НЛО
НЛО
На паркинг в Германия /ЕВРОПА / Снимка: Васко | 11 окт 2021 12:03
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
26
1216
3
6
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Споровете дали да живееш в България или да емигрираш в чужбина са напълно безсмислени. Едното не изключва другото. Има хора, на които им харесва България, а другите не. На пръв поглед изглежда, че живота в чужбина е за по-силните, по-интелигентните и по-добрите, но това изобщо не е така. Човешккият живот е много кратък и всеки има право да го изживее както си иска.
23
1
 
0
 
! Отговори
Асан преди 1 ден
Чувам гласове!
22
1
 
3
 
! Отговори
пепи преди 1 ден
Мисля че никога не си стъпвал в Испания . Аре каже едно две имена .
21
2
 
2
 
! Отговори
Плюс преди 1 ден
Пепи стига си харесва сам коментарите -смешно е, отново показва, колко си комплексиран! Не те обиждам, а казвам истината за теб. Не се сдържах след всичките манипулации, хейтове и внушения, които пишеш и избиваш комплекси!! За жашост това си ти комплексар, макар и не лош човек. Сети ли се?
20
2
 
0
 
! Отговори
до 19 Пепи преди 1 ден
Познай!!! Напани си мозъка
19
1
 
1
 
! Отговори
пепи преди 1 ден
Аре де . Дай поне едно име . Само стреляш напосоки . Дай едно или две имена да те видя кой си .
18
3
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 1 ден
да не прайм циркове тука, комплексар си и ти го знаеш и всички, които те познаваме!Престани да си налагаш мнението и , кой какъв бил в чужнина защото си един човек от село, който не е за големия Не съм Митко, но мисля, че ще се сетиш кой съм!! И за кое на времето говориш като ти си последно ниво имигрант и то неуспял най-ниско ниво!Хората когато имигрираха ти си пълзял под масата!! Съвета ми е и най-приятелски - гледай си козите на село,и не съди по себе си за останалите! Жив и здрав!
17
2
 
1
 
! Отговори
пепино преди 1 ден
Какви ги говориш . Да живях в алкала де енарес . Ако искаш може да се видиме . Някой ден . На тепиха в някоя спортна зала . Как се казваш . Да не си Митко гипса дето излъга всички българи навремето .
16
1
 
2
 
! Отговори
до 15 Пепино преди 1 ден
не съди по себе си Алкаша Енарес!! Познавам те не ме карай да те забувам в земята комплексар!!! Нищо не стана от теб и се прибра в селото си!!. С Онези двамата *** с които живееше нещастеник мислиш, че всички са живеели като тебе ли живеят като тебе бе комплексирано същество! Вземи си намери жена най-накрая! Като видя чужденец не знаеш къде се намираш бе! Не можеше до магазина да отидеш бе избивай другаде комплекси приятелю в обора най-вече!
15
2
 
1
 
! Отговори
пепино преди 1 ден
Пепи - уеб програмиста с ферма в Реброво си направи нова барака . Скромна 30 квадрата постройка . Бетонна плоча , три реда тухли и скосен покрив . Работен кабинет . А вие в чужбина - спете по трима в стая .
14
3
 
1
 
! Отговори
до 13 преди 1 ден
Спкойно панелистанец ще получиш инфаркт от злоба!!! Всички сте един дол дренки-злобни, завистливи и ще си останете бедни, болни и нещастни!!!!
13
1
 
3
 
! Отговори
До 12 Златин: преди 2 дни
За 4 (четири) реда имаш над 10 елементарни граматични и пунктуационни грешки. Не ме интересува какво измисляш за дъщеря си, но не налагай на другите хора как да изкарат живота си! На този Пепи му харесва както си описва живота, нека да е жив и здрав!
12
5
 
3
 
! Отговори
Златин преди 2 дни
до Пепи- това, че ти си не успял и нейтегриран емигрант, не означава, че са всички като теб комплексар!!! Когато хората започнаха да имигрират ти си пасял кравите !!! Ти си един *** личи навсякъде по кометарите ти!!!! Моята дъщяра е стоматолог в чужнина вече 13 години, а ти си живей в калта и си мисли, че имаш живот!!
11
4
 
1
 
! Отговори
Пепи преди 2 дни
Пепи съм аз . Три години бях в испания и сега се върнах да работя в софия . Имам малка ферма в реброво и се занимавам с уеб поддръжка . също и с компютри и лаптопи . А пешо не знам кой е . по всяка вероятност се казва петър . А какво правят българските гастарбайтери в чужбина - ми знам какво правят .
10
1
 
11
 
! Отговори
до Пепи И Пешо преди 4 дни
сте един и същ човек и сам си отговаряш!! Това Пепи се казва шизофрения!! Потърси помощ и стига си порил козата!! Много жалко същество си приятелю!
9
1
 
1
 
! Отговори
до 8 преди 4 дни
Мо стой си на село бре неандераталец!
8
6
 
1
 
! Отговори
Бай Пешо преди 4 дни
Аз понеже съм бил години наред там, и съм кръстосвал магистралите, мога да кажа че този камион е един прототип на мерцедес, вече е на поне 10 години. А пък Пепи с кравите и стопанството си е най-добре. Истината е в селското стопанство и земеделието, благодарение на което сме оцеляли векове наред. А не ГейРопата.... Хайде сега цъкайте минуси. На мене ми е по-добре на село...отколкото в Европа. А това което работя, мога да си го работя и от Европа и от София, и от село....
7
7
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 5 дни
Хахаха . каза българския гастрабайтер в чужбина . Мие чинии , мъкне строителни отпадъци шофира камион . срамна работа няма . ама защо тогава ми се присмива на моето малко селско стопанство .
6
5
 
7
 
! Отговори
до 5 Пвпи преди 5 дни
Това. става в болната ти глава, нейтегриран селянино!!! Ти си най-комплексирания драскач в тоя сайт!! Най-лошото е, че не си даваш сметка дори!!
5
7
 
10
 
! Отговори
пепи преди 6 дни
Само моите крави - 4 на брой , струват повече от всичкото имане на средно статистически гастарбайтер