Каква градска зона е?
Каква градска зона е?
-33.850837°, 151.277164° са координатите. Няма сини зелени кафеви зони. Каква градска зона е? Чиста? Очаквам мощно включване от компетентни агрономи. Снимка: от Сидней Ав$тралия | 19 юли 2021 16:17
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
25
1327
0
7
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Пепи - програмиста преди 1 ден
Той ги взима от гугъл мапс . все му е тая дали има изолация или нема
20
0
 
5
 
! Отговори
Иван преди 2 дни
Не знам каква градска зона е, ама от днес не им позволяват да излизат от жилищата си. Така че най-вероятно ако Сиднито продължи да поства фейкове ще е ясен знак.
19
7
 
12
 
! Отговори
До Пепи преди 5 дни
мислех пернишки селянино и врачански какъвто си там живея в Западен Парк, но това на страна мисля, че ти през цялото време тук описваш само себи си нещастен провинционалист (нямам против хората от страната), но на комплесар като теб немога да го спестя!! Какво стана с програмирането???? Незнам кой на коя стълбица е, но на теб от километри ти личи, че си комплексиран!! Зидар, пакетеровач, няма значение, но токава злоба лъха от теб, че трябва да си потопиш задника в студена вода да се успокойш!
18
7
 
11
 
! Отговори
пепи преди 5 дни
А ти къв си бре - ти не си ли на всяка манджа мерудия.Я първо спри с твоите глупости и тогава давай акъл . ПРеделно ясно е че си някакъв безработен индивид . Дали си в Испания Австралия - все тая.На ниското ниво на социалната стълбица си . Това е .
17
4
 
10
 
! Отговори
до 16 Пепи преди 5 дни
изчезвай от бре зидар комплексиран! На всяка манджа мирудия
16
8
 
13
 
! Отговори
пепи преди 5 дни
Защо админите на днес бг допускат тия псевдо репортажи . Ясно е че са измислица и крадени снимки с Фотошоп
15
2
 
13
 
! Отговори
Синдя новини преди 5 дни
Сега свърши онлайн събранието с шефа от гувернамента в Кънбера. Жена ми стоя ду мен и привежда защото аз имам прублеми с английския. Разбрахми се за хибридна форма на работа - шъ ходя в офисъ 1 път в седмицата. Шефа предупреди, че кугато аз съм там има гулямо разхищение на листи А4, които аз печатам да прилагам към снимките. Днес съм радостен защото 20 години след кату започнах да пруграмирам преди малко разбрах за какво служат поинтърсите в С++. Учаквайте нови снимки от Сидней Аустрейлия.
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Синдьо, другия път като минаваш по тоя мост, вземи и се качи на парапета и скачай в реката смело!
13
0
 
14
 
! Отговори
Английски лорд преди 6 дни
А и тоя е квартал на батка , в зона за батки баровци.А наший брат сидньо в 9 зона Люлин .
12
0
 
19
 
! Отговори
Английски лорд преди 6 дни
Ето го изпълзъя веднага, като го вкараха в пътя и му биха дузпата.Но то не спи шъ работи за говерменна.Голем смех х х .Да вметна ,че пак тъпите снимки са качени веднага а други чакат 10дни
11
16
 
3
 
! Отговори
до ГГ преди 6 дни
Май живееш в землянка като билби. Последните 10 дни през 2 дена бе слънчево. Уикендите поне единия ден беше слънчево, а понякога и двата дена. Добре че изпълзя от землянката да ни осведомиш с меродавната ти метереологична прогноза, ве квартална турбо батка. Поздрави отСидней и лека нощ че утре ще обсъждаме говерментски проекти с тия от Канбера, ако ни доскучае може да те викна да ни повеселиш смеешник
10
3
 
19
 
! Отговори
Г.Г преди 6 дни
Отдавна не бях гледал снимки в сайта. Виждам само този самохвалко Синдито. Постоянно лъже ,обаче и много му се вързват.Последните 10 дни в Сидни беше хладно около 13-14 С, облачно и лек дъжд.Лека нощ, че е късно вече.НО Синдито може да се включи,той пише до 5 сутринта. ХХАХА.
9
1
 
11
 
! Отговори
Сиднито преди 6 дни
и Пепито програмиста и студента от Испания са един и същ човек!
8
0
 
9
 
! Отговори
Умния преди 6 дни
Трябва да се забрани на такива като сидни пепи и оня от испания да пишат . единия лъже като разпран - 5000 евро заплата .
7
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Сидни, то ясно, че пишеш от Люлин 10 или от Меден рудник, ама поне да се беше сетил, че в Австралия в момента е зима. Не, че някой и тогава щеше да ти повярва, де.
6
4
 
12
 
! Отговори
Синдя-умнуту преди 6 дни
Бях путготвил няколко А4 листа дъ ги включа със снимката но ме напъна 5 минути преди да стигна моста и използвах листите пу предназначение. Тогава ме обзе прузрение, че листите могът да се ползвът по-пулезно, така какту чак на читвъртата гудина от следването си разбрах за какво служат функциите в С++ пруграмиране. Сега пруграмим за гувърнамента и в петък ще ви пусна снимка от обществената туалетна с точните координати, там може да се срещнем кугату дойдите в Сидней.
5
8
 
6
 
! Отговори
до агрономите преди 6 дни
Защото е с широкоъгълна леща и затова има изкривяване. И какво работно време, ти за уикенд чувал ли си? Верно че на роПчетата в Невърланд рядко се полага. Какво за жена и деца, да не си ми светил когато съм ги правил. Успехите ми са на 2 континента, но както повечето успели предпочитаме живота тук, пред този в к`февата зона, не знам що ама факт.
4
0
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 дни
Сидни - защо перилата на моста са ти криви . А вляво в началото , имаш малко като изядено от моста.Това се получава като крадеш снимки от гугъл мапс и ги предоставяш за твои . На всички други снимки , перилата са прави . Твоите са криви.Виж как се изкривяват в началото . Поне като се опитваш да блеснеш в очите на хората - постарай се малко повече .
3
5
 
9
 
! Отговори
пепи преди 6 дни
Жена деца ??? Кога . Снимки с велосипеди всеки може да направи . В това ли се крепи големия успех на българите в чужбина . Даже и на работа не ходиш май че . Изглежда ми снимано в работно време .
2
6
 
13
 
! Отговори
Западен Парк преди 6 дни
Сега чакаме включване от комплексирания зидар Пепи - програмиста от дълбоката провинция и Сиднейто. Двамата тук са абонати!