейто още ръси акъл наляво и надясно
24
3
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
5-7 к Евро???? Един шофьор на камион в Испания взима 2400 Евро с режийните. Което не е много на фона на това че не слиза от него . Шофьор на фургонета- между 1200 до 2500 . 2500 е ако му плащат на фактура - тоест от 2500 плаща ддс осигуровки и печалба . Програмист - 2600 Евро и пак зависи.Чистачка - между 250 до 1000 . Зависи на колко часа е.Общ работник- 1100 Евро. Майстор с тапия- 1700 Евро. И всичко е в Евро. Затуй не останаха читави българи в Испания
23
4
 
0
 
! Отговори
отСидней Австралияя преди 2 години
Пепи, сегуро имат всички. Само студенти съм виждал да карат без. Щот е скъпо ако имаш книжка под 3 години. Ако си над 3 е евтино, Мафре, Линеа Директа и др. Числата дето ръсиш са от преди 15 години, продавачки, наеми т.н. Тая заплата е била за фелолшип програмисти без опит след дипломна квалификация. Първа заплата по професията. За хората с години опит се умножава пъти. Осъзнаваш ли че шофьор на фургонета в Испания зима повече от програмиската ти заплата в БГ? Тираджия да не говорим 5-7к евро
22
0
 
14
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
Моля спрете да публикувате коментари под тези снимки. Тук има двама човека с психични разстройства първият е програмист в Австралия, а другият студент в Испания. Освен отклоненията, двамата нямат никакви социални контакти и компенсират всичките си проблеми с някакви снимки. Като коментирате с тях не постигате нищо - аналогична ситуация ако на човек, който страда от безсъние да му направите чаша с ароматно кафе в 22ч. Има си форуми за емиграция, а също и форуми за програмисти като Стак Овърфлоу.
21
8
 
8
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Я кажете реално . Каква част от живущите в Испания живеят в самостоятелно жилище - под наем тяхно или на родителите им . Каква част имат договор за комунална услуга - ток вода интернет - ама оптика . Каква част имат коли и сегуро . Каква част имат деца. видях ви на живо какви сте отворени . Взех първа заплата 1620 евро и се оказа че била доста голяма заплата сред българите.Става на дума за алкала . Щом 1620 евро е доста голяма заплата ...*** .
20
5
 
7
 
! Отговори
Тодор преди 2 години
следя цял ден тука коментарите и смело мога да кажа, че Пепи, който цял ден виси тук, че във всеки свой кометар описва собственото си преживяване!! Имигрира на дърти години-*** неможе да се интегрира, неуспял, и плюе след това, което е типично българска черта!! Ако имаш малко достойнство Пепи спри малко защото си жалък и се вижда от коментарите, а и от оценките. *** си личи по всяка една твоя дума!!! Потърси си работа - предполагам обичаш софийските дупки, счупени и кални тротоар!
19
1
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
До До Пепи Беше беше . Откакто 1 милион клOшaрa напуснаха пределите на страната и легнаха на социални помощи в държави като испания е слънце.Няма мърди,няма ревлъховци.Останаха само хора на които им се работи.Мърдите са в чужбина.Чакат нещо.И те не знаят какво.Огромна част от мърдите в Испания не знаят какво е това минало време - говорят едно към гъотере.Шофъори , общи работници и чистачки или работнички по ресторантите.Това е българската диаспора в Испания.Предимно.И тук там некоя гуардия.
18
7
 
8
 
! Отговори
До Пепи преди 2 години
Марш от тука злобен *** и лъжец. Беден панел скот! Ей клошар, всичко което пишеш е лъжи и злоба защото си неуспял бедняк, леля ми работи в Лидл в жк Гоце Делчев и заплата и 1200 бруто. Изчезвай никаквец не съди по себи си като си бил нещастен и безработвн и другите са като теб. Малоумно същество!!!Само ти ли не разбра, че България е най-бедната, най-болната и най-обезлюдяваща се държава бе нещастно същество!!!
17
6
 
6
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Ха ха ха. Успелите българи в Испания , каращи на помощи . Чакат да минат 52 години,че да им дават помощи . Една продавачка в лидл взима 1700 лева . При далеч по ниски цени в лева .а в Испания - 900 евро и наем 500 Евро. Ама затуй живеят по 4 в апартамента.