9/11
9/11
Октомври, ноември и декември обиколки - европа и америките.
Ню Йорк винаги ще го свързвам с 11 септември 2001.
Това е новата сграда на мястото на двете кули Снимка: N/A | 07 яну 2022 21:29
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
44
6044
9
3
Напиши коментар Коментари
38
0
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
До От Манхайм Почвам нов проект . Поредният . Сайт на една художникча . Ще има доста голям избор .
37
1
 
4
 
! Отговори
От Манхайм преди 2 години
Злобен самотник никой не говори за геройство!! Това което исках да кажа и не съди по себе си За останалите хора! Лошо ли е Помисли върху това, което се случва с теб щото си самотен злобен и това те изяжда отвътре няма с кого да си кажеш една дума и прекарваш времето си тук да плюеш хората
36
4
 
2
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
До от Манхайм Радвам се че живееш там . Остани си . Да не мислиш че е голямо геройство да имаш твоята кола в София . Стандарта е коренно различен ,
35
0
 
3
 
! Отговори
от Манхайм преди 2 години
до пепи не смятах да ти отговарям защото си много ниска топка но ще го направя! Да кола имам Октавия 2012 1.6tdi. не е кой знае какво, но е моя, застраховката е 642 евро на година плащам на два пъти нe e малко, но и кой знае колко не трудно да е платя това, че ти имаш лош опит като си работил зад граница защото си некадърен не означава, че останалите са така! Но най-лошото когато е човека самотен и злобен никъде няма да стигнеш ! И тук има неуспели като теб злобни българи не доволни!
34
2
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
До от Манхайм как е в германия . Ползваш ли креват . Или сте двама в стая . Как е колата - или нямаш щото застраховката скъпа .
33
8
 
3
 
! Отговори
пепи преди 2 години
Видях ви . Успелите имигранти. Най ниско качествените стоки в Испания .
32
4
 
9
 
! Отговори
до пепи преди 2 години
Абе неуспял неитегриран емигрант какъв критерии си ти!?! Да не си единствения живял извън България? Ти нищо не си обиколил, но за сметка на това си изпълнен със злоба!
31
14
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Пепи - по име Христо е живял близо четири години в Испания . Обиколил е доста голяма част и познава доста българи . Не е важното какво снимаш , а в чие легло ще си легнеш довечера . Твое или под наем . А и Испания Франция Италия - еднотипна . голямата катедрала в центъра , после площада и къщите наоколо . Важното е колко пари ти остават в края на месеца . А не какво си снимал .
30
4
 
13
 
! Отговори
по-злобен преди 2 години
и нещастен човек от пепи/Пепи тук няма. Някой да качи снимка и започва със злобни завистливи коментари, все пак това се сължи на явно на начина на живот, които води. Българска черта, но спокойно оше 10 години и в България ще бъдат само ромеи!
29
3
 
4
 
! Отговори
до 30 преди 2 години
и също защото аз спрях да ви пращам снимки за да се забавлявам с вас. както и да чета и пиша тук, поради фкусиране върху повече красиви и интересни места който обикалям. Поздрави от СиднейАав$трзлияя. Или от Полски Тръмбеш което ви по харесва и ви прави по щастливи. Щастливи като мен утре, където съм намислил да стигна до едно райско място на ръба на една джунглата в залив с девствен плаж и от дясно има 3-4 метра за скачане в кристално чистата вода на Тихия Океан.
28
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откакто се появи тоя Пешо/Пепи, той и неговите опоненти опpocтачиха тотално коментарите под снимките на читателите.
27
1
 
2
 
! Отговори
28 преди 2 години
А бе шматко кой по принуда бил в друга държава кой какъв ти ли го изхранваш или му плащаш сметките,данъците бе *** стига си ми писал простотии тук
26
2
 
6
 
! Отговори
до пепи преди 2 години
жалък тип си - самотен, злобен, жалък си!! Добре, че този сайт да си поговориш с някого. Няма проблеми когато мога ще ти отговарям. Сега аз ще вечярам със семейството, ти си сам с животнитр си!! Нещастен скот! Това си ти! Не пропускаш момента да плюеш,! Жалък си-човек без приятели!
25
7
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
До до пепи Смотан джо . Хахаха = каква принуда бре . 1600 евро си взимах заплата всеки месец . Във софия горе долу толкова . Ти кога си виждал повече от 20 евро на едно място . А забравих - като некой турски шофъор те използва вместо жена му . Аре продължавай да лъжеш .
24
2
 
6
 
! Отговори
до пепи преди 2 години
девственик с какво те лъжа бре??? Ти си бил бачкатор, който е гледал живота от страни!!! ДЕВСТВЕНИК!! Не се бии в гърдите хората пътуват, а ти си бил на вън по принуда!!!
23
10
 
1
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
много тъпo парче е тоя със снимките . Така и не разбра че съм бивш шофъор който е карал 3 години служба в Испания . Карах бус . До 3.5 тона . И не може да ме излъже с Испания . От 2021 съм си в София . Там съм роден . Пак станах сервизен техник на компютри и си имам малка къщичка с ферма . в момента две крави и 4 кози . Сега парник си правя и се обучавам за php . А тоя нека снима влакове.
22
3
 
3
 
! Отговори
Бедни души преди 2 години
още има ли бедни същества!!!! Lora ти и пепи и този 18 що не се срещнете и тримата си личи, че сте жалки злобни изравнени със земята същества!! Вижте си писанията и ми обяснявате, че аз обиждам нещастни хорица!! Поздрави от Пловдив! Пепи как е живота на отшелник плюещ във интернет???!
21
5
 
0
 
! Отговори
18 преди 2 години
А бе какво ще си позволяваш бе клошар дето като види 20 лв в джоба си се мисли за богаташ пу толкова си тъпо парче,че нмяа на къде а ти от къде рабра,че човека е от село и какъв ли е ами ти какъв си бе лайн.р нахален самонадеян и с голямото самочувствие мъжка к..ва такава дето се събира с 5 6 *** като него и се има за велик
20
5
 
3
 
! Отговори
Lora преди 2 години
До 18Не знам кой си, ни си толкова злобен и интелектуално ограничен, че чак ми е жал за теб. Не разбирам защо трябва непрекъснато да обиждаш. Ако имаш проблеми със самочувсвието отиди на психолог, не изливай жлъчта си тук. И продължавай да снимаш влакове. Може пък да ти помогне да научиш нещо.
19
7
 
2
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
До до пепиТоест возят те във влака и после се възползват