Коледно кенгуро с подаръци
Коледно кенгуро с подаръци
-33.896435, 151.265095 са координатите. Коледното кенгуро носи най много подаръци от всички. Когато преминава се носи шума на парите $$$$ и прави хората финансово красиви. Весели празници и още по успешна 2022! Поздрави от Сидней Ав$тралия, или от Полски Тръмбеш, както предпочитате Снимка: от Сидней Ав$тралия | 26 дек 2021 19:35
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
24
4743
9
6
Напиши коментар Коментари
19
4
 
1
 
! Отговори
До 16 преди 2 години
??? Недоразумение такова защо гледаш САЩ ? Става дума за европа и уж Австралия....
18
2
 
1
 
! Отговори
М дааа преди 2 години
Жив и здрав , брат. Дано новата година донесе повече евракис , че 2021-ва излезе доста ялова.
17
1
 
2
 
! Отговори
До 16: преди 2 години
Сега проверих общото законодателство на САЩ. Може и да има други локални закони, но аз не вярвам. Снимането на публични места е разрешено. Забранено е снимането в тоалетни и на подобни места като съблекални. Забранено е да снимаш някого с цел сексуален тормоз. Нито един от тези случаи не е това, което Синдьо прави тук.
16
1
 
1
 
! Отговори
До 16: преди 2 години
За пръв път чувам това. Знам, че Гугъл Мап крият номерата на колите пред къщите, но за друго не знам. Можеш ли да цитираш по-подробно според кое законодателство и в кои случаи става въпрос?
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Д0 12:И за това им крият лицата.. излез на площада и снимай хората после пиши
14
3
 
6
 
! Отговори
от.Сидней.Ав$тpaлия преди 2 години
Разбира се че е позволено да снимаш хора на публично място. Дори със закон е уредено правото. Дори куките нищо не могат да ти кажат, въпреки че се дразнят когато ги снимат. Ако някой не иска да бъде сниман може да помоли да го изтрият. Но това е рядко. Все пак тук е Сидней а не р0мската ти махала, и жителите са свикнали с ежедневните снимания на туристи. И кой си ти да ми казваш кой език да уча? Моя "фотошоп" можеш само да го гледаш по Дискавъри къде обикалям. Пак ще ти щракна някой "фотошоп"
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо си мислите, че всичко се решава със скандали в живота? Тази 12-годишна деградация е тотална както в обществото, така и в личностните отношения. Ако Синдьо снима група хора и някой му каже, че не иска снимката да бъде публикувана, Синдьо просто ще се извини и ще изтрие снимката. Да се извиниш на някого не значи слабост - ей това е отражение на мутренския манталитет в България.
12
2
 
3
 
! Отговори
Д0 12: преди 2 години
Не е вярно. На обществено място всеки може да си снима колкото иска.
11
6
 
2
 
! Отговори
До от.Сидней.Австрал преди 2 години
Като не можеш да пишеш правилно на български пиши на английски.И нали знаеш, че могат да те осъдят за снимки на хора без разрешение.По-добре цъкай на компа, но научи добре фотошопа.
10
2
 
4
 
! Отговори
от.Сидней.Австралия преди 2 години
Ааа ясно, разбрах, няма проблем ще ви щракна плажове и заведения и църкви. Всякви места с тарпана. Аз не ги снимам защото няма нищо хубаво в места където е фраж. Но щом това ви радва ок. По принцип ходя там където съм сам и без хора, но ходя и по места с яко народ. Ще ви снимам такива места тогава. Но за мен най красивото нещо тук е че на много места няма хора и усещането да си сам сред красотата е уникално. Мога да скитам цял ден без да видя хора. Видя ли човек ми се разваля настроението
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, Синди човека иска от теб не да ходиш задължително на плаж, а да снимаш хора за да "докоснем" атмосферата. Ти или си снимаш велосипеда или медицински хеликоптери.
8
6
 
2
 
! Отговори
пепи преди 2 години
Моята коза дава мляко само тя ми остана.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Весели празници, но аз не мога да разбера защо толкова криеш името си, а гориш от желание да дадеш пълни подробности за работата ти, образованието ти, заплащането, хоби и т.н.
6
2
 
9
 
! Отговори
Чалгар преди 2 години
Весели празници! Без теб не е същото тук, цунки
5
6
 
6
 
! Отговори
до 4 преди 2 години
На монитор може само да гледаш къде обикалям, а също и по Дискавъри. Аутизъм ли имаш панелистанецо, имаш ли представа ако се снима пред монитор как сянката ми ще бъде в снимката от ляво долу пред вратата на къщата. На висока резолюция се вижда още по ясно. Да не говорим за останалото. Снимал съм на ръчно с бавна бленда за да се хване меката светлина от оградата а фокуса е върху къщата а не листа. Ходи да събираш капачки и не забравяй фаровете
4
8
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 2 години
И защо да не отида на плаж според теб? От време на време ходя. Но вчера късния следобяд валя а днес е облачно. Понякога ходя когато е хубаво времето, все пак съм на еднакво разтояние от Операта и плажовете. Миналата седмица бях на плаж
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак пред монитора снима... поне светкавицата да беше изключил
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз лично прощавам тази правописна грешка на Синдьо защото на английски има даже две 'о'-та накрая на думата. Абе, Синдьо защо не отидеш на плажа защото сега е най-топлия месец при вас и да снимаш една група от австралийки за да можем да оценим красотата им? Ако те е страх, че ще те съдят за нещо, недей, не прецаквай работата в говернамента, знаем как се работи там - аз лично когато не съм на кеф "провеждам пълни тестове" по цяла седмица макар да не работя на толкова синекурно място.
1
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 2 години
Сори, "кенгуру".