нивото на Тихия океан скочи
нивото на Тихия океан скочи
Майтап бе! Ето до къде е стигало нивото на Тихия Океан. Докато не стигне пак до тук, нЕма се пУашите. Това е новия ми фотошоп, очаквам коментари от сериозни агрономи. По3драви от Сидней Ав$тралия или Полски Тръмбеш (вие си знаете кой къде е) Снимка: от Сидней Ав$тралия | 24 яну 2022 09:51
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
101
9350
8
20
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
? преди 2 години
Шегаджия, принтирай ново листче, че това се е поскъсало вече
82
0
 
9
 
! Отговори
Боби преди 2 години
Ню пикчър, сейм ботъл, просто е :)
81
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Синдьо, време е да пращаш нова снимка и да продължаваме лафа.
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До отАвстралияСидней . Нищо забавно не виждам в това постоянно да убеждаваш колко си на level. Напротив забавно е да ти обясняват, че не си и ти да се пънеш да го доказваш с изтормозената бутилка за еднократна употреба. Има забавление, но ти не си негов субект, а обект.
79
3
 
0
 
! Отговори
отАвстралияСидней преди 2 години
До 81, не знаех че емРепортер ти е бащиния и нямам привилегия да пиш тук. Щом говориш за проблеми със самочувствието и общуването значи и ние трябва да сме като теб, обезателно? Аз пиша за забавление, това не е ли от нещата които не се купуват с пари?
78
3
 
0
 
! Отговори
oтСиднейАв$тралия преди 2 години
До 80, чистите математики са 7 но като добавиш още предмети с 90% математика същина излизат май бая а? Ти си го смятай както искаш. Не помня да съм демонстрирал каквото и да е на анонимен панелистанец някога. Нещата с които се занимавам не са за твоя бит и култура, заповядай в офиса в Сидней или Канбера ако стигнеш този level. Началници имаш на тръстиката дето бачкаш. Ръководителите сме с личностни качества ценни на съвсем друго ниво в хранителната верига. Не ми пречи дали си ме знаел вече
77
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сидней$, едно не мога да разбера. Защо след, като взимаш супер много пари, живееш на супер яки места, изпитваш нужда постоянно да го показваш и то като анонимен в този сайт? Защо не си се наслаждаваш на уредения ти и прекрасен живот, ами трябва да ни го демонстрираш постоянно? Имаш проблем със самочувствието и с общуването в реалния живот според мен и си мислиш, че провокираш завист в четящите тук и това те грее. Ставаш за подигравки, щото някои неща не се купуват с пари.
76
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сидни, в предния пост бяха 7 математики, сега станаха дузина ;)Определи се ;)Наоколо никой не се гордее с това, че има Магистър инженерни науки. Просто си вършим работата. Много се съмнявам някой да те е слагал началник някога. Щеше да си оправил комплексите до сега. Освен това не притежаваш стандартната за математиците рационалност на мисленето, така че вероятнио си с Мастер Енженер по ланценосене ;)Навремето ми показа колко ти е капацитета по ИТ секюрити... Знаем те вече..
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами вземи отскочи до Малдиви при Николета Лозанова ( тя сега е там , само не лъжи ,че не знаеш коя е)да ти завърти една ч ... че да освободиш напрежението , че малко си напрегнат .
74
3
 
3
 
! Отговори
отСиднейАв$тралия преди 2 години
В кръчма не съм влизъл от десетилетия. Може, но ще е след като обиколя 80-те острова на Бариерния Риф. И защо да летя за БГ, луд ли съм? Че аз се махнах да не гледам панелистанци индуси. Пиши Bulgaria в тубата, най отгоре излизат най гледани видеа от цял свят с милиони гледания за Малки булки и тн. как даваш курбан. Аз за една надница си летя до Малдиви, Фиджи, Филипини, Бали. Ти до къде стигаш с една надница? До съседното сел0?
73
3
 
3
 
! Отговори
отСиднейАвстралия преди 2 години
До 75 сигурно говориш за мен, защото съм следвал дозина математики. Като магистър инженер съм прагматик и затова сме ценни защото можем да прилагаме теорията в реалноста. Мен също можеш да ме намериш в интернет, защото закона изисква прозрачност при управлението на компании. И се забавлявам тук когато не скитам до някое уникално място, като вчера и се прибрах късно и днес съм каталясъл
72
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте го нападали така Синьо, че ще превключи на някои от другите си шизофренични личности или не дай Боже по лошото пак ще напише , че никога повече няма да влиза и коментира тук ( дай Боже).
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Синдьо, аз не съм бил част от диалога ти досега, но според мен имаш огромна грешка по отношение на хората с математически способности. Не всеки математик става за софтуерен инженер, но един софтуерен инженер знаещ отлично математиката може да стигне много по-далече отколкото може да си представиш. Познавам хора работещи в САЩ и Канада с магистратури/докторати от западни университети, които са много нива над теб. Може да ги намериш сам с търсачката на Гугъл. Иначе, жив, здрав и щастлив да си!
70
0
 
9
 
! Отговори
Майнъ преди 2 години
Сидни, чета те, но рядко пиша... аз за разлика от другите, вярвам че си в Австралия, но не вярвам в прекрасния ти живот и ще ти кажа защо - факта, че си тук постоянно, че търсиш провокацията, че пишеш нон-стоп означава, че живота ти е скучен, означава че си сам и тук се "забавляваш"...Нищо лошо, знам че живееш добре, но не всичко е "цветя и рози", както се опитваш да го изкараш. Бъди здрав и намери утеха в живота си!
69
4
 
1
 
! Отговори
отСиднейАвстралия преди 2 години
До 72, ами то ти личи че си републикански по математика. В БГ такъв като теб ми дадоха да го ръководя в отдела ми. Пълен бот. Видях се в чудо какво да го правя. Ама отговорностите са на мойта глава. Аз също съм учил 4 Висши математики и 3 допълнителни, но като магистър инженер имам способностите да мисля и да съм прагматичен в реалноста. Няма да хабя живота си с ботове като теб. Живея на най малко населениото място 20 милиона на целия континент и живота ми е изпълнен с уникална красота и $$$
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сидни, как се досети, че съм републикански по математика? Никога не съм го споменавал в интернет... Е не е като да си с клеранси и ВПН до говерномента, но мисля пак е нещо. А ти навярно наистина не си се прибирал от както си заминал. Нямаш идея какви кръчмички са направили хората. И бутикови винопроизводители, и малки локални пивоварни... Какво става, защо не си се прибирал? Да не те търсят за нещо? Крадец нещо? Или няма парички за билети? Всичките във фютчърси ли ги слагаш?
67
2
 
9
 
! Отговори
До 70: преди 2 години
90-те години всъщност са срама на България, който предизвика отвращението и масовата емиграция на всички нормални хора. Мутри, които до преди бяха галените деца-спортисти се гавреха с народа. Виждал съм мутри с пушки-помпи и автомати около центъра на града. Мутри заплашващи шофьор на междуградски автобус, който според тях им засякъл Мерцедеса. Мутри влизащи с шутове в мелница. Безсмислено насилие - кому беше нужно това? Мутра е и Борисов. Много хора стоят в чужбина точно заради 90-те години.
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен не е добре да му се подигравате на това момче. Личи си, че е имал трудно детство, мн вероятно с големи лишения като повечето от нас. Вярвам, България от 90-те още ви държи влага? Мyтри, дрoга, побоища и всякакви форми на насилие бяха ежедневие. Та, дали се е измъкнал или не, него още го мъчи някаккъв комплекс. Самият израз "финансово красив" за мен говори, че лицето има или е имал големи терзания и за едното, и за другото. Надявам се донякъде да ги е задмогнал, да си намери другарка.
65
1
 
3
 
! Отговори
Паци преди 2 години
Хахаха, Синдьо купил полвинка муншайн от боганите и се замъкнал при некой от диаспората, дето е горд собственик на интернет :D Кажи, баба, колко си финанцово кра$ив, повече ли взимаш от санитарите :)?!?!? :D:D:D:D:D:D
64
5
 
4
 
! Отговори
отСиднейАв$тралия преди 2 години
До 65, и къде го ловиш тоя бас, у селската кръчма на 2 ракии и телевизия Планета? Там си капитан, цялата вселена се върти около бидона ти с кисело зеле. Аз не съм бил по различно детство от останалите деца израстнали в центъра на София. И всичките ми приятели събрани заедно не могат да ми дават посока в живота накъде да реализирам мечтите си. Нито са фактор къде ще преуспявам в финансов и личен план. Ако приятелите ти определят къде ще стигнеш, значи затова няма да стигнеш по далеч от се0то ти